Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
odp: 3 pieces of chicken, coleslaw, bean, diet coke (po poprawieniu się)
pyt: jaka jest data ślubu Moniki i Chandlera? Możemy odpuścić rok... ;-)
poprawka: 15 maj 2002 rok??? (dzień i miesiąc na pewno, ale nie jestem przekonana co do daty) :-)
odp. dzień i miesiąc OK ale to był 2001, ale blisko :-) plus nie było pytania o rok więc masz pełne prawo zadać swoje
opd: siedem (proste bylo :)
pyt: moje tez bedzie proste: jak nazywala sie szminka ktora reklamowal joey i w jakim kraju leciala ta reklama?
Leciała w Japonii. Nazywała się Ichiban.
Pytanie: Czym Monika czyści duże odkurzacze? :-)
odp: Issac
pyt: Kiedy Bonnie (łysa dziewczyna Rossa zapraszała chłopaków do wody, jaką Chandler miał wymówkę?
ps. jak jest za krótko, to wystarczy odpowiedzieć na post twórcy tematu ;]
Jeśli to podchwytliwe pytanie to Albert Einstein.
Pyt: Wymieńcie 5 rzeczy z torby Rachel, które zgadli Chandler i Joey.
Odp. Jabłka, tortilla, jogurt, soda i taśma klejąca.
Pyt. Ile razy żonaty był Ross?
;)
Way, No Way
PYT: W jakiej erze specjalizowała się dziewczyna Rossa, która miała bardzo brudno w mieszkaniu?
odp: Kenozoicznej
pyt: Jak miał na imię facet, z którym Chandlera zdradziła Kathy?
Nick.
Gdzie mieszkała dziewczyna którą Ross poznał w pociągu (po tym jak mu sie na dłuzej przysnęło...)?
massapequa jakos tak
co dostala pheebs od chandlera i joeya na swieta w drugiej serii wtedy jak pojechali do ojca pheebs
Molly.
PYT: Monika po spakowaniu rzeczy, przed przeprowadzką z Chandlerem, co ugotowała Joey'emu na zapas?
odp: 3 lazanie.
pyt: Wymień przez jakie fazy przechodził Chandler po zerwaniu z Kathy.
PS. Stacja, o którą chodziło wcześniej to albo Poughkeepsie, skąd pochodziła dziewczyna, z którą się spotykał Ross, albo Nowa Szkocja, skąd była dziewczyna poznana po tym jak sobie przysnął ;]
Jak nie jesteście pewni to sie upewnijcie, albo poczekajcie aż pytający zaliczy ;]
Tak jest Pychu! Chodziło mi o Nową Szkocję.
Skoro juz tu jestem to sprobuje z fazami.
Pierwsza to chodzenie w piżamie, druga to upijanie się i oglądanie striptiz, trzecia - igraszki ze striptizerkami a czwarta z przyjaciółkami i niechęć do jakichkolwiek związków.
Pyt: Wymieńcie poprzedni i aktualny zawód Melissy - "bliskiej" przyjaciółki Rachel.
ODP: Aktualny to planowanie przyjęć, a poprzedni to pośrednik nieruchomości.
PYT: Jak Joey chciałby nazwać swoje dziecko?
Phoebe dla dziewczynki Phoebo dla chłopca ;-)
Pyt. Jak Phoebe chciała zniechęcić Rachel do mieszkania z Joeyem ???
ODP: Najpierw kupiła mu bębny, potem tarantulę, ale niestety Rachel polubiła to i to. :-)
PYT: Co Joey kupił Rachel przed ich randką?
Bukiet Lilii i browny - które zjadł w drodze z kwiaciarni.
Czyje zdjęcia oglądał Chandler na komputerze Rossa na Barbados?
Nie wiem czy to juz była randka ale najpierw poszli do Opery a potem wylądowali w jakimś motelu w Vermont (i to już na pewno była randka).
Pyt: Powiedzmy 3 rzeczy które łączyły Chandlera i Mr. Heckles'a.
odp: 1. Obaj grali na klarnecie
2. Obaj byli klasowymi klaunami
3. Heckles był w klubie modelarzy, a Chandler...uważał że byli fajni
pyt: Jakie wykroczenie Phoebe popełniła z Garym?
Odp: Zabawiali się w parku.
Pyt: Ostateczna rozgrywka w pokera. Co miała w kartach Rachel gdy 'pobiła' Rossa?
Leonard
pyt. Joey chciał zwrócić forsę Chandlerowi po tym jak ten zasnął na premierze jego filmu. Co opłacał Chandler Joeyowi???
oplacal mu wszystkie kursy i inne pierdoly zwiazane ze szlifowaniem jego "talentu" aktorskiego
co dostala phoebe od chandlera na gwiazdke, wtedy gdy rachel, pheebs i chan szukali prezentow ukrytych przez monike??
podkładki do książek w kształcie litery a i z
pyt. jak wołał kolega z pracy na Chandlera w pracy??? z 6 piętra
chyba Bob
jak dobrze to pytanie
dlaczego Chandler nie poprawił go jak 1 raz się pomylił z imieniem???????
Nie poprawił go ponieważ ten pewnego razu zapytał się: "Toby chcesz pączka?", a Chandler chciał pączka więc nie poprawił go. :-)
PYT: Dlaczego Joey'owi nie spodobała się randka z Sarą?
Ponieważ podjadała mu frytki
Pytanie : Z jakiego kraju oprócz Rossa i Bohatera granego przez Pitta był członek klubu " nie nawidzę RAchel Green "?
student z wymiany z Tajlandii
wielgolewski odp. do mojego wcześniejszego pytania brzmi: 1,2 sesję fotograficzną, Lekcje aktorstwa, Walki na scenie, Stepowania, nauczyciela dialektu, Czynsz za jakieś 2-3 lata, Opłaty, Jedzenie.
pytanie: za co nie chcieli zapłacić rodzice Rossa gdy ten brał ślub z Emilly???