PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 352148
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

ZABAWA HARDCORE cz4

ocenił(a) serial na 10

madness continues :D

ocenił(a) serial na 9
satie333

Son of a gun!!!!!! Ze niby to proste...wredne całą parą:):) Serdecznie pozdrawiam i witam...ostatnio odkryłam uroki You Tube:) że całe filmy stare tam są więc jakby to powiedzieć siedzę jak szpak w gnat:) i trudno oderwać i nie żeby jakieś tam głupoty bo np zaliczyłam w końcu Absolwenta:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

no prosze prosze, kto sie odezwal :) myszowatku, jesli Cie zniechecilo moje wredne pytanie, to dawaj na regular. pozdrowki :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ach szkoda że już "wypadłyśmy" z tego ciągu hardcorowego:):) To może oficjalnie zamkniemy ten rozdział Satinku co??? No chyba że znajdą się znowu jakieś kozaki i polecimy dalej??:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

wygrzebalas watek z bardzo glebokich smieci haha. ja juz dawno odpuscilam ( chociaz moglam jak friendsfan1 pisac ciagle, ze przypominam ;)) odpuscilam, bo poziom w zabawie pierwotnej zrobil sie wysoki i nie widze sensu juz teraz na rozdzielanie. hardcore bylo zalozone po to, zeby unikac pytan po sto razy typu jak mialy na imie siostry joey'ego itp. ale oczywiscie jesli sie znajdzie kozak z odp na moje pytanie to oczywiscie nie widze przeciwwskazan :)

satie333

Oooooo szukalam ostatnio tego tematu, ale udalo mi sie :D

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Ja tam nie mam tego problemu bo mam na kompie skróty w ulubionych H (hardcore ofkors) i F (jak Friends Soft) wiec tylko zagladam czy ktos cos dodal i wychodze:):) proste:P

myszowatek81

Satie333 Myszowatek81 odgrzewamy? :D