PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37812
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Zlot Merlinomaniaków

ocenił(a) serial na 10

Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.

Sugeruję Warszawę. ;)

Ascello

Ani przyjaciółka ani koleżanka nie chcą/nie mogą jechać. Samemu mnie rodzice nie puszczą więc na zlot raczej się nie wybiorę.
Ale spróbuje jeszcze ich przekonać. Może jak powiem, że ludzie będą się dosiadać to mnie puszczą, ale wątpię.
Dam jeszcze znać.

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Ojej próbuj a skąd byś jechała?

iwek33

Grudziądz-Toruń-Kraków. A z Torunia pewnie pociągiem najlepiej bezpośrednim do Krakowa. Mam takie dwa. Pierwszy wyjeżdża o 3:04 z Torunia, a w Krakowie o 11:20. Drugi o 11:15 przez Łódź i Częstochowę, w Krakowie jest o 19:19. Mam do was więc pytanie o której byście chcieli się spotkać na dworcu? Wtedy będę wiedzieć jaki plan opowiadać rodzicom.
Autobusów bezpośrednich z domu do Krakowa nie mam. A z Torunia wyjeżdżają najczęściej 28 i 29 są rano w Krakowie. Więc nastawiam się na pociąg.

ocenił(a) serial na 9
Lady_MM

Ja myślałam, żeby się spotkać tak po południu, może ok. 17-18, ale niech wypowiedzą się wszyscy,a zwłaszcza ci, którzy mają do Krakowa daleko.

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Aha ja nie mam daleko więc mi pasuje każda pora :)

iwek33

Mnie też :) Mimo, że mam daleko ale z połączeniami nie powinno być większego problemu.

ocenił(a) serial na 9
Lady_MM

Próbuj! Trzymamy kciuki!

ocenił(a) serial na 10
agga_95

a czy dzisiaj znów będzie skejpik po odcinku? :D

ocenił(a) serial na 9
politemonkey

Pewnie że tak :D

agga_95

Ja będę na skype xD i taka nowość, będę rozmawiała... (znaczy mam taki zamiar) :D

ocenił(a) serial na 9
politemonkey

A pytałaś rodziców o zlot? Bo jakby co to z okolic Katowic jest tutaj kilka osób...

Lady_MM

Wróciłam do punktu wyjścia. Mama by mnie nawet puściła w samotną drogę do Krakowa, ale samemu do obcych ludzi jechać - to już nie. Cytując mamę "Nie znasz ich. Nie wiesz czy oni normalni są." Pozostaję więc pytać jeszcze znajomych na studiach, ale nikt Merlina nie ogląda więc będzie ciężko. Porozmawiam jeszcze z tatą może on się zgodzi, ale jakoś na to nie liczę.
Podyskutuje jeszcze z koleżanką, bo ona była nawet chętna tylko że 29 ma urodziny i chce je z chłopakiem i rodziną spędzić.

ocenił(a) serial na 9
Lady_MM

Nie pomaga nawet to, że na skypie ze sobą gadamy?

agga_95

Niestety nie. Pisać i mówić można różne rzeczy a na żywo to co innego. Ale będę jeszcze dyskutować :)

Lady_MM

Jest jeszcze czas może uda ci jeszcze się ich przekonać. Trzymamy kciuki :)

ocenił(a) serial na 9
Ascello

Tak się zastanawiam, czy nie trzeba by było już myśleć o rezerwowaniu pokoi w tym schronisku? Bo jednak 29 jest bardzo blisko sylwestra, a lepiej żeby nie zabrakło nam miejsc :P Ja bym zarezerwowała, ale nie mogę, gdyż jeszcze niepełnoletnia jestem :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

A jest tutaj ktoś pełnoletni kto jedzie?

ocenił(a) serial na 9
iwek33

No pewnie, że są :)

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Aha to spoko czyli nie powinno być problemu

Ascello

To jak tam? Może do końca niedzieli niech każdy juz odpowie na 100%, czy jedzie, a w poniedziałek ktoś (mogę to być nawet ja:P) zadzwoni do tego schroniska i zarezerwuje odpowiedni pokój?;) Trzeba juz się zebrać w sobie, bo czas ucieka:D

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

Dobry plan. Ja i Kristal będziemy na 100%, już teraz mogę to powiedzieć :)

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Okey to ja + koleżanka też jedziemy. xD

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Hura!!

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Mam nadzieję, że jeszcze więcej osób potwierdzi. :)

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Ja też :>

agga_95

Ja na 100% :)

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Ja na 100%

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Dobrze by było, żeby nas chociaż 10 było...

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Myślę, że się uzbiera.

ocenił(a) serial na 8
karmelka_

Czyli jak robimy, ostatnie dwa odcinki oglądamy na zjeździe, tak?

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Można nawet zrobić sobie taki seans z trzema ostatnimi odcinkami :>

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Można, chociaż 11 odcinek działa mi na nerwy. xD Niech ktoś druknie zdjęcie Kary i porzucamy w nie rzutkami. xD

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Mmmm, widzę, że mój pomysł z rzucaniem rzutkami to dobry sposób na wyżycie się ^^

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Teraz jestem w takim nastroju że bym sobie porzucała. Ale nie mam rzutek. lol

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Będę upierdliwa :> Sorka. Zlot się już zbliża a jeszcze dużo osób, które pierwotnie miały jechać się nie wypowiedziało...
Więc klawiatury w dłoń i określamy się ludziska :D

agga_95

Ja na pewno nie jadę ale będę na Skypie :) Więc jak coś to kamerki w ruch i prawdziwa konferencja będzie :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Więc 29 na skypie z kamerkami?

Roksolana_13

Tak! Ja nie pojadę, bo rodzice mówią że jestem za młoda. Chyba najmłodsza spośród tych, co chcą jechać...
No i się boją mnie puścić :/

ayramia128

ja mam tak samo ;/
a ja nie mam kamerki =(

Roksolana_13

Ja tam jestem za kamerkami :) przynajmniej też zobaczymy całą grupę Merlinomaniakow że zlotu. Wydaje mi się że łatwiej będzie się porozumieć jak będziemy widzieć z kim rozmawiamy przy takiej ilości osób. Ale niech każdy się wypowie. To tylko takie moje zdanie :) Przepraszam za ewentualne błędy ale pisze z telefonu. Dorwalam internet na uczelni :D

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Ja też jestem za kamerkami. Tylko jeszcze nie wiem, czy w tym dniu będę miała dostęp do komputera...

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Sorki,że tak póżno no więc ja i moja koleżanka będziemy na 100%:)A mam pytanko ,ile trzeba mieć przy sobie funduszy?:P

ocenił(a) serial na 9
merlingirl

Jeszcze nie wiadomo. Tyle co na nocleg i żeby coś zjeść w tej restauracji.

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Widzę, że dużo Was jest za wideo konferencją (nie jadę, ale zaglądam tutaj coraz chętniej), już kiedyś prosiłam o to, ale się powtórzę, bo nie wiem czy to nie było w kontynuacji.
Czy byłaby możliwość abyście nagrały króciutki filmik dla nas, niemogących być z Wami i nie mających kamerki (Martyna łączę się z Tobą w żalu), lub zrobienie zdjęć i wrzucenie ich tutaj? Moglibyśmy chociaż mieć namiastkę tego co się tam będzie działo :). Jeśli ktoś nie będzie chciał lub nie zgodzi się na filmowanie to trudno, ale wolałam się zapytać czy byłaby taka możliwość. Liczę na odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Zdjęcia i filmik, jeśli takowe by powstało nie musi być wrzucone tutaj, ale czy byłaby możliwość stworzenia czegoś takiego.

ocenił(a) serial na 9
klaudia_915

Będzie duuużo zdjęć :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Dziękuję bardzo :)

klaudia_915

Ten pomysł mi się baaaaardzo podoba xD
dziękuję Ci Klaudio :) ale spróbuję wyciągnąć ją od koleżanki lub coś.. jeśli w ogóle mi brat pozwoli kamerkę podłączyć :P

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

Cieszę się, że pomysł się podoba :).
Nie ma za co :). Znam uroki dzielenia komputera ze starszym bratem :D.

merlingirl

OK, z tego co liczę potwierdziło 9 osób:
-agga_95
-Kristal
-Lellandra +koleżanka
-merlingirl + koleżanka
-carolina8977
-iwek33
-ja
jeszcze joanka się zgłaszała. Ktos coś wie, co z nią? No i czy jeszcze zostali jacyś chetni, którzy jadą, a nie potwierdzili?