Z racji że wybiło 1000 (!!!) odpowiedzi, zakładam kolejny :) Pytanie było na temat ludzi związanych z medycyną. Wymieniliście już 19 - jeszcze kilku brakuje do zaliczenia odpowiedzi :)
Ok, były to kosmetyki NARS, leżały na stole, gdy Monika się malowała :)
Kolejne, prostsze pytanie:
-O jakim mieście leżącym nad Morzem Arabskim wspominała kiedyś Rachel?
Mumbaj
Kto umarł podczas 10 sezonów Przyjaciół? (chodzi mi o osoby, które coś mówiły albo mogliśmy je chociaż raz zobaczyć, czyli te z opowieści Phoebe odpadają ;P )
Babcia Monici i Rossa.
Pan Heckels
Estelle
Joana
Rosita, Dr Ramorey i pies Rachel też? :)
Kto jeszcze nie mam pojęcia
Psa Rachel nie pamiętam... czy coś mówił albo czy był pokazany ;P
Rosita może być i Dr R też ; ) A skoro ich zaliczamy to jeszcze 4 zostały... ;>
Pies Rachel- Paskud, nie był pokazany :)
Skoro postaci też to to Jessica Lockhart grana przez Susan Sarandon w DNŻ.
pamiętam ją ale nie pamiętam czy była pokazana.
Jessica jak najbardziej tak ; ) 3 ostatnie są dość nietypowe, jedna postać będzie równowagą dla Rosity - Rosita była pokazana a tę było słychać ;>
Brawo ; ) farma to była bajka dla Joey'a ; )
Nie o lodówkę mi chodziło, napisałam było go słychać a nie widać.
podpowiem, przez jego śmierć Phoebe musiała zakończyć swój związek : )
Tak, przez Gary'ego ; )
Ima odpowiedziała na 6 więc jej kolej, umówmy się, jeśli do godz. 15 nie zada pytania to niech ktoś inny to zrobi ;)
Ja kochałam swoje zwierzaki tak samo jak ludzi ; )
A patrząc na uczucia Joey'a i Phoebe do zwierząt czy do Rosity - wszystko się zgadza ;P
Więc nie wiem o co Ci chodzi ;>
ponieważ nastała 15, a ja akurat mam pomysł na pytanko, pozwolę sobie zadać
podajcie kiedy i w jakich okolicznościach całowały się następujące pary?
1. Phoebe i Rachel
2. Rachel i Monica
3. Phoebe i Ross
4. Joey i Chandler
5. Joey i Ross
6. Ross i Monica
7. Phoebe i Gunther
8. Joey i mama Rachel
9. Joey i Phoebe
10. Ross i mama Chandlera
1. Po spotkaniu z Melissą, koleżanką Rachel, Phoebe sprawdzała jak Rachel całuje.
2. Przy odzyskaniu mieszkania.
3. Na stole bilardowym, we wspomnieniach, pocieszała Rossa. Kiedy wprowadzał się Joey.
4. Sylwester nr 1 z Rachel, kiedy nikt nie chciał się całować, jedynie Chandler.
5. Joey musiał ćwiczyć do roli całowanie z facetami, Ross go pocalował.
6. Wspomnienia, w akademiku po imprezie. Myślał, że całuje Rachel leżącą na jego łóżku.
7.
8. Po podwójnym przyjęciu urodzinowym Rachel, kiedy wychodził jej ojciec, żeby nie zauważył skłóconej z nim matki Rachel.
9. Kilka razy: Na 31 urodziny Phoebe, kiedy Phoebe udawała Ursulę i kiedy Joey ćwiczył całowanie.
10. Kiedy przyjechała matka Chandlera do Nowego Jorku, sezon 1, pocieszała Rossa.
7. sezon 4 odcinek 5, Phoebe się przeziębiła i miała sexy chrypkę, kiedy jej przeszła chciała znów zachorować i pocałowała Gunthera, który miał katar ; )
Alice - chyba oczywiste :)
Kristine (?) nie wiem jak to napisać, ale krzyknął jej imię jak "odzyskał" prezerwatywe od Phoebe :))
Ooooo, ominęła mnie kolejka na pytanie a już kilka sobie ułożyłam w głowie :( Smuteczek xd
Odpowiedziałam Mateuszowi na prawie wszystko ( brakuje jeszcze jednej albo dwóch rzeczy)
więc oddaję Ci pytanie. ; )
Ok, wymiencie rzeczy których bał się Chandler (wszystkie które były podane) :))
1. psów
2. kobiet, małżeństwa, bycia "Bingami"
3. papieru toaletowego z małą dziewczynką
4. kogoś z TV, kto przeplata szybko nogami ? -> ktoś pamięta?
5. staników
4. Michael Flatley, Lord of the Dance ; ) , dzięki :*
6. żony Monici ;P
7. że na starość skończy jak pan Heckels
PS
ile jeszcze brakuje? ;>
Ja bym jeszcze dodała, że bał się kobiet, rozmowy z nimi i zagadywania do nich ;)
Ups, nie zauważyłam. Skupiłam się bardziej na ślubie :D
A czy Chandler nie bał się kiedyś, że jego żarty przestaną być śmieszne? Bo może mi się śniło i nie jestem już pewna :)
Było coś kiedy Monica opowiedziała żart kumpla z pracy...
Zadaj kolejne pytanie, a jak coś to tu jeszcze dopiszę jakiś brak ; )
Ok może być, zadajcie kolejne pytanie :) (mi osobiście chodziło o gołębia którego bał się jak miał zejść schodami pożarowymi, no i ciemności - odcinek kiedy jadą na patrol) :))
agrest001 dzięki za oddanie pytania :) Uprzedzam, że moje będą bardzo proste :) Mam nadzieję, że się nie powtórzą.
Kto po raz pierwszy nazywa Monicę i Chandlera Mondler i w jakiej sytuacji?
I takie dodatkowe pytanie nieobowiązkowe: co wspólnego ma serial "Przyjaciele" z "Diabli nadali"?
Chodzi Ci o Leah Remini? Zagrała zdaje się tę samotną kobietę, której przy porodzie towarzyszył Joey.
Chyba Ross nazwał tak Chandlera, kiedy ten postanowił po raz pierwszy posprzątać mieszkanie Monici, czy tak ? ; )
To zadaj następne ; ) Dzisiaj tylko odpowiadam ; )
Btw oglądam tego Michael'a Flatley'a i wiecie co... mnie też przeraża ;P Ale ma fajnych tancerzy ; )
Gdy Ross mieszkał Z Chandlerem i Joey'em posprzątał lodówkę. Jak posegregował konkretne półki?
Z tego co pamiętam to był to podział na zdatne do jedzenia i niezdatne do jedzenia ( w sensie terminu ważności) i tych drugich była przeważająca ilość :D