Son of a gun!!!!!! Ze niby to proste...wredne całą parą:):) Serdecznie pozdrawiam i witam...ostatnio odkryłam uroki You Tube:) że całe filmy stare tam są więc jakby to powiedzieć siedzę jak szpak w gnat:) i trudno oderwać i nie żeby jakieś tam głupoty bo np zaliczyłam w końcu Absolwenta:):)
no prosze prosze, kto sie odezwal :) myszowatku, jesli Cie zniechecilo moje wredne pytanie, to dawaj na regular. pozdrowki :)
Ach szkoda że już "wypadłyśmy" z tego ciągu hardcorowego:):) To może oficjalnie zamkniemy ten rozdział Satinku co??? No chyba że znajdą się znowu jakieś kozaki i polecimy dalej??:):)
wygrzebalas watek z bardzo glebokich smieci haha. ja juz dawno odpuscilam ( chociaz moglam jak friendsfan1 pisac ciagle, ze przypominam ;)) odpuscilam, bo poziom w zabawie pierwotnej zrobil sie wysoki i nie widze sensu juz teraz na rozdzielanie. hardcore bylo zalozone po to, zeby unikac pytan po sto razy typu jak mialy na imie siostry joey'ego itp. ale oczywiscie jesli sie znajdzie kozak z odp na moje pytanie to oczywiscie nie widze przeciwwskazan :)
Ja tam nie mam tego problemu bo mam na kompie skróty w ulubionych H (hardcore ofkors) i F (jak Friends Soft) wiec tylko zagladam czy ktos cos dodal i wychodze:):) proste:P