PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

gówniany serial

użytkownik usunięty

ta telenowela jest okropnie nudna nic się wniej niedzieje tylko romanse i zazdrośc najgorszy
serial jaki tylko nagrano lepiej zeby polska wykupiła corazon indomable a nie to ścierwo dosyc ze
bochater brzydki to jeszcze nudny jak stary wół

ocenił(a) serial na 8

Jak sobie na psikacie w oczy to nic dziwnego, że płaczecie:). No to jeszcze inaczej facet nie płacze tylko coś mu wpadło do oka:)

użytkownik usunięty
dominik1989

Dobrze że nie zwaliłeś winę na biedną cebulę;)

użytkownik usunięty
dominik1989

a skąd wiesz ile mam lat może pond 100..

użytkownik usunięty

wiesz jaka jest moja ulubiona telenowela najpierw lubiałam anite no te rajes ..a kiedy obejrzałam la que no podia amar ... pomyślałam jest inna niż wszystkie kóre dotąd widziałam do tej pory bardzo ją lubie i nigdy mi się nie znudzi ..pa..

ocenił(a) serial na 8

A moja ulubiona telenowela z dzieciństwa to Milagros po polsku cud miłości.

użytkownik usunięty
dominik1989

tak była fajna nawet ta aktorka nie zastarzała się zbyt mocno ..chcialabym aby wyświetlono te dawne telenowele były super

użytkownik usunięty

Ja również , fajna była Esmeraldę,tajemnice pocałunku:)

użytkownik usunięty

szkoda że nie można ich znów obejrzeć

ocenił(a) serial na 8

Jakbyś poszperała lepiej na tym portalu to byś znalazła więcej facetów oglądających telenowele. Tylko, że nie wszyscy włączają się do rozmów. A ja lubię omówić odcinki telenoweli jak oglądam. A w domu nie mam, z kim bo nikt nie ogląda.

użytkownik usunięty
dominik1989

masz racje przecierz to nie zakaz żeby oglądać seriale..telenowele mogą oglądać kobiety dzieci mężczyzni w staszym średnim i młodszym wieku ..

użytkownik usunięty

niekoniecznie :) ja np lubię telenowele i uwielbiam piłkę nożną

użytkownik usunięty

tak telenowele są super bardzo dużo nagrywają w meksyku ciekawe skąd czerpią tyle pomysłow szkoda że te orginalne seriale na yutube nie są tłumaczone jest i ch bardzo dużo ktorych polska już napewno nie wykupi...

użytkownik usunięty

na youtube oglądam tylko tak urywaki a poza tym nie znam hiszpańskiego tak bardzo
dawniej to było dużo telek a teraz to tylko na TV4 I TV6

użytkownik usunięty

kto wie może nawet tv4 i tv6 zaprzestanie nadawać telenowele ..bo teraz coraz więcej polskich programów typu dlaczego ja i tym podobnych

użytkownik usunięty

niestety nie przepadam za programami tego typu

No ja też tak myślałam, a tu niespodzianka nie dość że oglądają to jeszcze się na forach kłócą o każdy szczegół telenoweli.

użytkownik usunięty
sandia23

to prawda

ocenił(a) serial na 1

jak dla mnie wątki są bardzo nie realne. Salsero robi z Viktoria i Nelsonem co mu się podoba a oni go słuchają jakby swojego rozumu nie posiadali. Matka Guzmana mieszka w jednym bloku z Beatriz i nawet na siebie nie wpadły, a do tego przez 20 lat Viktoria nie usłyszała jak ma na imię kochanka ojca. Dużo by tego wymieniać, ale nie chcę mi się tyle pisać.

Elwirka10

Dzisiaj Beatriz i Paula na siebie wpadły.

ocenił(a) serial na 8
Elwirka10

Jakby chciała wiedzieć to by dowiedziała się sama jak ma na imię kochanka Anibala.

To nie jest nic nadzwyczajnego ja też mieszkam w bloku ponad 20 lat i nie znam imion wszystkich mieszkańców naszego bloku tylko mówi się ten z spod 4 albo ten z psem i takie różne ksywki.

użytkownik usunięty
dominik1989

A jak piesek tego pana wyzionie ducha ,to jak będziesz mówił? Pan ze zdechłym psem?;)

ocenił(a) serial na 8

Już wyzionął dawno temu. I teraz mówię ten, co miał kiedyś psa:)

użytkownik usunięty
dominik1989

Łatwiej by było po imieniu,chyba że pamięć ci szwankuje ?!;)

ocenił(a) serial na 8

Teraz są inne czasy nikt się nie kumpluje z sąsiadami tylko dzień dobry do widzenia. Nawet już na wsiach nie ma takich więzów pomiędzy sąsiadami jak kiedyś wiem, bo mam dziadków na wsi. Szykuje się Armagedon :).

p.s Nie będę się każdego z osobna pytał jak ma na imię hehe. Szczególnie, że większość to emeryci ; p

użytkownik usunięty
dominik1989

Fakt ,jaki tam znów armagedon?

ocenił(a) serial na 8

Słyszałem, że za jakieś 20 lat albo 40. Nie będzie pracy, bo ludzi zastąpią komputery i będzie potrzebny tylko 1 człowiek do kontroli tych komputerów. I że ludzie wyjdą i zaczną się zabijać na ulicy jak w grze komputerowej, bo już nie będą mogli wytrzymać. Bo ludzie jak nie mają, co robić to wariują po jakimś czasie z nudów i z frustracji.

użytkownik usunięty
dominik1989

Ha ha taki duży a wierzy w bajki ,powaliłeś mnie ,nigdy w życiu tak się nie uśmiałam:-)

ocenił(a) serial na 8

Tak nam kiedyś opowiadał profesor od informatyki. To jest prawda w tych różnych krajach, co ze sobą wojują to się zbroją i te różne bomby robią, że kiedyś to wszystko pierdyknie i półowe świata zniknie.

użytkownik usunięty
dominik1989

A zresztą po co czekać 40 lat ,ludzie teraz wariują i się zabijają:(

ocenił(a) serial na 8

To jak teraz wariują to pomyśl, co będzie za te 40 lat. Chociaż nasz to już nie będzie obchodziło, bo będziemy starzy i pomarszczeni jak pupcia niemowlaka hehe.

użytkownik usunięty
dominik1989

Ja ja będe staruszką ,to będę imprezować od rana do wieczora:-)

ocenił(a) serial na 8

Aż ci kręgosłup pęknie hehe.Będziesz imprezować, ale w kolejkach w przychodni:)

użytkownik usunięty
dominik1989

To kupie sobie laskę i będę się podpierać :-)

ocenił(a) serial na 8

Mój dziadek ma 88 lat i nigdy nie widziałem żeby podpierał się laską. Mimo że zawsze narzeka, że jest umierający hehe.

p.s Widziałem jak byłem ostatnio w przychodni staruszkę z laską może za 40 lat ciebie spotkam jak będziesz opierać się o laskę w przychodni hehe.

użytkownik usunięty

To tak jak moja ciotka ,umierała już jak miała 30 lat a ma prawie osiemdziesiątkę i nadal bryka jak koza:-) ale cóż jak to mówią 'złego diabli nie biorą

ocenił(a) serial na 8

Ty się śmiejesz. A mówili kiedyś w wiadomościach, że chyba w Grecji. Jak było duże bezrobocie i ludzie wyszli i zaczęli protestować i bić się z policjantami. A jak w Rosji jest frustracja, bo robią parkingi na mistrzostwa świata i tysiące ludzi stracili domy.

dominik1989

Ja tam znam swoich sąsiadów z nazwiska i nawet z imienia, ale ja mieszkam na wsi, więc może to z tego względu.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Bym przyłączył się do rozmowy o serialu, ale jakoś od 3 dni nie mam weny :)

dominik1989

Spoko ;) Mam nadzieję, że wena wróci ;)