ta telenowela jest okropnie nudna nic się wniej niedzieje tylko romanse i zazdrośc najgorszy
serial jaki tylko nagrano lepiej zeby polska wykupiła corazon indomable a nie to ścierwo dosyc ze
bochater brzydki to jeszcze nudny jak stary wół
Jak sobie na psikacie w oczy to nic dziwnego, że płaczecie:). No to jeszcze inaczej facet nie płacze tylko coś mu wpadło do oka:)
wiesz jaka jest moja ulubiona telenowela najpierw lubiałam anite no te rajes ..a kiedy obejrzałam la que no podia amar ... pomyślałam jest inna niż wszystkie kóre dotąd widziałam do tej pory bardzo ją lubie i nigdy mi się nie znudzi ..pa..
tak była fajna nawet ta aktorka nie zastarzała się zbyt mocno ..chcialabym aby wyświetlono te dawne telenowele były super
Jakbyś poszperała lepiej na tym portalu to byś znalazła więcej facetów oglądających telenowele. Tylko, że nie wszyscy włączają się do rozmów. A ja lubię omówić odcinki telenoweli jak oglądam. A w domu nie mam, z kim bo nikt nie ogląda.
masz racje przecierz to nie zakaz żeby oglądać seriale..telenowele mogą oglądać kobiety dzieci mężczyzni w staszym średnim i młodszym wieku ..
tak telenowele są super bardzo dużo nagrywają w meksyku ciekawe skąd czerpią tyle pomysłow szkoda że te orginalne seriale na yutube nie są tłumaczone jest i ch bardzo dużo ktorych polska już napewno nie wykupi...
na youtube oglądam tylko tak urywaki a poza tym nie znam hiszpańskiego tak bardzo
dawniej to było dużo telek a teraz to tylko na TV4 I TV6
kto wie może nawet tv4 i tv6 zaprzestanie nadawać telenowele ..bo teraz coraz więcej polskich programów typu dlaczego ja i tym podobnych
No ja też tak myślałam, a tu niespodzianka nie dość że oglądają to jeszcze się na forach kłócą o każdy szczegół telenoweli.
jak dla mnie wątki są bardzo nie realne. Salsero robi z Viktoria i Nelsonem co mu się podoba a oni go słuchają jakby swojego rozumu nie posiadali. Matka Guzmana mieszka w jednym bloku z Beatriz i nawet na siebie nie wpadły, a do tego przez 20 lat Viktoria nie usłyszała jak ma na imię kochanka ojca. Dużo by tego wymieniać, ale nie chcę mi się tyle pisać.
Jakby chciała wiedzieć to by dowiedziała się sama jak ma na imię kochanka Anibala.
To nie jest nic nadzwyczajnego ja też mieszkam w bloku ponad 20 lat i nie znam imion wszystkich mieszkańców naszego bloku tylko mówi się ten z spod 4 albo ten z psem i takie różne ksywki.
A jak piesek tego pana wyzionie ducha ,to jak będziesz mówił? Pan ze zdechłym psem?;)
Teraz są inne czasy nikt się nie kumpluje z sąsiadami tylko dzień dobry do widzenia. Nawet już na wsiach nie ma takich więzów pomiędzy sąsiadami jak kiedyś wiem, bo mam dziadków na wsi. Szykuje się Armagedon :).
p.s Nie będę się każdego z osobna pytał jak ma na imię hehe. Szczególnie, że większość to emeryci ; p
Słyszałem, że za jakieś 20 lat albo 40. Nie będzie pracy, bo ludzi zastąpią komputery i będzie potrzebny tylko 1 człowiek do kontroli tych komputerów. I że ludzie wyjdą i zaczną się zabijać na ulicy jak w grze komputerowej, bo już nie będą mogli wytrzymać. Bo ludzie jak nie mają, co robić to wariują po jakimś czasie z nudów i z frustracji.
Ha ha taki duży a wierzy w bajki ,powaliłeś mnie ,nigdy w życiu tak się nie uśmiałam:-)
Tak nam kiedyś opowiadał profesor od informatyki. To jest prawda w tych różnych krajach, co ze sobą wojują to się zbroją i te różne bomby robią, że kiedyś to wszystko pierdyknie i półowe świata zniknie.
To jak teraz wariują to pomyśl, co będzie za te 40 lat. Chociaż nasz to już nie będzie obchodziło, bo będziemy starzy i pomarszczeni jak pupcia niemowlaka hehe.
Aż ci kręgosłup pęknie hehe.Będziesz imprezować, ale w kolejkach w przychodni:)
Mój dziadek ma 88 lat i nigdy nie widziałem żeby podpierał się laską. Mimo że zawsze narzeka, że jest umierający hehe.
p.s Widziałem jak byłem ostatnio w przychodni staruszkę z laską może za 40 lat ciebie spotkam jak będziesz opierać się o laskę w przychodni hehe.
To tak jak moja ciotka ,umierała już jak miała 30 lat a ma prawie osiemdziesiątkę i nadal bryka jak koza:-) ale cóż jak to mówią 'złego diabli nie biorą
Ty się śmiejesz. A mówili kiedyś w wiadomościach, że chyba w Grecji. Jak było duże bezrobocie i ludzie wyszli i zaczęli protestować i bić się z policjantami. A jak w Rosji jest frustracja, bo robią parkingi na mistrzostwa świata i tysiące ludzi stracili domy.
Ja tam znam swoich sąsiadów z nazwiska i nawet z imienia, ale ja mieszkam na wsi, więc może to z tego względu.