Ja tam wole siekierę. Ale może być mała. Tylko co zrobimy z kontrolą w samolocie... O wiem!
Ukradniemy samolot! :P
Albo po prostu pojedziemy autokarem. Tam nikt nie sprawdzał będzie czy mamy siekiery w torbach :D (chyba)
Kierowca będzie podstawiony, więc jako fan da nam schować wszystko po kątach.
Resztę wsadzimy do walizek (pochodnie, maczugi, noże.. takie mniejsze rzeczy :P)
hahaha uwielbiam was! :D Niezłe rozwinięcie naszej potencjalnej przygody z widłami jako wieśniacy rodem ze Shreka :D
Nie to jest unia więc nikt nie sprawdza :P Wystarczy nie trzymać ich w rękach i nie zaczynać prób w autokarze i będzie ok
Przykro mi, Anglia jest w Unii, ale nie w Szengen (tak, to możliwe) więc na granicy będzie normalna kontrola. Jeżeli widły będą wystawały spod foteli, macie przekichane XD
Myślę, że przed jutrzejszym odcinkiem postów będzie przybywać w zastraszającym tempie. Możliwe, że nawet przed emisją będzie trzeba zakładać nowy temat.
Chyba pobilibyśmy rekord. :P
Zgadzam się całkowicie! Miła atmosfera, ciekawe rozmowy... Jak dobrze, że istnieje to forum!
Hahaha ale się uśmiałam, jesteście powaleni :P w pozytywnym sensie rzecz jasna ;)
Niesamowicie nudno :P Normalni ludzie przerażają mnie bardziej niż ci świrnięci :P
ja tak zmienie temat na moment, czy wiecie gdzie można obejrzeć film ''mgły avalonu'' ??? bo sprawdzałam na np. zalukaj, kinomaniaku i nie ma
może w wypozyczalniach sa, u mnie np wiem, że są.
Btw. przy okazji napadu trzeba porwać Colina i reszte i zrobić party ;p
Dołączam się do was też z chęcią pojadę ;)
Zgadzam się w 100% porywamy Colina i resztę i robimy imprezę :D
Weź łopatę żeby była różnorodność broni :P Będziemy wyglądać straszniej
I kilof jest jeszcze fajnym pomysłem, jakby ktoś chciał ^^
Ja też zawsze się śmieje jak czytam komentarze xD
taka fajna odskocznia od rzeczywistości :)
kurczę, jesteście genialni. specjalnie założyłam konto na filmwebie, żeby z wami pisać. jak na razie moja wizyta na forum opierała się tylko na czytaniu tego co piszecie. ja jestem zbyt podekscytowana, żeby cokolwiek w miarę ogarniętego napisać. chyba otrząsnę się dopiero po sezonie. ale którym? jak będzie 6 ( a mam nadzieję, że będzie) to też nic nie napiszę bo taka szczęśliwa będę. haha no ale nic, straasznie nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka. a co do napaści na producentów itd to jestem za i też się wybiorę!
oczywiście. ;) jak dobrze, że jesteście, już myślałam, że jestem jakaś nienormalna z tym bzikiem na punkcie merlina. ;)
ale tak serio to kiedyś trzeba by było zorganizować jakiś wypad do pierrefonds lub chociażby zlot fanów przygód merlina :)
może się kiedyś uda.. ;d. Ale to trochę trudno, bo właściwie każdy mieszka gdzie indziej. ;p .