dobrze, bardzo dobrze, ale to dopiero gdzies 1/3, a ciagle przypominaja mi sie nowe :> dzieki merry za ostateczna odpowiedz o kopaniu, oprocz pilkarzykow, to nie wpadlabym za cholere :)
A krokodyle byly alternatywa zamiast rekinow dla Chandlera a papuga w zoo z czapka byla oferowana jako szol za zoo dolary przez kierownika Zoo gdzie trafil Marcel
Phoebe pachniala chyba jak buraki (lub rosyjski taksowkarz) beethrut czy soc takiego
no wlasnie- czy to a propos zwierzat? krokodyle to wiem. a co z borsukami/ bobrami/ szopami?
wiem, ostrygi tez, ale na samym poczatku ograniczylam pytanie, ze bez tych, ktore wystepowaly jako zywnosc :) i bez zabawek/ maskotek druzyn itp
ok mam jeszcze 7 ssakow, 2 ptaki, 2 owady, 2 gady 1 płaza, choc nie wykluczam, ze jest wiecej, ba zaloze sie :)
Ja koncze o 16:30 wiec pewnie w domu nie zostane "dopuszczona" do neta to zapewne do jutra...milego glowkowania:):)
czyli o naszej 17.30? kurde a jeden maly smieszny ssak jest z twojego pytania!!!!!
i jeden smieszny płaz tez.... powinnas byc pilniejsza i zostac troche po godzinach hihih ;)))
o jejku to dwa ktorych nie mialam na liscie :/ zostawie pytanie otwarte na razie, bo na bank wam sie cos przypomni :)
U Rosa w chacie na scianie wisiala Wielkaaaaa wazka a u Phoebe w ramkach jakies zasuszone robale:):)
okej okej, tez o tym myslalam, wszedzie w wystroju wnetrz sie cos znajdzie, umowmy sie, ze bez dekoracji tez, bo zostanie nam kilkadziesiat:/
nazwy zwierzat sa wypowiedziane na glos- o tak, bez zarcia ( lososie, indyki itp) i zabawek/ maskotek.
nie odpuszcze wam na razie, bo mam jeszcze 13 ciagle i ze zwierzetami o tyle latwo, ze jak skojarzysz zwierze, to zaraz sytuacje skojarzysz, no jest kilka wrednych troszke, ale nie az tak bardzo :)))
brawo, barbados? ja mialam obrzydliwsze skojarzenie- student rossa i turtle neck bleee to mamy juz gady i plazy. wiem, ze z dinozaurow mozna wymieniac gatunki, ale bez przesadyzmu. o ile oczywiscie ktos nie wpadnie na kolejne...
brawo, barbados? ja mialam obrzydliwsze skojarzenie- student rossa i turtle neck bleee. to mamy juz gady i plazy. (wiem, ze z dinozaurow mozna wymieniac gatunki, ale bez przesadyzmu). o ile oczywiscie ktos nie wpadnie na kolejne...
no i hulajnoga, przywiesilo sie , wiedzialam ze mi podwojnie wyedytuje wrrrrrrrrrrrrrrr
a tez, fakt. moze cos niecos podpowiem, wlasnie mi sie skojarzyl kolejny ssak ( prehistoryczny)
- jeden ze ssakow uzyty obrazliwie wobec moniki ( nie krowa)
- o jednym ptaku mowi joey o innym phoebe
- owady- hmmm jeden uzyty do opisania czesci ciala joey'ego, drugi poniekad do opisania jednego z chlopakow phoebe
- dwa kopytne, nie podpowiem bo za latwe ( kon juz byl)
- maly ssak z pytania myszowatej kiedystam
- ssak- jako inwektywa pod adresem czesci friendsow
- ssak- pozytywnie o chandlerze
- ssak- za latwe
...?
oki. jestem przerazona, bo mam nowe owady, ale zostawmy moze jeszcze dla innych i myszowatej jutro, chociaz mnie korci, zeby wszystkie podac i miec z glowy :D ale sie wstrzymam, do jutra jak wroce z pracy. w miedzyczasie mozecie cos rzucic :)
Satie przestań myśleć o tych zwierzątkach :D
To może podaj sceny, gdzie akcja dzieje się w metrze. Nie ma chyba tego
zbyt dużo, ja skojarzyłam 3 :)
hahahahaha :)
z innej beczki to zalegle pytanie- general hospital gavin graham i young and the restless- ktostam
- ch przejechal metrem az do brooklynu sam ( chwali sie lasce, ktora byla w iraku, wiecie o co mi chodzi)
- ross - someone on the subway licked my neck, licked my neck!
- chyba tez ross - w metrze ktos siadl mu na reke and this person was neither female nor wearing pants <lol>
- na peronie w metrze phoebe sledzi goscia, ktory sledzi urs
- joey podrywa modelke i zrywa plakaty o rzerzączce ( nie wiem, czy tak sie to pisze)
...?
rozumiem, ze dzisiaj juz nie wracamy do zwierzatek ?:P
to masz takie dosyc latwe : kto pali papierosy w serialu?