PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
agga_95

Tak, cos o tym wiemy XD

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Ja jak mam do nadrobienia ponad 3 strony to czytam tylko te dłuższe wymiany zdań, czyli i tak prawie wszystko :D

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

A tak a propo nowego tematu. Powstały ostatnio 2 nowe, więc niech następny temat zaczyna ten, kto napisał tysięczny post na poprzednim, żeby to miało ręce i nogi ;)

Suzan_26

I tytuł ma być: 5 sezon - kontynuacja, kontynuacji, kontynuacji, kontynuacji
;p jeszcze troche i się w tym pogubię ;p

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Niedługo będzie to za długie... xD

Lellandra

Zaczniemy pisac z pierwiastkami ;p np. 5 sezon - kontynuacja, kontynuacji^10

Lellandra

Znaczy do potęgi. Matko dawno nie miałam matematyki.

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Nie szkodzi, ja też nie. xD Można też np Ciąg dalszy kontynuacji kontynuacji lol

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Oj coś czuję, że się w tym pogubimy :D

Lellandra

No coś trzeba będzie wykombinować ;p albo 5 sezon - kontynuacja, kontynuacji ( ... ) kontynuacji

Lellandra

Ale to by tez było dobre i potem: ciąg dalszy ciągu dalszego kontynuacji... a matko ja tego chyba nie ogarnę XD

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Chyba, że po prostu Część 1 kontynuacji kontynuacji i tak dalej i tak dalej

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

To w takim razie będę JA :D

agga_95

No musisz nadrobić ;p

Zielonoo

Ja już chyba do nowego tematy nie dotrwam. Jutro wstanę i od razu będę szukać nowego tematu i szczęśliwego posiadacza 1000 postu ;p

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Niedługo wszyscy pójdą spać więc może nie dobijemy do 1000.

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Ale i tak mało nam braknie :D Dzisiaj pobiliśmy absolutny rekord! Rano było ok 200 postów :D

Lellandra

Już powoli się wykruszamy. Emocje opadły i jak to z hormonami bywa ile jest nadwyżki tyle musi spać poniżej i teraz zrobiliśmy się śpiący.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Już nas tylko 4 została chyba :D

ocenił(a) serial na 9
agga_95

Najbardziej wytrwali :>

agga_95

Ledwo widza na oczy ale pisza wytrwale na forum ;p

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Ja tam się nieźle trzymam. :P Jutro przecież się wyśpię.

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Jak dobrze, że jutro jest niedziela

Lellandra

Jutro zapewne dobijemy :)
nie mam ochoty w ogóle pisać, tak się nastawiłam pozytywnie na ten odcinek, a tu o ...
tak jakoś się zniechęciłam do tego pisania, że szok.. jutro jeszcze raz sobie ten odcinek z napisami obejrzę i po woli wszystko do mnie dopiero wtedy dotrze

ocenił(a) serial na 8
martyna111b

Ja też muszę z napisami, kilka dialogów mi umknęło.

Lellandra

Merlin to motywacja do nauki. Też wiele nie zrozumiałam. Jutro około południa juz powinny być.

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Nie no większość spoko. Ale może były ze dwa momenty w których wszystkich słów nie załapałam. A przy Merlinie jestem bardzo drobiazgowa... xD

ocenił(a) serial na 7
carolina8977

ja podobnie :D a teraz gdy emocje po odcinku już opadły i na dobre zakończenie dnia - Merthur - http://www. youtube.com/watch?v=xHZLxX2jyjQ

ocenił(a) serial na 10
Andeeria23

Odcinek był dobry, ale Merlin sobie w stopę strzelił tym "oświadczeniem". No cóż, coś czuję, ze może Gwen się dowie, że on posiada magię. Może nawet po raz kolejny ją uratuje? :)

ocenił(a) serial na 9
Andeeria23

Dobrze powiedziane :D Między Merlinem i Arturem jest więcej chemii niż między Arturem i Gwen czegokolwiek

Andeeria23

Super, Colin i Bradley mają takie super osobowości. Ooo jak ja bym chciała się z nimi zaprzyjaźnić ;p No ale to raczej nie możliwe. Choć w Pierrefonds wszystko się może zdarzyć.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Nachodzą mnie identyczne myśli jak ciebie :)

ocenił(a) serial na 7
agga_95

myślę że każdy by chciał mieć takich przyjaciół jak tych dwóch. :D oni są naprawdę genialni a na dodatek szczerzy nie udają tej przyjaźnie.. fajny by mieć takich 2 za przyjaciół

Andeeria23

właśnie, nie lecimy jak jakieś rąbnięte nastolatki na aktorów tylko na ludzi o super charakterach.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

ale my jesteśmy rąbnięte :D Ale fakt, nie lecimy tylko na wygląd, charakter jest bardzo ważny

agga_95

Rąbnięte ale w inny, fajniejszy sposób :)

agga_95

No to się rozumiemy :) Ja liczę na to Pierrefonds i to bardzo ;p

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Ja to mam nadzieję, że chociaż bym wydukała prośbę o autograf i zdjęcie z nimi. xD

Lellandra

Angielskiego się uczyć! Jeszcze jest nie cały rok. Ja się nastawiam, że się podszkolę i nawiążę ciekawą konwersację ;p

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Ja pewnie po angielsku będę potrafiła nagle tylko: Hi, my name is potato hihihi :D

agga_95

XD istnieje takie ryzyko, że nagle zapomnimy języka w buzi ;p Ale to jednak będzie nasza jedyna okazja więc trzeba będzie się postarać.

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Wiesz, ja ang. całkiem dobrze rozumiem. Mogę oglądać, grać po angielsku nie ma problemu. Gorzej z powiedzeniem czegoś po angielsku.
Nie mówiąc, że ogólnie jestem nieśmiała, to pewnie stanęłabym jak wryta. xD

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Też jestem mega nieśmiała :D Ale jak potrzeba to potrafię się zmobilizować

Lellandra

Fakt, ja tez właśnie z tym mam problem. Ale jak wyjeżdżam za granicę na wakacje i jestem rzucana na głęboką wodę to jakoś mi idzie to mówienie. Choć fakt, że jest to jakieś zapytanie o coś a nie taka typowa konwersacja. Tez dużo rozumiem ale problem jest z mówieniem :/

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Ja w myślach wiem co mam powiedzieć, mam to ułożone nawet po angielsku a jak przychodzi co do czego to nie mogę się wysłowić :P

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Właśnie! W myślach to brzmi dobrze, a jak chce to wymówić to już nie wychodzi tak zgrabnie! xd

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Wręcz w ogóle nie wychodzi :D

agga_95

Będziemy razem i wystąpimy jako grupa fanów z Polski. Jak to mówią w kupie siła. Ci co będą najlepiej mówić po angielsku będą gadać a reszta dopowiadać i jakoś damy radę. Jak będzie duża grupa fanów to możliwe, że dadzą nam z nimi porozmawiać tym bardziej, że na filmikach na youtubie widać, że nie odgradzają sie tam od fanów.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Czyli jest nadzieja, że nas zrozumieją! ;D

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Współczuję tym, co jutro wejdą na forum i będą musieli nadrabiać tak z 10 stron :D