No tak odświeżałam czekając kto założy nowy temat. I juz jest. Super. Przed kolejnym odcinkiem na pewno będzie kolejny bo ten założyliśmy dzień wcześniej w porównaniu do poprzedniego ;p WYMIATAMY :D :D :D
Jezu, no przez was już jestem gotowa na to BBC lecieć. Assassin's Creed mi się zbugował i nie wiem co zrobić, a wy mnie tu jeszcze straszycie, że Merlin nie ujawni magii. Krrrrr... Jestem w tak bojowym nastroju jak nigdy.
Jak pisałam tę odpowiedź, to jeszcze 5 postów było, a jak skończyłam to już 0. No cudnie.
To najpierw na jednym potem na drugim. ;d;d.
Większe wyzwanie, bo trzeba dwa zapełnić ;d;d.
No to co bierzesz: widły, grabie, łopaty, łuki, kilofy, pochodnie, tasaki, miecze, psy... nie wiem co tam jeszcze było a kusza ;p
No chyba tutaj.. . Jest więcej postów, no i był pierwszy... Na przyszłość trzeba zapamiętać - ostatnia osoba tworzy nowy temat. A jeszcze będą okazje, tak więc spoko :P
To najpierw na jednym potem na drugim. ;d;d.
Większe wyzwanie, bo trzeba dwa zapełnić ;d;d.
Ja biorę TOMAHAWK. A jak skończymy imprezę pod BBC to ja jadę do ch***rnego UBI.
No bo kurde. Jak napisałam na forum, to dostałam tylko pomysł: zacznij od nowa.
Jak napisałam do UBI, to dostałam: problem zostanie rozpatrzony w ciagu 48 godzin.
A ja jestem w 6 sekwencji i połowę side questów mam już zrobione. To z 12-16 godzin gry, do jasnej ciasnej, a ja nie mam czasu zaczynac od nowa. KURDE MOL.
Kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kure.
Dobra wyżyłam się, lepiej mi.
Nie wypróbowałam jeszcze 2 metod, więc jeszcze trochę pogram, żeby je wypróbować. A jak sie nie uda, to w*lę to, nie będzie 100%. A platyna może będzie, może nie. W ch*lerę.
Co z tego, ze kilku fajnych misji nie zobaczę i Easter eggs...
Kurde, gdzie mój tasak.
Np kontynuacja część 4. Nie tak zmyślnie, ale przy tej ilości tematów jakie tu będą...
Omg no! Poszłam na kolacje a tu już nowy temat.
Apropo zwierząt na wyprawę to mój kot bojowy się nada. Bestia potrafi podrapać! xD
mój kot dołączy :D zaszczeka ich na śmierć (bo te dźwięki jakie ona wydaje to na 100%nie jest miauczenie), ewentualnie podrapie
Mój jest czarny. xD I puchaty. Naprawdę wielkie bydle xD Pewnie i tak prześpi całą akcję.
ja też mam czarnego ;p .;d. ale on to akurat ze strachu by dostał zawału serca XD.
mój to totalny tchórz... jak ją wiozłam do weterynarza to się posikała do koszyka... :D
No nie! Czy wszyscy tu mają koty? Jesteśmy magiczni... ;)
Mój kot jest Syjamski i też nadaje się głównie do spania i jedzenia. I jeszcze taki wybredny jest. Ale plusem jest to, że on nikogo nie zadrapie, ani nie ugryzie, ogólnie rzecz biorąc potulny kotek. ;)
O a może jak chcecie, to postarajcie się wysłać mi zdjęcia swoich kotów w prywatnej wiadomości, to na bloga wrzucę. Jeśli macie możliwość i chcecie to zapraszam... ;)