PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
carolina8977

Już słyszę te dialogi pod stacją BBC:
Ktoś krzyknie:
- Prezentuj broń - a wy swoje koty wyjmiecie ze skórzanych toreb
Potem:
- Na producentów koty rzuć.

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

To nie pasuje do pomysłu z wściekłym tłumem. Już bardziej widzę jak ludzie rzucają tymi kotami niczym pomidorami. xD

Ascello

O matko ale będzie rzeźnia. Ale w końcu sobie zasłużyli ;p

ocenił(a) serial na 9
Ascello

wyobraziłam sobie nas pędzących na budynek BBC niczym husaria!! o.O

ocenił(a) serial na 8
Ascello

Hah, ale pomysł z rzucaniem pomidorami też nie jest zły. :P Moglibyśmy ich zakuć w dyby i rzucać w nich jedzeniem ala Merlin w 1 sezonie. xDD

Zielonoo

Widzę, że nowy temat założony, emocje opadły i już wolniej posty przybywają. Nareszcie mogę spokojnie sobie poczytać.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

to jest cisza przed jutrzejszą burzą!!

agga_95

Fakt jutro się zacznie. Już nie mogę się doczekać odliczania ;p

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

można zacząć teraz xD 24h i 30 min!! hahaha

ocenił(a) serial na 7
agga_95

a właśnie to jutro merlin jest o 21.20? bez zmian?

agga_95

Haha fajnie. To będzie dobry odcinek bo wszystko z nim związane zaczyna się wcześniej. Nowy temat, odliczanie. A tak w ogóle to, o której jutro oglądamy?

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

21:15 :D

carolina8977

Właśnie sprawdziłam na stronie BBC, że u nich jest o 20:15 czyli na nasze wychodzi 21:15. Wow to już kolejne 5 minut wcześniej. Super!

ocenił(a) serial na 7
carolina8977

http://bezuzyteczna.pl/badania-wykazaly-ze-ludzie-sa-najszczesliwsi-w-sobotni-wi eczor-o-godzinie-1926/
czyli kiedy jesteśmy podekscytowani czekaniem na nowy odcinek Merlina i prowadzimy dyskusję odnośnie możliwych wydarzeń :D

ocenił(a) serial na 9
Andeeria23

Jakie to prawdziwe :D

ocenił(a) serial na 7
agga_95

najszczęśliwsza pora :D

użytkownik usunięty
Andeeria23

ale tu cicho. ;d. jak nie my.. ;d. ale jutro znowu się wszystko rozkręci. ;D.

użytkownik usunięty

Oglądam właśnie 10 odcinek 1 sezonu <the moment of truth> i tam już było nawiązanie to tego, żeby Arthur się dowiedział o magii Merlina. Było tyle okazji. Zresztą, Merlin sam próbował mu to powiedzieć.. A potem przez ponad 3 sezony się i tak nie dowiedział. ;x.

ocenił(a) serial na 6

Widzę, że nie tylko ja sięgam po stare odcinki (nawet nie pytaj, który raz już oglądam stare sezony ;D ).

Dzisiaj znalazłam taki filmik z planu filmowego ;DDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=9UPrbmK6jjk&feature=related

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Haha, ciekawe czemu tak skacze. xD

Lellandra

Może udaje, że patataja na koniu? :D

użytkownik usunięty
xena_4

hahah. ;d.

ocenił(a) serial na 8

Jakie tam cicho. Dzisiaj to tutaj strasznie gwarno w porównaniu np do wczoraj.

użytkownik usunięty
Lellandra

W sensie teraz tak przycichło ;)).

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Czyli już niecałe 24h! :D

Lellandra

Już mamy z górki. Z 7 godzin czekania prześpimy i już tak nie dużo zostanie. Jestem strasznie ciekawa co się wydarzy w tym odcinku. Wiedźmy z Disir są intrygujące.

carolina8977

Siedem godzin ? Ja będę gdzieś do 12 lub 13 spał :P.

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Wiadomo że one są najwyższym sądem starej religii

Zielonoo

Hej ja zaglądam tutaj coraz częściej ale tylko podczytuje i nie wiem czy nadąże za wami w takim tempie.

ocenił(a) serial na 8
malaikat

Nadążysz, nadążysz. Zaglądaj częściej i zapraszamy do udzielania się. :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Ja poszłam na film a tu już 77 postów na szczęście trochę zwolninliście

Lellandra

Będe próbować postaram się

użytkownik usunięty
malaikat

Znalazłam fajny film xd.
http://www.youtube.com /watch?v=7JQ_TRP8hbg&list=UUJ3F7lBNKw7FznGzvvmh-wA&index=37&feature=plpp_video
<bez spacji po "com">

ocenił(a) serial na 8

Hahah, piękne. xD

Genialne :DDD

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Exis, dostałaś wiadomość na prywatnym ode mnie? (coraz bardziej nie ufam filmzjebowi).

xena_4

Dostałam, ale internet mi szwankował wczoraj i wszystko przychodziło z opóźnieniem.

ocenił(a) serial na 6

Boskie ;D Ach ta męska miłość ;D

ocenił(a) serial na 10

Hahaha to jest to! "Shut up Merlin" :D Ja to kiedyś serio policzę :P

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Nawiązując do wczorajszej dyskusji o najeździe na BBC, po przeczytaniu postów śniło mi się to w nocy :P. Wyglądaliśmy naprawdę strasznie zwłaszcza z widłami i fruwającymi kotami! :D
Kota też wezmę, wprawdzie jest jeszcze mały, ale wszystkich i wszystko drapie, więc może się nada.
A co powiedzie na straszną broń biologiczną, znaczy się borowinę? Już po samym zapachu będą się nas bać! :D
Przepraszam, za długość postu, ale mam limit na wypowiedzi, więc muszę oszczędzać :D

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

http://www .youtube.com/watch?v=nZ2EM5F1xRU ej a oglądaliście to? chyba mój ulubiony (bez spacji po www)

ocenił(a) serial na 10
Zielonoo

Ten serial ma w sobie coś takiego, że nawet 4-letnie dzieci są nim zafascynowane.
P.S. Wiem, że teraz trochę spamuje, ale trudno ;p. Co zrobić z 4-letnią dziewczynką, która nie chce iść spać o normalnej porze i z tego powodu pewne osoby nie mogą obejrzeć "Merlina"?
Z góry dziękuję, jeśli jakaś dobra dusza pomoże ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Niestety nie mam pojęcia :(

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

wkurza mnie właśnie ten limit dla nowych użytkowników. ale jak już będzie 6 sezon to będziemy mogły pisać bez ograniczeń! ;) klaudia miała sen, wczoraj leciał shrek w tv, na pewno to są jakieś znaki dla nas. ;)

AAAAA, merlin dzisiaj! skacze i kwiczę z radości! nie mogę wyczerpać tego limitu teraz, muszę zostawić na później pisanie, żeby przed merlinem móc uspokoić emocje. i tak wiem, że nie uspokoję i podniecona będę siedzieć przy oglądaniu odcinka i długo po nim. ;)

ocenił(a) serial na 10
freya_fw

Trochę spokojniej bo jak ty już teraz szalejesz to co będzie o 21:10

iwek33

ja myśle że jeden długi krzyczący komentarz :P

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

To na pewno

ocenił(a) serial na 10
freya_fw

Jak każdy. Ja na przykład co sobotę wstaję koło 6, bo nie mogę spać i włącza mi się merlinowe ADHD. Lekcje odrobione, dom sprzątnięty, ciasto w piekarniku się piecze i tak co sobotę, więc zapraszam ;).

A jeśli chodzi o te znaki to dużo było czarnych kotów i każdy z naszej grupy był ubrany jak Merlin. Z negocjatorami rozmawiała blondynka. Widły, grabi, pochodnie, siekiery, tasaki też były :D.
Jakby co to mogę załatwić autobus i spanie w Londynie :).

ocenił(a) serial na 6
klaudia_915

Hah, ja dziś sobię też będę piekła karpatkę na Merlina. Dwa dni temu też miałam Merlinowy sen. xD

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

To fajny miałaś sen XD