Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
Owszem, o to chodziło - perkusja i tarantula :)
Phoebe musiała zjeść cielęcinę na kolacji u rodziców Mike'a, kiedy spotkała się z nimi po raz pierwszy.
Pytanie oddaję, bo jakoś nie mam weny
odp. nie jestem pewien ale chyba że sama się złamała
pyt. jak nazywał się piesek Phoebe którego miała jak mieszkała u Moniki i Chandlera. (taki mały z białymi łatami)
To pytanie już chyba było - Clunkers
Pyt: Jakie książki czytały Phoebe i Rachel (a w zasadzie to tylko Phoebe ;P) na kurs z literatury?
odp: Zadje sie, że "Wichrowe wzgórza" i "Jane Eyre"
pyt: Ile Ross zapłacił za kosz minibabeczek dla obleśnego golasa?
odp. mrs. Newman
pyt. kiedy Rachel tłumaczyła się przed rodzicami Joshuy (?), że to co co ma na sobie to sukienka a ona testuje reakcje mieszkańców różnychmiast i państw, co zapisała na karteczce?
odp: dr Gettleman, ale ja zadalam wczesniej pytanie, straszny chaos tu dzisiaj panuje
odp. ross zrobil Bena z dyni poniewaz nie chcial pomagac Monice przy pakowaniu Rachel;p
pyt. jak nazywa sie laska, ktora dzwoni do mieszkania Joeya i Chandlera w poszukiwaniu Boba?
odp: Jade
pyt: Co Joey schował w pokoju Moniki na wypadek jakby znowu mieli tam utknąc?
PS. Sory satie, nasze posty zostały napisane prawie w tym samym czasie, stąd ten chaos. Szkoda że nie ma tu edycji albo opcji usunięcia.
odp: batony, krzyzowki, szarady, kondomy
pyt: dom friendsow miesci sie na rogu ulic...
odp: Bedford Street & Grove Street
pyt: Jakie są 2 pasje rodzonej matki Phoebe?
odp: garncarstwo i erotyka
pyt: kiedy Phoebe przechodzila okres, kiedy myslala, ze jest czarownica?
strasznie szczegółowe, wątpię, żeby ktoś odpowiedział, chyba że głęboko poszpera
zdaje sie, ze Twoje pytania sa zbyt szczegołowe;p i nikt nie ma na tyle wolnego czasu by przegladac wszsystkie odcinki w poszukiwaniu czegośtam;p
moze jakas wskazówka?
oglądałem wszystkie sezony kilka razy a tego z czarownicą jakoś nie moge nigdzie umiejscowić. Może chociaż napiszesz w którym to sezonie? ;]
ha ha ha wreszcie :P i prosze sie nie skarzyc, ze to ja mam szczegolowe pytania, Pychu pyta np o numer konta ;P
Phoebe zwierza sie z faktu o czarownicy facetowi, ktory przesladuje Ursule ( = niechcacy lazi za Phoebe)
heh akcja z blackoutem to kultowa scena, chyba każdy ją pamięta ;] tam pada numer konta ;] a to z czarownicą to jedna opowiastka która trwa 5-10 sekund ;] nie ma porównania :D
Satie - zadanie pytania należy się Tobie ;]
no nie wiem, w koncu nikt nie odpowiedzial, ze junior high czyli cos kolo naszego gimnazjum :P
aha i nie powiem kto nalegal na trudne pytania ;)
ale skoro nalegasz...pyt: dlaczego w mieszkaniu Joye'go i Chandlera nie bylo dzemu?
nie jetsem pewna czy chodzi o to ale dżemu nie ma dlatego, ze dzieci potrzebują nowych bucików;)
nie zadaje pytania, bo nie wiem czy moja odp jest prawidlowa;p
dobra odpowiedź ;]
ale że jesteś offline, ja zadam pytanie ;]
Jaki smak ma balsam do ust Joey'a?
ps. Dalej nalegam na trudne pytania ;)
Odp. : chyba bananowy lub truskawkowy , nie jestem pewna
Pyt: Dlaczego Joey myślał ,że Monika ma kochanka ?
Odp. Myślał tak, ponieważ nie chciała go wpuscić do mieszkania, ubrana była w sexowną bieliznę i miała przygotowane dwa kieliszki wina a Chandler w tym czasie "rzekomo" był w Toulsie.
Pyt. Chandler i Joey zostawili w autobusie Bena, a ten trafił do opieki społecznej. Później nie potrafili go rozpoznać. W jaki sposób podjeli decyzję ktore dziecko to Ben ?
odp: rzucili moneta przyporzadkowujac orzel ( heads) do dziecka w ubraknu w kaczki ( bo kaczki maja glowy) i reszke ( tails) do dziecka w ubranku w clowny ( ktore najwyrazniej nie maja glow;))
pyt: Chandler daje Joyemu pieniadze wymyslajac gre w kubki. Joey wszystko przetraca grajac z Rossem. Jak Chandler odzyskuje pieniadze od Rossa?
odp: Niby nie jest pokazane czy odzyskuje pieniądze, ale z pewnoscią to zrobił wymyślając kolejne zasady gry w kubki i ogrywając Rossa w tą fascynującą grę.
pyt: Jaką grę Chandler proponuje Joey'owi, jego ojcu i kochance ojca?
ps. Czyli właściwie nie ma znaczenia czy ktoś zna odpowiedź na pytanie?
Chandler nie wymyśla nowych zasad gry w kubki.. tylko tworzy zupełnie nową grę która nazywa się spodki!
ps. moze jak ktos nie jest pewny odpowiedzi nie powinien zadawac pytania!? to chyba najprostsze rozwiazanie!
chodzilo dokladnie o nowa zasade kubkow, czyli karte spodka. pytanie nieco abstrakcyjne, jak cala koncepcja gry w kubki.
odp: Kerplunk ( cokolwiek to znaczy)
pyt: jak sie nazywa "blizniak" Joye'go ?
Carl
jakie imię i nazwisko podala Pheobe gdy Joey zapytał się jej kto jest ojcem jej dziecka gdy tak naprawdę Rachel byla w ciąży?
David Lynch
pyt - jak nazywal sie zespol "partnera" siostry Joey'go, Diny... a swoja droga jeszcze jak gosc mial na imie
odp: Bobby gra w "Numb Nuts"
pyt: Dlaczego Joey nie mogl zabrac wszystkich friendsow na gale, tylko 1 osobe ( Rachel)?
korekta- masakryczna pomylka nie gale tylko premiere i nie Rachel tylko Chandlera - przegrzane obwody - wybaczcie
odp: Bo Estelle sprzedała resztę biletów na Ebay'u
pyt: Co studiuje Frank jr. ?
odp: refrigerator college - chyba studiuje lodowki?
pyt: jak dlugo pierwotnie Joey mial zamiar karac Chandlera za pocalunek z Kathy?
z jej twarzy i jej biustu mogłabym coś złożyć - o czyich częściach ciała mówiła estelle? (co należało do kogo)
odp: wydaje mi sie, ze Rachel i Moniki
pyt: jak miala na imie zona Richarda ?
Tak, ale chyba chodziło czyja twarz i czyj buist ;]
Zdaje się że twarz Moniki i biust Rachel ;]
odp: Barbara
pyt: Jak nazywa się ogromny batonik, który Emily miała na lotnisku, a na który Joey miał wielką ochotę?
odp: toblerone
pyt: babcia Phoebe utrzymywala w tajemnicy tozsamosc jej ojca, bylo zdjecie faceta z ramki itd, a czyje zdjecie trzymala w ramce jako dziadka Phoebe?
ps. i nagle co niektorzy zrobili sie bardzo szczegolowi, po tym jak mnie zje** za szczegoly. a serio to sory, bad day
to byl zdaje sie Einstein;)
pyt: jak zatytułowana była powieść Chandlera (którą w rzeczywistości była lista Rossa dotycząca Rachel) ?