PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

A skąd :P to jest bez porównania lepsze ;)

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

To właśnie miałam na myśli:D

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Jeszcze tylko 25 minut XD

carolina8977

1h 33 minuty !!! Mam pytanie czy chodzą wam te filmiki ze strony BBC1 dotyczące naszego serialu oczywiści.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Nie... działają tylko w UK :( Teraz się ta informacja już nie wyświetla, ale dalej tak jest... Kurczę, a filmiki na stronie Doctora Who wszystkie działają!

ocenił(a) serial na 10
agga_95

To jest bez sensu :( na twitterze za to ostatnio wrzucali jakieś filmiki, więc szło oglądnąć np. sztuczki magiczne wykonywane przez Colina (super! :D)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Też to widziałam :D Niestety w mikroskopijnym okienku....

ocenił(a) serial na 7
carolina8977

1h 14min

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

Została 1 godzina. :P

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Przyłączam się do oczekiwania. Tylko 50 min. ;)

ocenił(a) serial na 10
Lashawn

43 min! ;D

ocenił(a) serial na 6
Nimfadora_2

Mam pytanko - gdzie oglądacie na żywo? Mogę prosić o linka?

xena_4

Dołączam się do prośby :)

ocenił(a) serial na 6
gosia15o3

Znalazłam coś takiego http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=3 i chyba to będzie tutaj ;)

ocenił(a) serial na 10
xena_4

http://www.filmon.com/#BBC-One

ania2012_2

jak szybko :D dziękuję bardzo :)

ocenił(a) serial na 8
xena_4

http://www.filmon.com/#BBC-One

ocenił(a) serial na 9
xena_4

http:// www.filmon.com/tv/htmlmain/#BBC-One

ocenił(a) serial na 6
agga_95

Dziękuję wszystkim za linka ;) Już tam oglądam :)

ocenił(a) serial na 10
xena_4

A ja najbardziej lubię tę stronę: http://livetvcafe.net/video/X6R47664W52Y/BBC-ONE

ocenił(a) serial na 6
Ascello

Również dziękuję za ten link. Przyda się, jeśli tamten będzie się zacinał ;)

ocenił(a) serial na 9
Ascello

Tam jest fajny chat :D Ale mi się niestety ta strona zacina...

agga_95

ja polecam tą strone http://freetvall.com/video/3D7RG2BY8AAU/BBC-ONE
i jest tez fajny czat

ocenił(a) serial na 10
kamil1735

Wygląda identycznie jak ta moja, tylko link ma inny... O.o Jakiś mirrorowy odnośnik?

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Chat jest super. Wszyscy krzyczą MEEEERLIN jak się zaczyna.

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Mi świetnie działa, dzięki ;)

carolina8977

Co tu się dzieje? :D Przez Was zaczynam siedzieć jak na szpilkach ;)

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Exis :) Jesteś :) Będziemy na bieżąco komentować?

xena_4

Xena :) No pewnie, że będziemy :) Jak zakupy? :)

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Udały się i o mało się bym spóźniła na seans, bo kierowca autobusu zapomniał mi wspomnieć, że ma teraz wydłużoną trasę (sic!).

Nie mogę się już doczekać seansu ;P

xena_4

Ale to musiałaś się wracać kawałek czy jak? Rety, dobrze, że zdążyłaś :) Coś łądnego kupiłaś? :)
Ja grzecznie czekałam, ale jak weszłam tutaj, to emocje mnie dopadły - takie odliczanie :D

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Generalnie planowałam kupić torbę do pracy, trzy płyty CD, perfumy, płaszcz. Dostałam wszystko, oprócz płaszcza. Trudno, spróbuję za tydzień, ale w innym mieście.

Na szczęście autobus dojechał na miejsce, tylko miał po prostu więcej przystanków po drodze (inna trasa niż wcześniej ). I przez cały czas patrzyłam raz przez okno, raz na zegarek. Kurde, ale się najadłam nerwów ;D

xena_4

O, to takie porządne zakupy :) Z płaszczami to trzeba czasem pochodzić, poszukać. Mam nadzieję, że się uda za tydzień, bo już śnieg się pojawia w kilku miejscach.
No to faktycznie stres podczas jazdy :) Trzeba było kierowcę pogonić :P A Ty nie masz u siebie w telewizji kanału, skoro np. na siłowni jest?

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

W Anglii mam telewizję tylko polską (kumple się uparli ), więc ratuję się netem. A tamten wywiad oglądam rano, bo ja zawsze wtedy chodzę na siłownię. Tylko wtedy mogę ćwiczyć, bo potem idę do pracy. A dzisiaj mam wolne (wreszcie po 11 dniach).

xena_4

Aaa. Ale kurczę trochę szkoda, że jesteś na miejscu i nie możesz oglądać w tv. A wolne jakieś dłuższe czy tylko tak na weekend? I tak Cię podziwiam, że przed pracą chce Ci się ćwiczyć.

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Mam instruktora (dodam, że jest przesłodki), który polecił mi, bym chodziła na siłownię co drugi dzień. Wyznaczył mi po 60 minut ćwiczeń, a ja niemal zawsze przeciągam do 90 minut ;D Ostatnio tak szalałam na rowerze, że zapytał mnie, czy zamierzam kiedyś zniszczyć mu sprzęt...hihihi Biedaczek, ma ze mną za swoje ;P Ale zawsze potem, jak sobie idzie, to ja wbijam wzrok w jego tyłek ;P Niegrzeczna ze mnie dziewczynka ;D

xena_4

No właśnie ciekawiło mnie jak to jest z instruktorami, trenerami. Czy przy pierwszej wizycie pokazują Ci co i jak. Ja mam ochotę wybrać się na te rowery spiningowe. Ty to szalona jesteś :D Nie dość, że przeciągasz ćwiczenia, niszczysz sprzęt, to jeszcze molestujesz instruktora :D

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Nie wiem, jak to wygląda w Polsce, ale w Anglii wszyscy instruktorzy mają obowiązek pierwszego dnia pokazać, jak działa każdy sprzęt, a potem ustawić ćwiczenia indywidualne. I co najważniejsze, płacę tylko za korzystanie z siłowni i nic za trenera.
Właśnie sobie coś uświadomiłam - po raz pierwszy ktoś zrobić podczas ćwiczeń większe wrażenie, niż przystojniak z siłowni - Colin podczas wywiadu ;P Tylko przez niego o mało nie spadłam z bieżni ;P

xena_4

Szczerze to nie mam pojęcia jak to jest tu, chodziłam tylko na aerobic. Może się skuszę w listopadzie. Z tego co piszesz, to to jest naprawdę świetne miejsce - profesjonalny sprzęt, obsługa ...
Ach ten Colin :D Ja bym pewnie spadła - automatyczna bieżnia poniosła by mnie w siną dal :P

ocenił(a) serial na 6
Exis_26

Jeden facet, który ćwiczył obok mnie, potem mi powiedział, że zrobiłam się podejrzanie czerwona podczas oglądania wywiadu...hihi

ocenił(a) serial na 10
Exis_26

Drodzy państwo, już bliżej niż dalej: 29 minut.

;DDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 6
Ascello

Dlaczego ten czas tam wolno mija? ;P

ocenił(a) serial na 7
Ascello

25 minut :D

ocenił(a) serial na 7
Andeeria23

a ja se bede jadł pizze podczas seansu, bo mój tata robi :)

Syrakuz

Ale niektórym to dobrze :)

ocenił(a) serial na 8
Syrakuz

Ja się objadłam chipsami i już mam dość. xD

ocenił(a) serial na 6
Syrakuz

Zazdroszczę ;) Od jakiegoś czasu chodzi za mną pizza, ale odmawiam sobie, próbując być na diecie ;D

Ascello

To naprawdę kojarzy się z Sylwestrem :DDD Nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 10
Exis_26

20 minut :)

ocenił(a) serial na 8
Antiquity

Witam, trochę mnie nie było ;)
15 minut!
P.S.:Wesołych i śnieżnych świąt życzę XD