na pewno będzie nas więcej. już jest nas dużo. a ilu fanów jeszcze nic tu nie napisało, jak ja do niedawna. ;)
Zmusimy BBC do zrobienia zlotu w Polsce i wtedy od razu porwiemy wszystkich, bedzie o nas głosno na całą Europę i poślą za nami listy gończe trololol
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mctlvlAF7r1ri1mxoo1_500.gif
wypuścimy ich na chwilę, żeby dostali scenariusz. a, że uciekną to nie ma obaw bo przecież będą bardzo lubić takich fanów jak my.
no nie wiem czy będą nas tak lubić... myślę , że będą się nas trochę obawiać ;d grupa zapalonych fanów z widłami, kilofami, siekierami, pochodniami...
no właśnie. zrozumieliby chyba przecież. ta miłość do serialu i do nich. cieszyliby się, że mają takich super fanów, którzy narażają życie dla nich. ;)
by się im ładnie wyjaśniło, że te łopaty, siekiery itp . to na producentów, a nie na nich <33.
Merlin S5 | Episode 05.05 'The Disir' preview clip tutaj jest tytuł na youtubie. przepraszam, że nie link, ale nie chce mi się bawić z tymi spacjami ;)
dzięki. jak najszybciej muszę iść na jakiś kurs, jakieś korki z angielskiego, żeby rozumieć te wszystkie filmiki, wywiady. szlag mnie trafia jak tak mało rozumiem. to dzięki merlinowi mam zapał i chęć do nauki języka. ;)