o matko, ale masz oko ;) Stanley Cup Champions 93-94
O co chodzi z hasłem "I don't stop for Chunkys." ? :)
jak carol jechala do szpitala rodzic bena, zatrzymala sie z susan w sklepie. susan chciala maskotke a carol batona Chunky. Ross byl w szpitalu wczesniej i sie zdenerwowal, ze ich nie ma
niestety nie wiem i nie mam juz dzisiaj sily szukac, ale pamietam, ze byly jakies jazdy z tym winem.
Nie pamiętałam tego, więc musiałam sprawdzić , to bylo: stanley cup
champions...
W jaki sposób Pheobe próbowała udowodnić Joyemu, że istnieją dobre
altruistyczne uczynki?
1)zagrabila liscie
2)dala sie uzadlic
3)urodzila bratu dzieci
4)oddala pieniadze na zbiorke telefoniczna dla biednych dzieci
bo Chanlder i Joey nie chcieli by tam mieszkal, wiec powiedzieli, ze jest alfonsem i chyba glosnego psa
Pozwolcie ze powroce do pytania o winie. Ojciec Rachel zamowil ’75 Lafite i NIE alsolutnie Lafite rocznik '74:):)
Pytanie troche techniczne:):) W Tulsa ludzie moga palic w biurze - jezeli ile osob pracuje w biurze????
Najnizej mieso i nabial, po srodku warzywa i owoce i na gornej polce przeterminowane produkty (oczywiscie najwiecej):):):)
Ok dane "Bad Boy'a"
Ram - 12mb
Twardziel - 500mb
Modem ktory transmituje powyzej 28,000 b.p.s i cos tam jeszcze wbudowane:):):)
Spoko,spoko. Jakie urocze restauracje lub jadlodajnie znajdowaly sie na terenie Tulsy???????????????
No wiecie co, gdzie Wy sie wszyscy podziewacie????????????????????? Wracac mi tu natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):D
Napisze to fonetycznie bo niekoniecznie wiem jak sie pisze to pierwsze
'Łini from Torini':)
A wesele M i Ch mialo sie odbyc w muzeum do ktorego poszly dziewczyny...i sie zapisaly:)