hej
czy chodzi moze o to jak siedzialy u rossa a emily zadzwonila? i mon potepiala emily, a niechcacy rowniez rachel?
Siemanko.
Oblukalam fragment i pasiloby to co napisalas Satie. W zyciu bym na to nie
wpadla na to. Teraz czekamy na Myszowata.
Oj tak kochane o to chodzi!!!!! I co lepsze bylo to ze pytanie wyzej bylo z tego samego odcinka (lub kilka wyzej). No to dawac teraz jakies sensowne pytanko:);):):)
zauwazylam, ze z tego samego odcinka ( noooo! I know!)dopiero przylazlam i nie mam w ogole do was pytan, moze poza co tam slychac :P
Buon giorno Satie :)) Slychac dobrze, a u Ciebie :D (w koncu niedługo
weekend) Jak nie masz pytania to ja mam jakies, wiec moge zarzucic.
otoz moje pytanie pojawia sie i znika na FW to powtorze- co bylo tutti frutti :)
Poczekaj, bo ja tylko napisalam, ale nie mam pojecia jaki. To teraz sobie
dalam zagadke :P
A pierwsze skojarzenie to owoce i warzywa, ktore suszyl Eddie
nie nie, chodzi o film, ale to nie tytul, tylko epitet, jakim zostal on okreslony przez pewnego friendsa ... :D
Hmmm.... po pierwsze nie moge skojarzyc co to znaczy tutti frutti, a bez
tego ani rusz. Skromnie zapytam, moze mala podpowiedz? :))
hmm po wlosku to chyba wszystkie owoce/ same owoce. tu uzyte w znaczeniu obrazliwym, ze "lelum polelum", przeslodzony ( ja tak to rozumiem)
No tak ale gdzies sie jeszcze z jakim potocznym znaczeniem spotkalam.
A propo lelum polelum to ogladalas moze Pania Barbare "lelum polelum
madamme pierdo***"? buhahahahahahaha
ekskuje mła, ale telefony sie rozdzwonily. nie, nie ogladalam. ja kojarze znaczenia kulinarne, a tu - powtarzam, jeden z friends okreslil takim mianem film - za bardzo nie moge juz podpowiedziec ...
No Myszowatek, dzis ponownie ja swietuje, Barca wygrala 1:0, ale Inter
awansowal po 32 latach do finalu LM :):):)
To byl chyba Joey i jego slynny francuski to tuttie - fruttie:):):):)
A Barcy szkoda (baaaa nawet strasznie bardzo serce me krwaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) lecz w finale sciskam kciuki za czarno - granatowymi:):):) A AC Milan mial czarno - czerwone pasy prawda????:):)
Nie!!! Co ja gadam. To tuttie - fruttie padlo z ust Chandlera o filmie w ktorym Val Killmer zagral slepego (a niby tox byl z premiery Batmana) a Joey to chyba zabelkotal po "francusku" tut le frut (czy cos podobnego)
Co ja tak ku***wa na raty!!! Wez sie w garsc mysz...moje pytanie brzmi: Kim/czym byl drugi Allan (bo nie chodzi o chlopaka Moniki)?????
Hejka :) Tak Mysza Inter czarno-niebieskie, a Milan czerwono-czarne. Nad
pytaniem nie mam chwilowo czasu pomyslec.
hej!
b dobrze, tutti frutti ( w scipcie tootie fruitie ) - filmie love at first sight
tut de la frut <LOL>!
allan byl chlopakiem mellisy
chyba, ze jeszcze jakis alan, ale chyba o to chodzilo? nad pytankiem musze sie zastanowic.....
hmmm, czyli to kim/ czym jednak oznacza, ze nie o chlopaka ci chodzilo :D musze sie zastanowic, na razie nie wiem
Tyz nie...prubojta dalej...myslalam ze bedzie latwiejsze (Good for me!!!!):PPPP
tez myslalam o zabawce ( no bo co innego - zwierze nie, mebel nie), ale nie kojarze w ogole jaka. moge strzelic, ze jakis misiek :P
Wszystko cieplutko tylko to takie specjalne cos z wesola historia!!! No jestescie juz tak blisko:):):) Dodam ze koncowe odcinki...
O ile sie nie myle, to docinek z urodzinami Emmy, ale za hujnoge nie wiem
co to za zabawka.
To chyba byla zabawka Ph "Run, Alan run, you hairy bastard".
Odcinek nie docinek oczywiscie :)
Pytanie przekrojowe i dosyc latwe, jakie dyscypliny pojawily sie w serialu.
Byli na meczach, grali w to, rozmawiali itp.
a mialam napisac o urodzinach emmy, ale mi sie nie chcialo sprawdzac, strasznie rozleniwiona dzisiaj jezdem
o dyscyplinach to juz chyba bylo, w okolicach olimpiady, ale oczywiscie tez nie chce mi sie szukac :P
baseball, hockey, basketball, rugby, american football, ice skating, soccer, karatEJ :D, skiing, "fireball", "the ball", squash, tennis, golf, boxing, ultimate fighting chamionship ( UFC?MMA?), darts, fussball, badminton, .... cdn
sailing, horse riding, swimming?, working out at the gym :P, wrestling, cycling, ogolne cwiczenia typu stretching, lift-weighting, push-ups, "brzuszki", jogging... moze ile masz jeszcze merry tych co ja nie mam?
she played for both teams... musze sprawdzic, bo nie pamietam lacrosse team & golf team ( golf juz pisalam). na bank cos jeszcze sie znajdzie, moge sie zalozyc :D
pyt - tez na odwal sie, sorki :P - w ktorym odcinku joey chodzi w reku z zabawkowym kijem do hokeja, czasem nim wymachujac?
Pewnie tak, sory golf przeoczylam.
Kojarze tylko odcinek z "adoption alien" :P O ten chodzi, czy inny?
nie, tam byl do baseballa i prawdziwy. odc, gdzie - przez pierwsza 1/3 odc gdzies codzi z zabawkowym kijem do hokeja, nieduzym, probujac utrzymac go na rece w pozycji stojacej, pozniej wymachuje, nawet na ch sie zamierza
powiedz to koniowi- ostatnio twoje pytanie J i M przeczytalam jako J i Ch, po czym dalam zla odpowiedz, po czym znajac juz dobra zapomnialam podac imiona - to ja jestem gorszy zawias :P