Ej mi też! Ani mi nie wyskakuje, jak ktoś skomentuje temat ani nawet mój komentarz...
Nie no ale to są jakieś kpiny. Może faktycznie przeciążyliśmy serwer czy coś takiego? Bo jak przez nas jeszcze powiadomienia się zepsuły to niezła jazda ;)
Ale zgadzam się :P
Gdzieś się ich wynajdzie :D.
Znowu wrócę do wyjazdu :D. Rodzinka już poinformowana, jestem w trakcie zarabiania ciężkich pieniędzy na nasz autobus i znowu nie obejrzę Merlina ;(, ale trudno, coś za coś. Mam adres siedziby więc żyjemy :D
Jak ja bym poinformowała to by było o nie nigdzie nie pojedziesz i po rozmowie XD
Zaraz skończą mi się wypowiedzi więc mam pomysł!
Wakacje, w przyszłym roku, po szczęśliwym powrocie z Londynu, pierwszy zlot fanów Merlina! Co wy na to?
Albo zlot połączony z premierą 6 sezonu? :D
No mieliśmy się wybrać do Pierrefonds i może na Comic Con także zapraszamy. :D
Ja chętnie. Rodzice na wakacjach wybierają się na wycieczkę po zamkach Loary, więc jadę z nimi, a potem gdzieś tam się oddalę i jestem :D
Wpiszcie mnie na wstępną listę :D
Zróbmy jakiś osobny temat żeby wszystko omówić, i dogadać się, żeby ten wyjazd wypalił :) Jezu, pojechać do Pierrefonds to moje marzenie!
Dokładnie... żeby się zorientować że ktoś coś napisał muszę cały czas patrzeć na liczbę postów, a później szukać tego nowego... Mogliby to w końcu naprawić.
Ja mam taki sposób, że patrzę sie przy temacie na liczbę postów, i przez to wiem czy są jakieś nowe posty.
Jesteście niesamowici - 3 temat o 5 sezonie :) Obserwuje te forum filmwebu od maja, gdy skończyłam oglądać Merlina. Zaraziła mnie przyjaciółka i w ciągu 3 dni obejrzałam 4 sezony. Teraz ja zaraziłam współlokatorkę - przynajmniej mam z kim na studiach oglądać nowe odcinki Merlina ;) Czytam sobie i czytam a tu widły, łopaty, pochodnie, koty i pochód na BBC - uśmiałam się. Ale żeby nie było też się pisze. Nie sądziłam, że w Polsce tyle osób ma obsesje na punkcie Merlina. Dobrze, że istnieje te forum, można przynajmniej poczytać i podyskutować z innymi fanami, którzy mają bzika na punkcie Merlina. Myślałam, że zacznę dyskutować z wami po ujawnieniu magii Arturowi, ale że chyba musimy na to jeszcze trochę poczekać postanowiłam, więc zacząć już teraz :)
Tak swoją drogą, fajnie byłoby wybrać się do Pierrefonds - muszę zacząć oszczędzać, może rzeczywiście udałoby się zorganizować taki wyjazd - w grupie zawsze taniej :)
Przepraszam za długą i chaotyczną wypowiedź ale muszę oszczędzać limity wypowiedzi :)
p.s. nie mogę doczekać się nowego odcinka - to już za 8h i 39 min :)
Witamy w gronie Merlinowców :). Miło patrzeć jak rośniemy w siłę :D.
Pamiętaj, 1 minuta śmiechu to jeden dzień życia dłużej, więc z nami będziesz długo żyć :D.
P.S. Mój sen pomału staje się rzeczywistością :D
Ej nie spamujcie bez sensu, bo 3 strony przewertowałem i nie dowiedziałem się praktycznie niczego co byłoby związane z tematem.
Wiem, ale chodziło mi o hamowanie się z komentarzami a'la "hahaha", "mi też", "ja też", bo bywa, że jest kilka podobnych w rzędzie, a potem znów będzie zakładanie tematu i znów będę kilka stron czytał i nie dowiem się niczego :3