Mam podobnie, też dzięki temu mam zapał do nauki anglika w końcu chcę rozumieć co oni mówią
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=457070741003440&set=a.445369822173532.970 77.199922193384964&type=1&relevant_count=7&ref=nf
macie ziomki fotki promocyjne z 7 odcinka bodajże, ah ta Morgana piekna bestia ;p
Zgadzam się z tobą.
Jak tak dalej pójdzie to jutro do 10 rano będzie już kolejny temat. Trza się ogarnąć bo zablokują możliwość postowania na przygodach merlina.
Wiecie w ogóle o czym jest jutrzejszy odcinek ? Tyle tego przeczytałem że już sam nie wiem co jest prawdą. W miarę możliwości proszę po polsku.
Nie zablokują :) Na forum innego serialu tłukliśmy 1000 postów dziennie i nikt nie miał pretensji :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/373982_457070841003430_15 01717865_n.jpg ciekawe kto umarł...
Nie, że Elyan zginie, stali oboje pewnie nad grobem ich ojca, o to mi chodziło ; d
W tym tempie to już dziś będzie trzeba zakładać nowy temat. Już prawie 900 postów. :P
Łaaał, widzę że Gwaine i spółka szykują dla Mordreda małe otrzęsiny ;) A to wredoty ;)
W pierwszych dwóch odcinkach widzieliśmy go takiego twardego i zdeterminowanego, a tutaj proszę, taki żółtodzióbek ;) Szkoda, że tak mało go było w trzecim i czwartym odcinku, bo wciąż nie można o nim za wiele powiedzieć.
Mamy jakies dziwne upodobania, kochamy złych ludzi - Morgane i Mordreda (naprawde ładny chłopak ;d)
Wciąż nie wiemy po jakiej stronie mocy stoi Mordred ;) Ale racja, póki co uwielbiam go!
Dokładnie :) Mimo tego, że w legendach jest pokazywany jako ten zły, tutaj jest po prostu uroczy, szczególnie na tym zwiastunie :) Nie mogę się doczekać, jak rozwinie się dalej jego postać.. Czy będzie zły, czy pomoże Arturowi?
Mógłby pomóc... A w legendzie był trochę biedny, w końcu jego rodzice byli rodzeństwem, ojciec został zmuszony do stosunku magią i w ogóle, nie chciał syna znać, a Morgana go podpuszczała... Przekichane.
Dobra, dobra, ale jak tak dalej pójdzie będziemy mieć jeszcze dziś nowy temat :kontynuacja kontynuacji kontynuacji
To ja też się dołączam do tego napadu na BBC.Mam taką pamiątkową kuszę,która jest naprawdę mocna.
Oo już jest postęp... Mamy widły łopaty siekiery motyki... i teraz nawet kusze! Oj, będzie się działo! Strzeż się BBC, Polska nadchodzi :P