Z racji że wybiło 1000 (!!!) odpowiedzi, zakładam kolejny :) Pytanie było na temat ludzi związanych z medycyną. Wymieniliście już 19 - jeszcze kilku brakuje do zaliczenia odpowiedzi :)
Żeby jeszcze dopowiedzieć kilka odpowiedzi to dodam:likier,który pili Ross i Joey.Kto pamięta o jakim smaku był?
Takie małe buteleczki,dzięki którym Chandler czuje się jak olbrzym,tiki death punch z babskiej imprezy i przeterminowany sok pomarańczowy z dodatkowym wapniem,który dał kopa Joey'owi :)
W tłumaczeniu które ja posiadam jest to sok melonowy, nie ma mowy że to alkohol. W oryginale mówi tylko "melon stuff".
Ja bazowałam na tłumaczeniu gdzie była mowa,że to likier,więc wydawałoby się,że alkohol :)
ale ja się nie znam na trunkach więc uznaję,że masz rację
ok skoro nikt nie zadaje pytania to może jednak sama zadam
co joey kazał chandlerowi poprzez taśme z hipnozą
żeby robił mu codziennie kanapki z serem i kupował spodnie za setki dolarów :)
ile gości było na weselu Monici i Chandlera?
bo pies gellera pogryzł krążek domaciczny...
jakie literki od scrabble połknął marcel?
K, M, O
O której godzinie i w jakim miejscu Chandler zapisał swój pierwszy dowcip w "dzienniczku dowcipów (joke journal)"?
14:15 w kawiarni.
W którym sezonie, nie było ani jednego odcinka poświęconego Świętu Dziękczynienia?
W sezonie drugim nie było :) W każdym innym był w 8 bądź 9 odcinku sezonu.
"Pier 59 studios" < co nagrywane było w tym studio ? :))
Makaron z serem :D
Mac and C.H.E.E.S.E. serial w którym wystąpił Joey :)
Jaki batonik przyniósł Ross dla Joey`a?
trzej muszkieterowie
czym wypełnione były baloniki, którymi elizabeth rzucała się z rówieśnikami?
wodą :)
Na co Gellerowie wydali kasę na ślub Moniki, którą zaczęli ponownie oszczędzać jak Monika chodziła z Richardem? :)
ok :) czym wypełnione były baloniki, którymi elizabeth rzucała się z rówieśnikami?
zwierząt przebranych za ludzi? :) (chyba najlepszy odcinek) :)
Przygotowanie jakiej potrawy Joey zrzucił na Rossa zaraz po wejściu do mieszkania Moniki?
chętnie przejmę :)
ile kosztowały tampony na stacji benzynowej na odludziu? :)
ciocia Mary, listonosz John i Albino Bob
na jakie sposoby phoebe próbowaa udowodnić joey'owi, że istnieją altruistyczne dobre uczynki? (wymieńcie 3)
dala sie ugryzc przez pszczole
posprzatala ganek u staruszka ,ktory potem sila ja zmusil zeby zjadla u niego placek
i jesli sie nie myle bezinteresownie wpalcila 200 $ na PBS (nie wiem jak sie to pisze)
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to numer konta/rachunku Chandlera (scena w przedsionku) :))
Skrót od Weekly Estimated Net Usage Systems :)
Teraz pytanie pewnie dla dziewczyn:)
Jakiej marki kosmetycznej użyła w makijażu Monika przygotowując się do ślubu? Był to to puder w kamieniu albo róż :)