To juz chyba bylo bo dobrze pamietam: Rachel Karen Green, Chandler Muriel Bing, Joseph Francis Tribbiani:):) pytania nie mam:(
myszowata jesli sie nie obrazisz to ja zadam. wymień zajęcia zarobkowe Joey'a NIEZWIĄZANE z aktorstwem :)
To ja szybko odpowiem ze:
- ponoc kastrowal koty:)
- sprzedawal choinki
- byl dawca spermy
- pracowal w Central Perk
- Pryskal ludzi "Biżu for Men"
- w Daytona sprzedawal koszulki - Spring Break '81 woo - hoo!!!:):)...ma ktos jeszcze cos????
pracował jeszcze w biurze Chandlera co jak wiemy nie było tak całkiem niezwiązne z aktorstwem xD xD
No wlasnie bo jak sam Chandler Mu powiedzial ze jest aktorem i ze moze to zagrac:):):)
myszowata ostatni raz Cię wyręczam :D Wymieńcie wszystkie składniki deseru przygotowanego przez Rachel
It’s a truffle. It’s got all of these layers. First there’s a layer of ladyfingers, then a layer of jam, then custard, which I made from scratch, then raspberries, more ladyfingers, then beef sauteed with peas and onions, then a little more custard, and then bananas, and then I just put some whipped cream on top!
Jzeli dobrze:PPPP to pozwole sobie zadac pytanie: Co bylo znakiem - wedlug Phoebe - ze stalo sie cos zlego?????
Bol zeba?
Jesli nie, to nie wiem, jesli tak to zapytam: kiedy Monica nauczyla sie odczytywac godzine z zegarka?
To najpierw odpowiem na swoje ze: Jej metoda to "nierosniecie paznokci":):) (Oh, I knew something had to be wrong, because my fingernails did not grow at all yesterday)
A Monika nie potrafila powiedziec ktora jest godzina do 14 roku:)
To teraz zadam (nawet sie postaralam z pytaniem i nie jest kompletnie do du...py:)
Wymiencie sytuacje kiedy Frendsi mowili badz probowali mowic obcym akcentem i jakie to byly akcenty?????
Ross mówił z angielskim akcentem gdy denerwował się wykładem :) chodzi Ci tylko o akcenty czy o obce języki ogólnie?
No raczej o akcenty poniewaz nikt nie mowil raczej plynnie w obcym jezyku (oprocz Phoebe - ale nie powiem jakim bo trzeba odpowiedziec):):)
Phoebe powiedziała chyba parę zdań po włosku do babci Joey'a a na pytanie Joey'a czy zna włoski odpowiedziała 'na to wygląda' :D
Oj jeszcze troche!!! bo chodzi o sytuacje (kiedy) i nawet ja ten sam jezyk ale inna osoba:)
monica ze szkockim a rachel z hinduskim, kiedy nabijaly sie z falszywego akcentu rossa
joey wierzyl, ze mowi z poludniowym akcentem
phoebe po francusku i Z francuskim ( neslej tulauuz )
phoebe z niemieckim ( w spa), ktory rachel wziela za szwedzki, a potem ze szkockim
phoebe z akcentem "jak koles" ( do chandlera, ze obczaja go laska)
chandler mowil monice, ze pojada do paryza i wezmie ja na rue de la blebleble
phoebe z akcentem estelle
o to chodzilo? jeszcze jakies?
phoebe joey i ross mowili z akcentem chandlera ( akcentowanie) i joey tez jak wlozyl jego wszystkie ciuchy a takze jak przebral sie za niego na halloween ( I'm chandler mla mla mla <lol>
phoebe z akcentem starszej pani, ktorej duch w niej przebywal
phoebe i monica z brytyjskim, przedrzezniajac amande
rachel przedrzezniala tez rossa
joey z akcentem babki wydzwaniajac i straszac chandlera
joey przeciez mowil po francusku ;)
jakie zdjecia friendsow ( w dowolnej konfiguracji) sie pojawily w serialu?
No to jeszcze Joey na przesłuchaniu mówił po francusku, a raczej się starał, ale wtedy Phoebee się za nim wstawiła. Fajny odcinek i ten jego francuski:D Przecież koleś z kasety powiedział że dobrze mówię:D
Myszowata: zla odpowiedz. Monika nie potrafila odczytac zegarka do 13 roku zycia:)
W pytaniach z dlugimi odpowiedziami nie biore udzialu, bo nie mam czasu na przypomnienia;)
Wiec zadam krotkie - i Myszowata, daj odpowiedziec innym:)
Jak na drugie imie miala siostra Phoebe?
No to ja moze zaczne:)
- zareczynowe zdiecie do gazety Moniki i Joey'a:)
- gwiazdkowe zdiecie Mony i Rossa na lodowisku
- zdiecie babci Geller z banda przyjaciol w knajpie
- zdiecie babci Geller baraszkujacej z kajdankami
- zdiecie nagiego, malutkiego Rossa
- zdiecie przebranego w damskie ciuchy Rossa
- zdiecie Rossa dla Bena (BEN I'M YOUR FATHER:):)lol
- zdiecia Friendsow z Londynu (bez Phoebe i chyba Rachel)
- zdiecia Rossa z banda albinosow - lub inaczej oboz komputerowy:)
- zdiecie Chi - Chi
- zdiecie Moniki ladnie opalonej z wakacji
- zdiecie "dojrzalej" Rachel z Hellowin
- zdiecia robione przez Chandlera i Rossa na obcym weselu...trace wene:)...
Nagi Ross jak byl maly, naga Monica, Monica i Chandler, Ross (na przyjeciu pogrzebowym). Wiecej nie pamietam narazie:)
jeszcze jeszcze wysilta sie :) chociaz 3 ( aha i chodzi tylko o friendsow, a nie np o chucka mangeone)
mala podpowiedz - na zadnym ze zdjec osoba fotografowana nie byla zadowolona z tego, ze ma robione zdjecie
A to zdiecia robione po slubie Moniki i Chandlera jak byla gatka ze Phoebe jest w ciazy????
No i zdiecie Joey'a dla wielkiej rzeszy fanow - gejow w przewodniku o serialach
I jeszcze zdiecie nagiej Moniki ktore to dala Chandlerowi jak sie jeszcze ukrywali a potem pomysleli ze to zdiecie Joeya:):)
o nagiej Monice juz pisalem:)
W ktorym odcinko (albo przy jakiej okazji) wystapily w serialu, prawdziwa matka i corka?
Susan Sarandon i Eva Amurri w sezonie siódmym. Susan zagrała Jessicę Lockhart, a Eva jej telenowelową córkę. :)
Moje pytanie: wymieńcie sytuacje w których w życiu friendsów (oh my god!) pojawiała się Janice!!! xD
Na oddawaniu nasienia przez Chandlera u lekarza
Porod Rachel
W nowym domu Monici i Chandlera
Randka Chandlera z nieznajoma z internetu w central perl
Randka Chandlera i Joeyego z dwiema paniami
Ross wracajacy z randki z Janice
Acha juz myslalam ze wyczerpaliscie pytanie ale jeszcze znalazlam jedno: Kiedy Chandler powiedzial Jej ze jedzie do Jemenu i musi sie pakowac a Ona ze idzie z nim i przywlokla sie za nim do domu a tam siedzieli wszczyscy:):)
Ale czy to oznacza ze chodzi o wszystkie sytuacje kiedy lacznie z Chandlerem lub osobno Ona byla??? No to jeszcze chyba kilka np: pierwsza impreza sylwestowa gdzie robila zdiecia, kiedy wszyscy siedzieli w CP i ona sie zapytala Ich kto z kim sie przespal, kiedy przyszla do CP do Rachel ze swoim dzieckiem i miala zwichnieta reke po tym jak Ross pokazal Chandlerowi jak przekladac na lozku zeby miec wiecej miejsca i dodanie (po podwojnej randce z Joey'em) w Walentynki bylo "reunion" na holu...
Jak ja tego nie lubie:(:( Nigdy nie udalo mi sie zadac czegos sensownego!! Ok...Ross mial byc w TV (na Discivery Channel) bo znalezli nowe skamienialosci...W jakim panstwie????
Peru
z moim pytaniem o zdjecia- bylo jeszcze zdjecie rossa i rachel, ktore zobaczyl gavin ( ze szczoteczka do skamienialosci), w czasie porodu rachel ( the disgustingtons), zdjecie zareczynowe chandlera i moniki i joey w las vegas w kasynie
wymien 3 elementy umeblowania, ktore znalazly sie w mieszkaniu moniki wbrew jej woli
"Czandlerowy Barkelandzer", lampa z lusek od Mr. Hackles a potem lampa z tanczaca dziewczyna i jeszcze mysle...no i Race car:)
I niech nikt sie nie wazy napisac teraz: Myszowata zadajesz!!!:):):):DD (zart)
i jeszcze bialy pies hehehehe
z janice przypomnialo mi sie jeszcze w salonie manicure
czyli ze niby kto teraz zadaje ?:P
hmi,moje pytanie to takie:jak brzmialy slowa bardzo krotkiej "piosenki" ktora spiewala phoebe,cos o tym ze ktos bujal sie na wlosie z nosa:D
ha ha ha ! za kare bedzie wredne i podchwytliwe :D
jest jeden motyw, wychwycilam go sama, ale pewnie jest gdzies na forach - w jakich okolicznosciach ross nie poznaje bena ?