Cześć :):) Cholerna zmiana czasu :/
Facet pojawia się w jednej ze scen i wypowiada jedna kwestię (na początku
odcinka) w tym samym odcinku jest też o Nim wspomniane z imienia (pod
koniec odcinka). Postać ta nie ma związku z głównymi bohaterami, tylko z
inną postacią drugoplanową.
hej
groovy kind of love phila collinsa ( very classy :))
pyt oddaje, dopiero wieczorkiem zajrze to cos wymysle :)
Dobra, nie mam pojecia ktory to trzeci Gary ale wlasnie ogladam motyw z Mr. Packman i Phoebe...Nooo!!!! You Son of the bitch, Mother fu##er....sikammmmmm:):):)
ja - mowie bez bicia znalazlam w sciptsach - "Chandler: I think you should go back with Gary" czyli ex janice. tak?
Wiesz co od samego poczatku bylam przekonana ze chodzi o meza Janice ale nie moglam (lub przeoczylam) imie na potwierdzenie...moge powiedziec ze czuje sie dobrze psychicznie wiedzac ze zgadlam w swojej duszy!!!!:):):):P
a mnie glupio, ze nie myslalam, tylko wpisalam co trzeba w takim razie ...
jak masz pytanko to daj ( nie ma merry, a stoi na pismie ten gary w 3 sezonie, wiec chyba mozna) bo ja mam takie tylko co was wkurzy ...:/
To fajnie dawaj i tak jestem juz wkurzona ze juto do roboty i ze poniedzialek!!!!!:):):)
a ja mam jutro luzy w pracy :D
podaj sytuacje, w ktorych ktos robi na drutach ( ja mam 4)(wiem myszowata, ze nie lubisz przekojowek i "wymien"- niestety nie umiem wymyslac takich jednoodpowiedziowych, bo zawsze sa za latwe) :P
Wiec mam tylko trzy na razie: Kiedy Phoebe robi sobie szalik (cienki dosyc:):) Janine i Joey, oraz kiedy Chandler, Racgel i Monika cos robili z welna (zwijali czy cos) Nip good women nip (kiedy Phoebe sie klucila z Joey o Ursule) thats it!!!!!!!!:)
knit ( gwoli scislosci) no to jeszcze tylko jedno i jak zwykle za latwe wrrrr :)
Tak tak wiem ze pisownia jest inna ale jak nie wiem jak dokladnie sie pisze to po prostu fonetycznie (chociasz czasem to po prostu stary, dobry Ponglisz:DDDDD)
tylko sie dobrze wygąbkuj ;) <hahhaah> uprzedzam, ze to ostatnie ( o ile nie znajdziesz innego) jest wredne i pojawia sie tylko przez chwile, 1 sezon
Ale to jakis Friends drutuje?????????:)
Ps: czysta, pachnaca i gotowa do "interakcji":PPPPPPPP
tak, drutuje to friends najbardziej typowy dla takiej czynnosci
ps- ja nie facet, na mnie to nie dziala ;):P
Ja wiem zes nie facet...po prostu przedstawiam Tobie plany wieczorne (zart) a dzierga moze znowu Phoebe?????? Nie wiem moze w CP???? Teraz to juz totalnie zmyslam:):) lol
I zostalam sama...Fine! I’ll do it without you! I don’t need you or anybody else! I’m gonna make it on my own! You’ll see!! You’ll all see!!:):):):)
W sumie to chyba Myszowata powinna dać pytanie, ale już Was nie ma, a ja mam przygotowane.
Na pewnej imprezie pojawia się piosenka, którą można też usłyszeć w jednej z późniejszych serii. Impreza jest w mieszkaniu jednego z Friends Podajcie tytuł i wykonawcę :):)
Ja i tak dopiero po pracy moge na takie odpowiedziec bo tak w pracy ogladac nie wypada!!!!!!:):):) Morning...
Ojejjjjj ale moze jakies skromne zageszczenie?????? Chociasz przedzial seriowy...bo tak po calosci???:):)
Ju hu!!!!!!! Niezlam z rana:):):)
Co mogl ewentualnie zrobic Ross zeby Dr Green go polubil?????:):)
You're on fire :D
Bezczelnie sięgnęłam do skryptów :) "I could be the bigger man, I could be
the biggest man, I could be a big, huge, giant man, and it still wouldn’t
make any difference, except that I could pick your Father up and say ‘Like
me! Like me tiny doctor!’" - to miałaś na myśli heh
uazaaaap ( dzisiaj sie powitam jak zacofany ross :))
mozna tu dorzucic
nie nosic jego oksow
nie palic jego fajek
nie robic dziecka rachel bez slubu
nie miec wczesniej innych dzieci z innyma kobieta
ale podejrzewam, ze chodzi o odp powyzej ;)
Myszowata, czy odpowiedziałaś na moje pyt., bo przez chwilę chyba widziałam
odpowiedź, a teraz jako ostatni post widniej mój z pytaniem :/
odpowiedziala myszowata, cos pewnie filmweb sie przywiesil. i kurde znalam odpowiedz wrrrr
zadawaj myszkowata