Nie ma tu żadnego psychiatry który mógł by stwierdzić stan naszego zdrowia psychicznego XD
To się nazywa diagnoza ;p Ale racja. ja od zawsze mówię o sobie, że jestem normalna inaczej bo normalność jest nudna. Jak to mówią: świry są wśród nas ;D
Mógłby ich postraszyć, ale nie wyrządziłby im krzywdy.
A my chcemy wyrządzić im krzywdę!!
Ale nie na tyle dużą, żeby nie mogli robić dalej serialu... Więc sie nada
Ciekawe co będzie jeżeli zaplanujemy już całą wyprawę, a tu nagle artur sie dowiaduje o magii merlina.
Z Colinem. Tylko zamiast porwań wyślemy mu zaproszenie. "Szanowny Colinie Morganie! Mamy zaszczy zaprosić Cię na galę zorganizowaną z okazji odwołania napadu terrorystycznego na ciebie i twoją ekipę. Będzie tort, poncz, gry i zabawy."
JESTEM ZAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! IMPREZA Z COLINEM I BRADLEYEM .. AHHHHH!!!!!!!!! XDDD :DDDD
<przepraszam, odbija mi xd >
hahahaha. ;d;d.
ja chcę Colina i chcę do przebrać za tego kotka co był w filmiku <3333. ;d
to i tak pójdziemy z pytaniem czemu tak póżno, albo chociaż po to by porwać Colina i reszte ekipy ; d
porwać możemy bez jakiegoś większego powodu :P chociaż żeby impreza się odbyła
W 6 odc Gwen i Elyan odwiedzą grób ojca lub matki
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i693.photobucket.com/albums/vv293/QUISPI TA/eh/5062.jpg#.UJQSfm9Vkfs
Wreszcie zdjęcie, które mój komp zechciał otworzyć... Zakładam, że ojca, jego śmierć to dobry materiał do pracy nad Arturem i jego nienawiścią do magii - w końcu gdyby nie to, wciąż miałby teścia...
Na zdjęciach promocyjnych jest pokazane jak związana Gwen jest ciągnięta przez Morgane na koniu przez jakieś pustkowia pewnie do Mrocznej Wieży . Ciekawe co to jest zamek królowej Mab
Trudno jakoś się upchnie jednego pistoletu nikt nie zauważy. Ja zaraz wracam do naszej miłej pogawędki muszę iść na kolację XD
Ja też, ja też! Jest podobny do wilczura to może nikt nie zauważy, że to pies, a nie wilk! ;d
Tylko nie przeginajmy ze wszystkim! Mamy wyglądać jak wściekli merlińscy wieśniacy z pochodniami :)
Nie wiem, czy psa upchamy do naszego autokaru nienormalności, ale ok :P
ja też biorę mojego psa :D mam huskiego z taaakim wielki zewem krwi to nas wspomoże:D
hahahaha. ;d.
a nie możemy pojechać tam konno? byłoby tak bardziej jak w średniowieczu ;d;d.
Szkoda, że mój pies się nie nadaje :) Jest tak porąbany jak ja, więc pewnie biegałby w kółko tylko, co bardzo lubi robić :) No i wygląda niegroźnie - jak reksio z tej kreskówki :)
Ja tylko przypominam, że powoli zbliżamy się do 1000 komentarza i osoba, który napisze komentarz numer 1000 ma założyć nowy temat. :)).
Tak, pod tytułem: 5 sezon - kontynuacja kontynuacji kontynuacji
Ale my mamy nie równo pod sufitem ;p
Taki MA BYĆ tytuł nowego tematu. Jak ktoś założy inny, to niech się mnie wkrótce u siebie w domu z pretensjami i tasakiem spodziewa.
xD