ooo. to chyba będzie trzeba jakieś ciężarówki.. ;d. albo bardzo bardzo bardzo DUŻO przyczep. ;d.
A gdzie się wybieracie, bo jestem trochę nie w temacie, bo tylu komentarzy czytac mi sie nie chce, a chętnie się zabiore...
Oj dużo masz do czytania.... Przeczytaj potem :) Jedziemy do siedziby BBC atakować ją, bo Artur nie dowiaduje się o magii merlina
JAK TO SIĘ NIE DOWIADUJE? MA SIĘ DOWIEDZIEĆ. TASAK PRZYGOTOWANY.
Chyba musze jednak przeczytać te komentarze. Ech...
http://a57.foxnews.com/www.foxnews.com/images/526535/450/350/1_21_450_OnTheBus.j pg
http://www.newstoday.co.uk/wp-content/uploads/2011/05/nti_Horse_Train04-460x250. jpg
Tak to będzie wyglądać :P
Dobrze myślicie ja też biorę psa chociaż jest mały głupi i każdego chce gryźć po butach ale chyba się nada
Oj pożałują swoich decyzji co do scenariusza. Juz to widzę. Związani przed biurkiem i tylko wolne ręce a my za nimi z siekierami, toporami, widłami ( o ja mogę wziąć tasak ;p ) i dyktujemy im kto kiedy ma się dowiedzieć ;p
Też biorę psa. On i jego piłka, najlepiej piszcząca, tak wszystkim na głowę z tego BBC wejdą, że się nie pozbierają... xD
To ja wezmę kota! Który szczeka... serio, mój kot szczeka a nie miauczy... Jest tak porąbany jak ja :D
Abstrahując od najazdu na stację BBC to moglibyśmy urządzić zjazd fanów Merlina. Jakby taką imprezę dobrze rozgłosić to i by aktorzy może przyjechali.
Ja już sprawdzałam noclegi w Pierrefonds i dojazdy. Jeśli chodzi o nocleg to 6 nocy kosztuje ok 1800 zł za dwuosobowy pokój. Co do dojazdu to trzeba by wynająć autokar bo tam nie ma jak się dostać. Ja tam pojadę w lipcu zbierać truskawki to będę mieć na to forsę. Nie odpuszczę tego Pierrefonds!
Matko Boska święta, gdybym takiego Colina albo Bradleya spotkała to najpierw w płacz a potem w krzyk bym uderzyła. I oczywiście rzuciłabym się na szyję i krzyknęła : Merlin wracaj ze mną !
A właściwie jaki news, wywołał tę chęć najazdu? Moge prosić o link? B o na razie zajrzałam 4 strony wstecz, a tam juz siekiery widnieją, wiec cieżko mi to raczej będzie znaleźć...
Fakt, że się jeszcze arturo o magii Merlina nie dowiedział, więc jesli się nie dowie w tym sezonie to tasaki w dłoń !
Jestem ZA!!
Matko!! Chwilę mnie nie ma a tu ponad 200 powiadomień xD Szalejecie dzisiaj normalnie!
hahaha. ;d. jestem ciekawa ile komentarzy dodamy po odcinku w którym Arthur się dowie o magii Merlina. ;p :D.
ja nie będę w stanie się z miejsca ruszyć, a co dopiero coś napisać, będę pewnie płakać. i krzyczec jednoczesnie
No dokładnie ;p Pisze post a po odświeżeniu mam już 10 do przeczytania ;p A już ostatnio coś był problem z filmwebem więc nie wiem czy to nasza wina ;p