Chandler boi się psów ;)
Rachel zaatakował ptak.
Joey yhm.. nie wiem czy można to zaliczyć, ale wystraszył się indyka kiedy Monica miała go na głowie :P
Monica wystraszyła się 'szczurątka' Phoebe i Mike'a :P
Ross i Phoebe... yhm nic mi teraz nie przychodzi do głowy.
kurde jeszcze jak pisalam pytanie to wiedzialam jakiego zwierzaka boi sie phoebe i wylecialo mi z glowy ;) ale mam kilka innych ktorych sie przestraszyla wiewiorka (jak nosila futro), tarantula ktora kupila dla joeya (jak odstawiala klatke widac bylo ze sie boi ;)), przestraszyla sie golebia na balkonie kiedy trzymala w misce kupony na loterie i jak byla mala to uciekala od psa "szatana" ;)
przypomniala mi sie jeszcze jedna scena- moze nie klotnia, w londynie, jak chandler nie chcial wpuscic joey'go do pokoju, i joey mowi " who's gonna have sex you or me?" a chandler styrasznym glosem " I'll have to say YOUUU " czy jakos tak :)
co do zwierzat, to jeszcze chyba nikt nie lubi/ boi sie kota sfinksa ( lacznie z rachel hehe)
joey bal sie indyka na glowie moniki ( co jest dziwne, bo na swojej glowie sie nie bal)
chandler golebi, zwlaszcza tego duzego na balkonie
hmmm cos jeszcze?
a co z moim pytaniem o klotnie chlopakow z rossem? hę? jest tez chyba pole do popisu no i ja sie nie wetne jak ostatni dziad :)))
nie wiem czy to się nadaje jako odpowiedź do pytania ale Phoebe wystraszyła się jeszcze psa gdy przyjechała pod dom brata, choć właściwie to on ją zaatakował. i potem wystraszył jeszcze Joey'a i Rachel ;))
dobra pytanie o zwierzeta mozna uznac za zamkniete ;) niech ktos wrzuci nastepne
Dobra to ja :D Do ilu doliczyła Phoebe gdy podczas awarii prądu odliczała czas do zgaśnięcia ostatniej świecy? ;P troche trudne, ale dacie rade!
Phoebie doliczyla do - 48. Pytanko moje: Kogo Joey nie osadzal????? :):) wiem ze pytanie glupie ale zaraz ktos odpowie i bedze nastepne...
to bylo o tym ze jako ktoras osoba na swiecie plunela na czyjs grob tylko nie pamietam ktora byla i czyj to byl grob ;)
Powiedział jej że on jest do tego stworzony, bez tego się nie spełni i umrze, rdza go pożre ;)
nikt sie nie pali do zadawania pytań więc skorzystam :) Z kim rzekomo Phoebe była w ciąży (kiedy przyznała się ze test Rachel należał do niej)?
- W swita pojechala z chlopakami zeby zobaczyc ojca - ale stchorzyla (kupili za to "piekne" prezenty ze stacji dla reszty)
- Oczywiscie Jej piosenka swiateczna - kiedy nie mogla znalesc rymu ro Rachel i Chandlera
- Nastepna sytyacja kiedy grali w Football i Phoebe pokazala "brest" Chandlerowi zeby Go zmylic:):)
- Jak stala z dzwonkiem i kubelkiem przed Maycy's
- Kiedy opowiedziala Joey'owi swiateczny wiersz a On sie zachwycil
- Natepna sytuacja kiedy mamy Swiateczny flaszbak - Phoebe zaczela opowiadac jak w poprzednim zyciu byla pielegniarka na wojnie...
- Swieta z "Dziwnym Zolwiem" jak to powiedzial Chandler na Rossa - Phoebe przynosi lukrecje w czaszce nalezacej do jej mamy:) to tak po trosze...:)
- W swita pojechala z chlopakami zeby zobaczyc ojca - ale stchorzyla (kupili za to "piekne" prezenty ze stacji dla reszty)
- Oczywiscie Jej piosenka swiateczna - kiedy nie mogla znalesc rymu ro Rachel i Chandlera
- Nastepna sytyacja kiedy grali w Football i Phoebe pokazala "brest" Chandlerowi zeby Go zmylic:):)
- Jak stala z dzwonkiem i kubelkiem przed Maycy's
- Kiedy opowiedziala Joey'owi swiateczny wiersz a On sie zachwycil
- Natepna sytuacja kiedy mamy Swiateczny flaszbak - Phoebe zaczela opowiadac jak w poprzednim zyciu byla pielegniarka na wojnie...
- Swieta z "Dziwnym Zolwiem" jak to powiedzial Chandler na Rossa - Phoebe przynosi lukrecje w czaszce nalezacej do jej mamy:) to tak po trosze...:)
Chyba pomieszalam Boze Narodzenia ze Swietami Dziekczynienia tak troszke:):):)
no :P mam na mysli 4 ( christmasowe, nie dziekczynieniowe :D) jeszcze ( a mozliwe, ze przypomni sie cos wiecej), ale poczekam jeszcze, na bank ktos wpadnie na to bo latwe :)
Jeszcze można podciągnąć jak Phoebe ubrała spodnie świetego Mikołaja uważając je za spodnie ciążowe. tyle ze to nie bylo w Boże Narodzenie :)
Jak miala na sukience (zeby zakryc hummus) dekoracje swiateczna - i byla "polityczna swiatecznie":)
dobrze bardzo dobrze :D ( maternity pants - nie bylo powiedziane, ze to musialo dziac sie w swieta) jeszcze mam jak szukaly z rachel i chandlerem prezentow od moniki i bodajze taki motyw, ze w ktorejs z opowiastek phoebe mowila, ze na swieta ojczym szedl oddawac krew, zeby im w prezencie kupic jedzenie
no to myszowata nie chce Cie martwic ale zadajesz pytanie :d no chyba, ze ktos Cie wyreczy?
po prostu Central Perk? a w logo są dwie filiżanki. coś jeszcze pisze? czy tylko o to chodzi? ;)
Nie, nie prawie w kazdym odcinku pojawia sie ten napis...a Central Perk (no to nie az tak latwe:):)
hmmm jestem w kropce, bo widze tylko to co przedmowca :|
http://www.flickr.com/photos/nickburcher/3949493109/
Widzialam ten napis z 1000 razy "Cash for Cream":):) i oczywiscie wisi on w srodku a nie na zewnatrz jak "Central Perk":):)
oz ty podchwytliwcu! ale odpowiedz filmfana 5 tez jest prawidlowa w sumie nie?
wiec albo znowu myszowata ( bo nie odgadlismy tej odpowiedzi o ktora ci chodzilo) albo filmfan, ( na oknie to na oknie) zadaje łi?
No to zle sie po prostu okreslilam...lecz zapewne o Central Perk nie pytalam bo to za oczywiste:):):PPPP Zadawac
A co do scislosci (sorki ze sie czepiam) ale jak juz sprawdzacie to na oryginalnym oknie z serialu a nie ze tak powiem "replice" (bo jak dla mnie to cos na styl CP a nie oryglinala szyba)...nie wiem czy to ma sens...w domku zobacze czy jak pokazuja okno w serialu to widac cos jeszcze (od srodka) niz tylko napis CP...jeszcze raz sorki za "czepialstwo":DDD
dobrze sie okreslilas :) bardzo przewrotne i fajne pytanie i jestem zla, ze nie wpadlam na taki trick <sciana>
filmfan 5 czekamy na pytanko w takim razie :D
na replice widac to co na filmie, sprawdzalam w kilku odcinakch, a to zdjecie bylo akurat wyrazne :(
No to doszlismy do nastepnej "filmowej" niescislosc. Skoro na szybie wisi cos w stylu kartona rozmiarow ze 30cm x 30cm i nie widac tego od zewnatrz...:);)
ok dobrze, więc idźmy dalej :) Moje pytanie: Wymienić wszystkie sposoby Moniki na sprawdzenie do czego służy kontakt(włącznik/wyłącznik na scianie) w mieszkaniu Chandlera i Joey'a i oczywiscie powiedzieć, do czego służył ;)
Pstrykanie nim, póxniej podłączenie hałasujących rzeczy żeby sprawdzić gdzie, kupienie planu i, robienie dziur które obrazkami zakrywała:D
... do telewizora w mieszkaniu naprzeciwko :)
wymien sytuacje, kiedy ktos spi/ zasypia/ drzemie / itp - bedzie tego troche :D
tak na szybko przychodzi mi do głowy
- wspólne drzemki Joey'a i Rossa
- chrapanie Joeya
- problem Chandlera z Janice, która przytula się do niego podczas snu a on postanawia ją odsunąć i w rezultacie zrzuca ją z łóżka
- "senna reakcja" przyjaciół na opowiastki Rossa o nauce :D
- Monica zasypia podczas seksu z Chandlerem
- Joey i Phoebe spią w taksówce podczas powrotu z Las Vegas
- śpiąca Rachel obudzona przez spiewaka z naprzeciwka
- Ross który zasnął na listem Rachel
pewnie jeszcze cos dopisze :D
- Rachel i Monica obudzone przez kurczaka, który "dojrzewał" :P
- Joey ucinający sobie drzemkę najpierw na kanapie w dużym mieszkaniu a potem w łóżku Rachel :)