Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
Odp.: Z ananasem.
Pyt.: W którym odcinku pojawiła się tabliczka, na której za każdym razem był inny rysunek??
odp: nie jestem pewna, czy chodzi Ci o tabliczke ( magnes do rysowania) na drzwiach Joey'ego? pojawila sie 1 raz w odc 318 "TOW hypnosis tape"
pyt: jak nazywali sie faceci, z ktorymi naraz umawiala sie Phoebe? ( strazak i nauczyciel)
odp: Mama's little bakery
pyt: co symbolizowała czaszka, ktora Phoebe przyniosla na swiateczne przysmaki?
no jakie pytanie.. wow ................................................................................ .....................
wyluzuj, without me :), pytanie bylo faktycznie dosc enigmatyczne, zwlaszcza, ze na tabliczce umieszczano glownie humorystyczne napisy, a tylko czasem rysunki. a moze o inna tabliczke chodzilo? ;)
Symbolizowała to, że chociaż są święta, to ludzie wciąż umierają.
Pytanie: Jaki przysmak podarowała Mona Rossowi?
odp do Ana Vrin: słonowodne toffi
natali95- wiesz, chyba nie bardzo mozna napisac " nie wiem" i zadac pytanie, wiec zignoruje twoje
pyt: " na kogo" chciala sie obciac Monica, a "na kogo" obciela ja Phoebe?
Odp. Chciała na Demi Moore, a obcieła ją na Dadlej Moore(nie wiem jak się pisze;) )
Pyt. Dlaczego rodzice Monicki i Rossa nie lubieli Chandlera? (coś łatwego)
Nie lubili go, ponieważ myśleli, że to on ćpa, a tak na prawdę to Ross na studiach palił Maryśkę i wrobił w to Chandlera.
Pytanie: Potraficie wymienić wszystkich współlokatorów Pheebs?
odp . Ponieważ posądzali go ,że "palił trawkę"
Pyt : Po jakich słodyczach Ross miał "napady drgawek " ?
To były "maple candy". Przetłumaczone jako "ciasteczka kofeinowe".
Pytanie: Możecie wymienić wszystkich współlokatorów Pheebs?
Odp. Słodycze z klonu.
Pyt. Co i którego z Przyjaciół znalazło się w "Pudle rzeczy zagubionych"?
Hmm... Debi, Rachel, Qzynka Monici i Rossa(nie moge sobie imienia przypomnieć)
odp. zdaje sie ze Ben, syn Rossa, kiedy pojechal sam autobusem ale pewnosci nie mam wiec pytania nie zadaje;p
Qzynka Cassy, Majk:P, nie licze Monici i Chandlera bo to u nich mieszkała, ani jak mieszkała u Joeya. No i Franka Junior
Hahaha, zła odpowiedź ale mnie rozbawiła;D Wyobrażasz sobie dziecko w pudle leżące w Central Perk??:P ;)
opd. Wydaje mi się ze to był but Joey'a ;D , nie jestem pewna więc tez nie zadaję pytania ;D
pyt ; za co ojciec tej studentki z która Ross chodził polubił Ross'a .W role ojca odegrał Bruse Willis
Odp. Nie polubił tylko udawał za to że Ross go przyłapał... Jestem taki sexowny, bzykam jak maszyna...<lol>
Pyt. Czego życzyła Rachel Barremu i Mindi??
Nie jestem pewna. Aby mieli dziecko, które będzie miało łysinę Barry'ego i krzywy/stary nos Mindy. Dobrze?
Jeżeli dobrze, bo tak mi się zdaje, to oto moje pytanie.
Jaką nazwę ulicy Chandler podał Janice przed wyjazdem do Jemenu?
to pytanie juz chyba bylo... 15 Yemen Road, Yemen
pyt: do kogo porownal Chandler Monike na Barbados?
Odp. Jemeńska 15
Pyt. Kiedy Ross miał sobie "nałożyć" jakie smaki lodów wymienił mu Joey?
P.S. Czy ogląda ktoś "Joey`a"??;>
Odpowiedź na pytanie Satie: Jeżeli chodzi o moment wylotu to do Alana Iversona. Poza tym jeszcze w hotelu do "Weird Ala".
Pytanie: Dlaczego w jednym z odcinków Phoebe była zła na Rossa?
PS. Tak jak oglądałam.
odp: najpierw nie pamietala, ale pozniej przypomniala sobie ze powiedzial ze jest nudna (pozniej oczywiscie okazalo sie ze lowili ryby w przerebli, on zdjal maske i okazalo sie ze byla to cameron diaz, a phoebe w swoim stylu skwitowala to, ze jest duze prawdopodobienstwo ze to byl sen- po co ja to pisalem, przecierz i tak kazdy to wie)
pyt: jakie danie przyrzadzal ross kiedy umowili sie na randke ross z charlie oraz rachel z joeyem?? (proste raczej)
odp: fahitas ( plus margherity ;P)
pyt: gdzie zarezerwowali weekend Monica i Chandler w odcinku z urodzinami Emmy?
W Vermont.
Pytanie: W jaką grę grała Phoebe z bezdomnym w taksówce jak była zła na Joeya, że spał całą drogę?
odp. w rejestracje (tak mi sie wydaje, ja gralam w to z bratem! hehe)
pyt. jak mial na imie tlumacz z ktorym monica byla na randce?
Odp. Sergiej?
Jeśli dobrze to powtarzam pytanie: Kiedy Ross miał sobie "nałożyć" jakie smaki lodów wymienił mu Joey?
nie, nie Sergiej! Pheebs byla z Sergiejem;p Monica byla z jego tlumaczem, ktory mial na imie .. no wlasnie, jak?
hmm .. spojrz ten lodowiec jest juz tak blisko? (cos takiego;p)
co bylo napisane na koszulce Ross'a w ktorej spała Rachel!?
Kurdę nie mogę sobie przypomnieć. Chyba "Frankie say Relax".
Pytanie: Jak brzmiała piosenka którą Joey wymyślił na potrzeby swojego show o bliźniaczych rękach??
PS. A jak się gra w rejestracje?
odp: This hand is my hand, this hand is your hand. No wait that's my hand... No wait that's your hand!
pyt: w odcinku w ktorym Chandler wymiguje sie (razem z Pheebs) z przygotowań do obiadu na dziekczynnienie, oglada mecz. Oczywiscie co pewien czas krzyczy. Monika pyta go jak mecz. Co mowi Chandler???
ODP: Świetnie. Anderson znów punktował. Potem patrzy na Pheebs i mówi, że nie ma żadnego Andersona.
PYT: Ile razy Joey przegrał z Rachel rzut monetą przed jej wyjazdem do Paryża?
jak sie gra w rejestracje .. zwraca sie uwage na numer rejestracyjny i trzeba odganac skad jest dany samochod .. DWR jest na przyklad z Dolnego Śląska, dokladnie z Wroclawia, chociaz jak ja w to gralam to byly jeszcze czarne rejestracje i wieksza liczba wojewodztw;p
nie grales/as? to co robilas/es podczas dlugich podrozy samochodem? ;)
Eh... PatrzyłAM na budynki i ludzi, spałAM itp. :-)
Nigdy nie wiedziałAM, że jest taka gra. Hehe.
Dzięki za wyjaśnienie. ;-)
odp: 57
pyt: co podniecało Rachel bardziej niz Barry?
( sorka, ten sam post mi sie wkleil powyzej, sama nie wiem jak ;))