Dobrze, mogę pisać to samo pełnymi zdaniami.
HAHAHA
PS: To tylko żart - proszę przyjąć z humorem :D
Przecież gadamy o Merlinie śmiejemy się i rozładowujemy emocje przed odcinkiem :) A rzeczowe informacje były po drodze, nawet sporo ^^
Najczęściej to ja spamuje i mam tego świadomość, ale to i tak moja ostatnia dzisiaj wypowiedź na forum więc jest ok. :D
Nasze plany są bardzo ważne, musimy się odpowiednio przygotować i zebrać aby nie było wstydu. W końcu będziemy sławni, bo z tego co wiem, to nikt jeszcze nie próbował wziąć szturmem BBC, mając jako broń widły, grabie, łopaty, pochodnie, koty :D.
Jesteśmy "normalni" i z nami jest ciekawie. Chyba żaden serial nie ma aż tylu wiernych i pełnych poświęcenia dla niego fanów jak "Merlin".
Przepraszam za długość tego postu, ale mam już limit, a musiałam się wypowiedzieć :D
Nie wiem ja nie mam żadnego limitu ale ja jestem już dosyć długo tylko że na początku się ni udzielałam
Miałam tak samo :D Siedziałam cicho jak mysz pod miotłą, a teraz że tak powiem gęba mi się nie zamyka... A raczej palce nie przestają pisać na klawiaturze.
Ja najpierw siedziałam na filmwebie niezarejestrowana, potem zalogowana ale cicha, a jak teraz mi odbiło :P
90 dni. Przez pierwsze 30 jest 6 komentarzy na 24 godziny (po północy naliczają na nowo) a przez kolejne 60 podwajają.
Moment, chciałabym się w czymś upewnić. Wy tak serio o tym wyjeździe do Pierrfonds? Jesteście szaleni :P
Ja bym chciała jechać :D I jeśli na serio zorganizujemy ten wyjazd będę walczyć, gryźć i drapać, żeby rodzice mi pozwolili :D
Ja mówiłam mamie i powiedziała że jeżeli nie kosztowało by to majątku i musi jechać więcej osób to się zastanowi
No ja w sumie też ;) Chociaż nie wiem, co by z tego wyszło. Powiedzmy, że w maju już będę wolna i w ogóle, ale i tak nie wiem, czy by mnie rodzice puścili z taką bandą wariatów :P
O tych wariatach nie wspominaj :) ale ja bym mogła tylko w wakacje bo mama nie pozwoli mi z powodu serialu
opuścić lekcji
Oczywiście, że nie wspomnę :P
Racja, nie pomyślałam ;) Coś się zawsze wymyśli, co to dla nas ;)
To już mój koniec na dzisiaj, do napisania jutro my sick people xD
Pewnie nie byłabym w stanie wykrztusić słowa jakbym zobaczyła któregoś z głównych bohaterów :D
Stałabym tak wrośnięta w ziemię z szeroko otwartymi oczami, w dodatku chichrałabym się jak porąbana! :D
Wyjazd do Pierrefonds to jest na serio. Ja bym chciała pojechać w czasie kręcenia. Z tego jak czytam te posty to zorientowałam się, że są w śród nas i uczniowie i studenci. No tym drugim wyjazd we wrześniu np by nie przeszkadzał ( o ile się wszystko ładnie zaliczy ;p ) ale tym pierwszym, no to już sami będziecie musieli zdecydować czy się urwiecie ze szkoły jeśli termin wypadnie na wrzesień. W końcu nie wiadomo kiedy będą kręcić. Ja byłam w Pierrefonds w tym roku i jak tam nie ma aktorów no to zwiedzania jest góra na dwa dni. Większa jest frajda jak oni tam są więc ja bym chętnie pojechała.
Ja z moją przyjaciółką to na 90% jedziemy. Już sprawdzałam noclegi ( około 900 zł za 6 nocy w dwuosobowym pokoju ) Problem jest z dojazdem bo tam nie ma wycieczek. Ja nic nie znalazłam więc jakby była duża grupa to moglibyśmy wynająć autokar.
Jeśli chodzi o przejazd to nie musi być to wielki autokar ale nawet mały busik. Mamy jeszcze sporo czasu ale uważam, że lepiej jak każdy będzie miał czas na przetrawienie bo to jednak jest pewien wydatek. Ja np. jadę do Niemiec na truskawki jak da radę ;p
Przy dobrych wiatrach następny wrzesień będę miała już wolny, więc...cóż, zacieram rączki. xD
Mnie wrzesień jak najbardziej pasi. Akurat przez wakacje bym sobie na wyjazd zarobiła. :P
Wow, wchodzę na filmweba a tu prawie 300 wiad. ze starego tematu i dwa nowe tematy z prawie 200 odpowiedziami w sumie! Co się dzieje!? Jesteśmy nienormalni :D
Jadę za chwilę na zakupy i pewnie bd na styk z Merlinem :D zobaczymy ile nabijecie odpowiedzi :D
nabraliśmy już wprawy, a do odcinka zostało jeszcze tylko 6h i 40min!! Nie chcę wiedzieć co tu się będzie działo za 6 godzin xD Ciekawe czy dzisiaj powstanie nowy temat...
Duże emocje, a do tego coraz więcej ludzi włącza się w dyskusję. Pamiętacie, jak było nas na początku ok,. 20? :D
Przez to właśnie gadanie ciągłe, które zachęca do rozmów i ciągłe wpadanie do listy gorących tematów przez nasze posty :)
Im więcej ujawnionych szaleńców, tym lepiej :)
Ja się w sumie wczoraj w dyskusję włączyłam i się bardzo cieszę ;) jest wspaniała atmosfera i nie czuję się głupio bo myślałam na początku że tylko ja mam takiego bzika na punkcie Merlina a tu proszę nie jestem sama :D
190 postów i 4 strony. Na nowy temat to nie liczę dzisiaj ale i tak jesteśmy nieźli ;p Bijemy sami swoje rekordy ;p Żeby tak aktorzy dowiedzieli się, że tu w Polsce jest tylu fanów tego serialu.