Chandler
Richard
ojciec Gellerow
Gunther
Ludzie w pracy Rachel (nie chce mi się wymieniać)
Ludzie w biurze CH Tulsie (nie chce mi się wymieniać)
Rachel
Joey
Rodzice Emmily
ojciec Rachel
Ross (ale w sumie On tylko trzymał papierosa w ustach)
...?
estelle ! :D
babka ktora gasila na drzewie fajke
tyle mam na teraz, mysle, ze styknie :)
chandler
rachel do czytania ( wstydzila sie na 1 randke isc na film z napisami)
joey sloneczne na proby z gary oldmanem i inni sloneczne na pogrzebie babci gellerow
teraz bede troche improwizowac :D
gosc z alfa czyli jej szef w central perk ( not sure)
szef, ktory kazal rach sortowac wieszaki ( not sure)
tata rach
estelle
david
kolega davida ( max?)
adwokat rossa rozwodowy
ojciec phoebe
staruszek, ktorego zony duch wstapil w phoebe (n.s.)
na pewno rozni ludzie friendsow z pracy typu trzecioplanowi i ogolnie duzo postaci trzecioplanowych i statystow, ale chyba nie o to chodzi w pytaniu?
jakies naprowadzacze? bo staja mi wszystkie odcinki przed oczami naraz, to gorsze niz zwierzeta!!! btw - wymyslilas cos jeszcze ?
phoebe do cylindra
monica w pracy ze sztucznymi cyckami
ten facet phoebe, psychiatra ( alan?)
ten nudziarz, ktorego ross i charlie olewaja i uciekaja
kryptogej ktostam oberblau (?) na barbados
aaa ross jak przynosi oksy ojcu rachel
..
To teraz pomińmy przeciwsłoneczne. Tylko postacie pierwszoplanowe i
drugoplanowe.
Staruszek nie nosił, Maks nosił, reszta n.s.
Jeszcze 4 osoby.
no tak! aa i "mr president" z nowego budynku rossa, phoebe nawet mowi, ze podobaja jej sie jego okulary
aaa i richard chyba tez nosil czasem, juz nie wiem, czy pisalam, czy nie
to ja chyba juz odpadam na dzis, good night :)
aaa i myslcie nad zwierzatkami :D
musze znow powiedziec eł neł, bo ja tego ptaszka nie mialam <lol>
ps- "o satie mam ptaszka" - hahahahahhah, dzieki za rozsmieszanie bo dół jak hulajnoga
branoc
Witojcie!!!! Satie to o metrze - Ross - someone on the subway licked my neck, licked my neck to byl Chandler bo wlasnie sobie to ogladam:):):)P
A czy te sie licza: Gigantosaurus, Argentinasaurus, Carnivores, kaczor Donald...:):)
A z tym ptaszkiem to tez mialam niezla przygode bo kiedys z moimi przyjaciolkami ustawilysmy sie do zdiecia i jakos zadnej nie bylo w smak sie usmiechnac wiec moj dziad krzykna "Mam pokazac ptaszka??". To na tej focie mamy chyba najwieksze usmiechy w naszej historii a dodam ze byly tez tam Jego siostry:):):)
Ja Ci powiem ze z tymi zwierzami to juz przesada...co to do choinki "Z kamera w srod zwierzat"?????....:):):) Dajcie juz cos innego!!!
jak obiecalam - podaje zwierzatka juz ( pancernika nie mialam!! <sciana>
slon ( elephants don't forget)
sowa ( ph myslala, ze psy ida na farme z oposem i sowa)
gasiennica ( brwi j)
motyl ( odnoscie aleca baldwina, scislej siatka na motyle)
mrowki ( phoebe i rach przed CP)
renifer ( rudolf the red nosed reindeer)
tygrys ( o ch - tiger)
MYSZOSKOCZEK ! ( gerbile, ch doesn't like dogs)
kojot ( monika mowila na kogos coyotes)
gęś ( joey - I could get a goose)
lis ( ch, foxy)
mastodont ( pierwsze odc, w muzeum)
no i naciagane smok ( j dragon)
bronco na rodeo ( nieujezdzony kon, ale kon juz byl) ( gavin)
pchła ( flea market)
i jak sie domyslam, to wcale nie wszystko, zadawajcie mile panie, ktora ma tam pomysl, obie dalyscie b duzo odp, choc merry chyba wiecej?
Teraz to mi wszystkie sceny przeleciały przed oczyma :)
Myszowata się sprytnie wymigała od zadania pytania, ale Merrry ma pomysł na
pytanie :D
Pojawia się postać we Friends, kilka sezonów później jest wspomniana,
której imię brzmi tak samo jak tytuł serialu dla młodzieży, z lat 90tych.
Spoko mam jedna sytuacje. Siedza wszyscy i zartuja z jednej rzeczy i wszyscy sie z tego nabijaja (oprocz osoby z ktorej to sie nabijaja) i nagle jedna osoba zazartowala w ten sam sposob ale do innej osoby lecz nikogo to juz nie bawilo (powiedzieli ze to nie jest smieszne!!!) i sie rozeszli. Dodam ze rzecz sie dzieje w CP o jaka sytuacje i z czego zartuja????
z chanlera will you marry me i jak potem ross do rach tak mowi? nad serialem mysle... sabrina?
wiec jeszcze serial, ale moze zadam juz cos niecos, bo zaraz złażę
no wiec takkk - podaj komiczne sytuacje, w ktorych joey blednie interpretuje slowa i robi sie z tego caly dzolk sytuacyjny oparty na grze slow. ja mam dwa... nad hardcorowym pomysle pozniej :D
No to Omnipotent i jezeli maly Joey umrze to Joey nie ma po co zyc!!!:):):) A nad drugim pomysle:)
ha! wiedzialam, ze o czyms zapomnialam :D co 3 glowy to nie 1 czyli jeszcze 2 albo i h**noga trojkatna wie ile :)))
I moze UNISEX czyli Joey i U & I Sex do Rachel: Maybe you need sex. I had sex a couple days ago.
No! No Joey! U-N-I-sex.
Joey: Well, I ain't gonna say no to that.:):)
hmmm... ale czy tytul tego serialu to samo imie, czy moze imie i nazwisko/ 2 imiona/ imie i costam?
a trzecia odpowiedz na moje to bylo
- mento
- like the candy?
- matter of fact I do
z serialem no idea, przejrzalam rozne tytuly ( b duzo) i dalej nie wiem :|
To ja jeszcze dorzuce do worka:
- An annulment? Ross! I don’t think surgery’s the answer here:):)
- R - I'm on sabbatical...J - Hey, don’t get religious on me, ok!!!:):)
hehehehe :)))
..your huge gay fan base
- I don't even know any huge gay people
a ty masz jakis pomysl z imieniem/ serialem? ale merry dowalila do pieca heh ;)
No wlasnie kuchnia mysle...a moja strategia to wymyslec najpierw ta osobe...ale jakby nie bylo to bylo ich kilka:):):)
ja poczekam na sprecyzowanie, o ktore poprosilam wyzej :) wtedy moze bedzie eureka :P merry???
Moze "Felicity"...ogladalam Ona miala takie cuden dlugie krecone wlosy (sliczna babeczka):):)
Dla jasnosci: We Friends Felicity to dziewczyna Joeya w Londynie (druchna Emily) a w serialu o rozterkach studentki "Felicity" grala Kelly Rusell (np. August Rush)
kurde, ja nie ogladalam np. i nie wiem ktore byly dla mlodziezy, moze poza beverly hills :/
Brawo Myszowata, chodziło o Felicity. Całkiem fajny serial, no i ta aktorka
ze ślicznym włosami, tylko pozazdrościć :)
a bóbr był:)))))) w ostatnich odcinkach jak ch i m przeprowadzali się za miasto, bliżej natury - a p na to "co wy bobry?" :PPPPPPPPPPP
Aktorka ta (Keri Russell) wystąpiła również w teledysku do piosenki
"Always" Bon Jovi. Tam widać w pełnej okazałości Jej boskie włosy :)
Siemanko, czyzby koniec dzisiejszego kryzysu Filwebu????? Ta Kelly bardzo mi sie kojarzy z Dina Meyer (Kate Miller - aktorka i kochanica Joey'a) bo np. w Starship Troopers tez miala takie piekne krecone wlosy no i tez jest fajna:):)
Wiedzialam ze zaraz bedzie: Myszowata dawaj pytanie!!!:):)
Podaj sytuacje w ktorych Joey nie mial na sobie tylko regularnych ciuchow...tzn: cokolwiek nawet drobne dodatki...:):) Narazie mam 12