PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,3 351 tys. ocen
8,3 10 1 351453
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Nowa Zabawa

ocenił(a) serial na 10

Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?

ocenił(a) serial na 10
Klavia

Owszem, o to chodziło - perkusja i tarantula :)

Phoebe musiała zjeść cielęcinę na kolacji u rodziców Mike'a, kiedy spotkała się z nimi po raz pierwszy.

Pytanie oddaję, bo jakoś nie mam weny

ocenił(a) serial na 8
Leeyah

No to wezmę ;D
Pyt:Przy jakiej piosence Emma zaśmiała się po raz pierwszy ?

Leeyah

pyt. co chciał wkręcić lekarzowi Joey kiedy spadł z łóżka i złamał rękę?

without_me

odp. zaśmiała się przy piosence sir mix alot' - baby got back (?!)

ocenił(a) serial na 10
Leeyah

pyt: jak sie nazywala sasiadka Emily?

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

odp. nie jestem pewien ale chyba że sama się złamała

pyt. jak nazywał się piesek Phoebe którego miała jak mieszkała u Moniki i Chandlera. (taki mały z białymi łatami)

ocenił(a) serial na 10
Bartezu

To pytanie już chyba było - Clunkers

Pyt: Jakie książki czytały Phoebe i Rachel (a w zasadzie to tylko Phoebe ;P) na kurs z literatury?

ocenił(a) serial na 10
Leeyah

odp: Zadje sie, że "Wichrowe wzgórza" i "Jane Eyre"

pyt: Ile Ross zapłacił za kosz minibabeczek dla obleśnego golasa?

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: 12 $

pyt: jeszcze raz to samo : jak sie nazywala sasiadka Emily?

satie333

odp. mrs. Newman

pyt. kiedy Rachel tłumaczyła się przed rodzicami Joshuy (?), że to co co ma na sobie to sukienka a ona testuje reakcje mieszkańców różnychmiast i państw, co zapisała na karteczce?

ocenił(a) serial na 10
without_me

odp: America- not ready

pyt: po co Ross zrobil "sztucznego Bena"?

ocenił(a) serial na 10
without_me

odp: USA not ready (Stany niegotowe)

pyt: Jak się nazywa pediatra Rossa?

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: dr Gettleman, ale ja zadalam wczesniej pytanie, straszny chaos tu dzisiaj panuje

satie333

odp. ross zrobil Bena z dyni poniewaz nie chcial pomagac Monice przy pakowaniu Rachel;p

pyt. jak nazywa sie laska, ktora dzwoni do mieszkania Joeya i Chandlera w poszukiwaniu Boba?

ocenił(a) serial na 10
without_me

odp: Jade

pyt: Co Joey schował w pokoju Moniki na wypadek jakby znowu mieli tam utknąc?

PS. Sory satie, nasze posty zostały napisane prawie w tym samym czasie, stąd ten chaos. Szkoda że nie ma tu edycji albo opcji usunięcia.

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: batony, krzyzowki, szarady, kondomy

pyt: dom friendsow miesci sie na rogu ulic...

ocenił(a) serial na 10
satie333

odp: Bedford Street & Grove Street

pyt: Jakie są 2 pasje rodzonej matki Phoebe?

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: garncarstwo i erotyka

pyt: kiedy Phoebe przechodzila okres, kiedy myslala, ze jest czarownica?

ocenił(a) serial na 10
satie333

strasznie szczegółowe, wątpię, żeby ktoś odpowiedział, chyba że głęboko poszpera

Pychu

zdaje sie, ze Twoje pytania sa zbyt szczegołowe;p i nikt nie ma na tyle wolnego czasu by przegladac wszsystkie odcinki w poszukiwaniu czegośtam;p

moze jakas wskazówka?

ocenił(a) serial na 10
without_me

oglądałem wszystkie sezony kilka razy a tego z czarownicą jakoś nie moge nigdzie umiejscowić. Może chociaż napiszesz w którym to sezonie? ;]

Pychu

hehe, zdaje sie, ze kazdy kto bierze udzial w tej zabawie ogladal wszystko po kilka razy;)

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

też oglądałem kilka razy serial ;p ale nie wiem nic o czarownicy

ocenił(a) serial na 10
Bartezu

ha ha ha wreszcie :P i prosze sie nie skarzyc, ze to ja mam szczegolowe pytania, Pychu pyta np o numer konta ;P

Phoebe zwierza sie z faktu o czarownicy facetowi, ktory przesladuje Ursule ( = niechcacy lazi za Phoebe)

ocenił(a) serial na 10
satie333

heh akcja z blackoutem to kultowa scena, chyba każdy ją pamięta ;] tam pada numer konta ;] a to z czarownicą to jedna opowiastka która trwa 5-10 sekund ;] nie ma porównania :D
Satie - zadanie pytania należy się Tobie ;]

ocenił(a) serial na 10
Pychu

no nie wiem, w koncu nikt nie odpowiedzial, ze junior high czyli cos kolo naszego gimnazjum :P

aha i nie powiem kto nalegal na trudne pytania ;)

ale skoro nalegasz...pyt: dlaczego w mieszkaniu Joye'go i Chandlera nie bylo dzemu?

satie333

nie jetsem pewna czy chodzi o to ale dżemu nie ma dlatego, ze dzieci potrzebują nowych bucików;)

nie zadaje pytania, bo nie wiem czy moja odp jest prawidlowa;p

ocenił(a) serial na 10
without_me

dobra odpowiedź ;]
ale że jesteś offline, ja zadam pytanie ;]

Jaki smak ma balsam do ust Joey'a?

ps. Dalej nalegam na trudne pytania ;)

ocenił(a) serial na 8
Pychu

Odp. : chyba bananowy lub truskawkowy , nie jestem pewna

Pyt: Dlaczego Joey myślał ,że Monika ma kochanka ?

ocenił(a) serial na 10
Klavia

źle, bo malinowy
i co teraz z pytaniem?

Klavia

Odp. Myślał tak, ponieważ nie chciała go wpuscić do mieszkania, ubrana była w sexowną bieliznę i miała przygotowane dwa kieliszki wina a Chandler w tym czasie "rzekomo" był w Toulsie.

Pyt. Chandler i Joey zostawili w autobusie Bena, a ten trafił do opieki społecznej. Później nie potrafili go rozpoznać. W jaki sposób podjeli decyzję ktore dziecko to Ben ?

ocenił(a) serial na 10
raq_2

odp: rzucili moneta przyporzadkowujac orzel ( heads) do dziecka w ubraknu w kaczki ( bo kaczki maja glowy) i reszke ( tails) do dziecka w ubranku w clowny ( ktore najwyrazniej nie maja glow;))

pyt: Chandler daje Joyemu pieniadze wymyslajac gre w kubki. Joey wszystko przetraca grajac z Rossem. Jak Chandler odzyskuje pieniadze od Rossa?

ocenił(a) serial na 10
satie333

odp: Niby nie jest pokazane czy odzyskuje pieniądze, ale z pewnoscią to zrobił wymyślając kolejne zasady gry w kubki i ogrywając Rossa w tą fascynującą grę.

pyt: Jaką grę Chandler proponuje Joey'owi, jego ojcu i kochance ojca?

ps. Czyli właściwie nie ma znaczenia czy ktoś zna odpowiedź na pytanie?

Pychu

Chandler nie wymyśla nowych zasad gry w kubki.. tylko tworzy zupełnie nową grę która nazywa się spodki!

ps. moze jak ktos nie jest pewny odpowiedzi nie powinien zadawac pytania!? to chyba najprostsze rozwiazanie!

ocenił(a) serial na 10
without_me

chodzilo dokladnie o nowa zasade kubkow, czyli karte spodka. pytanie nieco abstrakcyjne, jak cala koncepcja gry w kubki.

odp: Kerplunk ( cokolwiek to znaczy)

pyt: jak sie nazywa "blizniak" Joye'go ?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Carl

jakie imię i nazwisko podala Pheobe gdy Joey zapytał się jej kto jest ojcem jej dziecka gdy tak naprawdę Rachel byla w ciąży?

magdalena88

David Lynch
pyt - jak nazywal sie zespol "partnera" siostry Joey'go, Diny... a swoja droga jeszcze jak gosc mial na imie

ocenił(a) serial na 10
ruffian89

odp: Bobby gra w "Numb Nuts"

pyt: Dlaczego Joey nie mogl zabrac wszystkich friendsow na gale, tylko 1 osobe ( Rachel)?

ocenił(a) serial na 10
satie333

korekta- masakryczna pomylka nie gale tylko premiere i nie Rachel tylko Chandlera - przegrzane obwody - wybaczcie

ocenił(a) serial na 10
satie333

odp: Bo Estelle sprzedała resztę biletów na Ebay'u

pyt: Co studiuje Frank jr. ?

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: refrigerator college - chyba studiuje lodowki?

pyt: jak dlugo pierwotnie Joey mial zamiar karac Chandlera za pocalunek z Kathy?

satie333

znow nie jestem pewna ale zdaje sie ze 5 lat!

nie zadam pytania bo odp moze byc bledna..

ocenił(a) serial na 10
without_me

odpowiedz jest jak najbardziej poprawna - dawaj pytanie ;)

satie333

z jej twarzy i jej biustu mogłabym coś złożyć - o czyich częściach ciała mówiła estelle? (co należało do kogo)

ocenił(a) serial na 10
without_me

odp: wydaje mi sie, ze Rachel i Moniki

pyt: jak miala na imie zona Richarda ?

satie333

czy to pytanie już przypadkiem nie padło.. tak czy siak nie znam odpowiedzi;p

ocenił(a) serial na 10
satie333

Tak, ale chyba chodziło czyja twarz i czyj buist ;]
Zdaje się że twarz Moniki i biust Rachel ;]

odp: Barbara

pyt: Jak nazywa się ogromny batonik, który Emily miała na lotnisku, a na który Joey miał wielką ochotę?

ocenił(a) serial na 10
Pychu

odp: toblerone

pyt: babcia Phoebe utrzymywala w tajemnicy tozsamosc jej ojca, bylo zdjecie faceta z ramki itd, a czyje zdjecie trzymala w ramce jako dziadka Phoebe?

ps. i nagle co niektorzy zrobili sie bardzo szczegolowi, po tym jak mnie zje** za szczegoly. a serio to sory, bad day

satie333

to byl zdaje sie Einstein;)

pyt: jak zatytułowana była powieść Chandlera (którą w rzeczywistości była lista Rossa dotycząca Rachel) ?

ocenił(a) serial na 10
without_me

hmm chyba jedyny tytuł tego to "Rachel and Julie pros and cons", potem jak zaczyna czytać to już od razu "It was summer..."
nie jestem pewny więc nie ma pytania ;]