puscili niewlasciwy odcinek! Napisy dobre a odcinek nie ten ;/
tak pościli zły odcinek a dokładnie 98 a powinno być 97 a napisy zgadzają sie do odcinka 97. Właśnie zastanawiam co robia w tym tv6
Miałam taką sama nadzieje :/ Teraz słucham odc 98 i czytam napisy zeby wiedzieć co się działo, ciekawe co puszcza jutro - możee od razu ostatni odcinek zeby zakończyć telke szybciej :D
Też tak sobie myślę że mogą puścić ostatni odcinek jurto :) Przez te napisy do nie tego odcinka zle sie ogląda
A ja tylko zauważyłam, że napisy nie zgadzają się z tym, co widzę :D Dopiero później przeczytałam, że emitowali inny odcinek tzn. jutrzejszy, a napisy były z dzisiejszego. :D Niestety mi strasznie cięło, więc pewnie z tego powodu nie zwróciłam na to uwagi.
Serio?? Czegoś takiego jeszcze nie było.... To ciekawe jaką powtórkę jutro puszczą. Bo ja oglądam na TV4
raz juz byla podobna sytuacja (z 2 tyg temu) ale po pierwszej reklamie puscili juz wlasciwy
Mi też się zdaje, że pierwszy raz. Wtedy to nie była pomyłka tylko taki odcinek był, bo chcieli pokazać całą sesje Kendry i dlatego w odcinku była obszerna powtórka. No schrzanili nie mogłem się skupić tylko czytałem o jakiś chipsach haha. I niby tylko jeden odcinek do przodu a byłem strasznie zdezorientowany, o co camane. Pal licho pominięty odcinek gorzej było z tymi napisami.
p.sMoże jutro dadzą dzisiejszy odcinek, co miał być.
Aaaa wiem, który odcinek masz na myśli. Ja też nie mogłam się skupić, starałam się nie czytać.
Zastanawiam, co zrobią i chciałabym, aby dali.
Od razu się ciekawiej zrobiło jak się pokazał ten cały Espanto. Niezłe było jak Tomasine wyrywał w supermarkecie do twarzy mu było z tymi wąsami hehe. I potem jak do niej zadzwonił to się zachowywała jak nastolatka hehe.
p,s I się zastanawiałem ile to można gadać o chipsach haha.
I jeszcze taka mała ciekawostka, co do zainteresowań Tomasiny. Według chińskiego zobiaku jestem wąż żywioł ziemia.
Dali ten odcinek, co wczoraj i pominęli ten odcinek, co powinien być wczoraj :/.
Nie mogłam oglądać, więc z jednej strony się ciesze, że nic nie przegapiłam, ale z drugiej strony nie podoba mi się ich kolejna pomyłka w tak krótkim czasie.
Akurat wczoraj to było ich celne zagranie na pewno wiedzieli, co robili. Bo dali odcinek taki, jaki powinien być wczoraj :) Jakby dali kolejny odcinek to by nie mogli powtórzyć 97 a tak to może dadzą dzisiaj :).
A od czego mają TV4 :) wreszcie mieli okazje pokazać premierowy odcinek :). Za to dzisiaj będą 2 odcinki niepokazywane w telewizji:)
Ten Espanto zawsze wybiera sobie cwańszych pracowników od siebie.:)
p,s Najlepsza byłą reakcja Victorii jak dostała kulkę długo się trzymała zanim upadła, ale zawsze tak robią w telenowelach. Teram czekamy na poniedziałek:)
dominik - no chyba ze tak z ra obszerna powtorka, bo powtarzali jeszcze cala scene z lili i niki w kuchni co liliana podjadala ciastka przygotowane przez jeana marie i niki mu powiedziala ze moze w gazecie poszukac ogloszen o prace :D
przez to nie wiem jakie sekrety wyjawil anibal pauli. bo ona mowi "jak moglam sie spodziewac ze mi powie gdzie mieszka corka adriany"
Genialne, trzy razy ten sam odcinek w ciągu dwóch dni. Podobno jutro na tv4 ma lecieć 97odcinek.
O 12? A jakby powtarzali 4 raz ten sam odcinek to będą jaja. Ale przynajmniej z dobrym tekstem dzisiaj jest:)
To już szczyt wszystkiego napisałam na fc do tv6 takie pomyłki są niedopuszczalne a oni biorą za telewizje tyle kasy...
"Co oni tam śpią w tym TV6?"
Dobre pytanie ;) Też je sobie ostatnio zadaję ;)
Wczoraj złe napisy, dzisiaj ten sam odcinek co wczoraj.
Zdenerwowałam się dzisiaj. Nastawiłam się 0 16.05 na oglądanie, a tutaj leci to samo, co wczoraj.
Wczoraj to miałam niezłe pranie mózgu...dialogi swoje a napisy swoje...nie mogłam się na początku zorientować, czy to z odcinkiem coś nie tak czy napisy są przesunięte w czasie :D
I też się nieźle zdenerwowałam, gdy okazało się, że dzisiaj będzie to samo co wczoraj. W końcu obejrzałam 97 w wersji oryginalnej.
Szkoda, że tak namieszali, bo to są fajne odcinki, a to zastanawianie się co jest nie tak trochę popsuło zabawę.
Haha. Szok ;) doczekaliśmy się odcinka ,który wyparował :) Miłego oglądania wszystkim :)
W sumie...
jakoś dużo nie straciliśmy nie oglądając go wcześniej. Obejrzałam.. i nic ciekawego nie zobaczyłam.
Mi też się podobał :) Z drugiej strony to juz staje się nudne ze w prawie każdym z ostatnich odcinków Nikki całuje Guzmana lub na odwrót :D mi się podobała ostatnia scena starszych protow, u nich chociaż widać ze chcą a nie mogą a nie tak jak u młodych ze mogę a nie chcą przez postawę Nikki.
I jeszcze Nelson jak zwykle mnie zdenerwował. Napewno wie lepiej niż lekarz co przezywa teraz jego córka :/
W dzisiejszym odcinku nie było Nikki i Guzmana. Jednak skończył się nieźle. Victoria została postrzelona.
Nareszcie sobie ich odpuścili. Ale Arriaga do Guzmana był dobry mówiąc żeby porwał Nikki :D Tak, biedna Victoria. Ciekawe jak zareaguje Arriaga. A Espanto znowu dal się ciamajda wykiwac :D
I nawet się cieszę, bo mam dość zachowania Nikki wobec Guzmana. Chyba tylko jeden Juan Marie zauważył, że coś jest między nimi.
Tak, Arriaga czasem człowiekowi doradzi :D Niestety Guzman stwierdza, że między nim i Nikki różnice klasowe są nie do pokonania i Nikki wydaje w weekend tyle ile on zarabia w miesiąc...
Bardzo dobrze napisałaś, ciamajda, dlatego dał się znowu wykiwać.
Ja choć ich uwielbiam miałam juz dość. Nikki swoimi słowami pokazuje jedno a zachowaniem drugie :/ Tak? Kiedy kucharz coś zauważył? W którymś z dzisiejszych odcinków bylo fajne jak przylozyl Policie w głowę :D
Chyba wtedy, gdy Nikki stwierdziła, że kupi im nowe uniformy i on zwrócił uwagę na zachowanie Nikki ale później Lili mu coś tam powiedziała.
Tak, to było niezłe :D haha Jakby mocniej ją pacnął to by uderzyła w stół :D
Niewyemitowany odcinek to 97.
Roy powiedział trenerowi, że widział jak Nikki zabawia się z ochroniarzem, ale nic nie mówi, bo ta ma mu sponsorować karierę, ale jak wezmą ślub to go od razu zwolni.
Lili i Polita zauważyły, że Guzman jest smutny. On im powiedział, że Nikki wychodzi za mąż, te mu współczuły i stwierdziły, że jak Nikki się wyprowadzi to ten straci pracę. Później Nikki przyszła do kuchni, aby oświadczyć, że za miesiąc wychodzi za mąż i stwierdziła, że kupi im nowe unifromy. Nikki powiedziała Guzmanowi, że gdyby nie był jej ochroniarzem to zrobiłaby go świadkiem. Guzman wyszedł, Nikki chyba poszła za nim i powiedziała, że mu kupi smoking, aby ładnie wyglądał i nie odstawał od reszty, a Guzman zastanawiał się, co on jej da na prezent i jak stwierdził, że już wie, to ją pocałował. Później Nikki stwierdziła, że weszło mu w nawyk całowanie jej, gdy mu się to podoba. Zjawił się Zambrano i Nikki dowiedziała się, że Guzman ma wolne. Frankie zadzwonił do Adri i się spotkali. Wyznał jej, że jego żona zdradziła go z jego najlepszym przyjacielem, on ich nakrył i bardzo to przeżył, bo kochał tę kobietę i chciał z nią założyć rodzinę, której nigdy nie miał, a bardzo pragnął mieć. Guzman zapytał się Adri o Vincenta, ona stwierdziła, że go nie szukała, a teraz nie zamierza tego robić, bo on na pewno ma rodzinę i nie chce mu robić kłopotów, albo jakoś tak.
Cristina chciała odejść z pracy, ale Kendra powiedziała jej, że ta jest niezastąpiona i Cris stwierdziła, że jak ta wytłumaczy wszystko jej mężowi to zostanie w pracy.
Polita zastanawia się, dlaczego ślub Nikki będzie tak szybko, przypuszcza że ta może jest w ciąży.
Arriaga i Victoria wyobrażali sobie jak powiedzą swoim rodzino, że zakochali się w kimś innym:D haha