taaak i nie wiem czy jeszcze cos wyłapiecie ale oprócz świeta była jeszcze jedna sytuacja (przynajmniej ja tyle pamietam) a moze i wiecej...
ja tez kurde nie wiem, moze to wina przegrzania szarych komorek po calym tygodniu :/
przychodzi mi do glowy tylko, ze duch indianski zyje w jej suficie, ale to chyba nie o to chodzilo
a czy to nie bylo jakos wtedy gdy joey powiedzial ze on nie ma zadnych wspomnien a na to phoebe powiedziala mu ze on jest "świeżutki"?? tylko nie pamietam o czym ona wtedy opowiadala :/
sorry troche mnie nie bylo :D nie, nie o to chodzi. podpowiedź: film Joey'a :)
ze joey powiedzial, ze gra w filmie typu world war one, a phoebe - we used to call it the great war back then? a potem sie zastanawialy czy z nazistami czy z meksyknanami walczyli? cholera, znalam ten tekst, ale nie wiem czemu myslalam, ze padl przy swiecie dziekczynienia
wymien starszych facetow ktorzy podobali sie phoebe ;) naprawde starszych juz wlasciwie panów ;)
jacques cousteau, ojciec moniki, facet od zgubionego telefonu komórkowego ... nie mam wiecej?
ten w okularach z budynku rossa, ktory organizowal przyjecie dla howarda? ( mr president) czy moze ktos z listy byłych, ktora przekazala rachel? czy jeszcze inna akcja?
Ja tylko sie wetne z ta piosenka o facecie bujajacym sie na wlosie w nosie.."Little, tiny Tarzan, swinging on a nose hair. Swinging with the greatest of ease..."
A dziada nie moge wymyslec...:)
faktycznie. nie wiem czemu wydawalo mi sie ze tam ma byc cos o bucie. doma pomoz troche :D
Jezeli dobrze a zakladam ze chodzilo o striptizera:):) bo tak potem powiedziala (Oh this is so hot) to pozwole sobie wlnac pytanko: W czym Phoebe byla zla (Oh I'm bad with this albo Oh I'm not good at this) i zaznaczam ze chodzi o konkretna jedna odpowiedz a nie wymienianie w czym nienajlepsza byla!!!:):)
I z gory podpowiem (bo przeciesz mogla w roznych odcinkach mowic ze jest w czyms zla) ze chodzi o sytuacje z zwiazana poniekad z prezentami...i Chandlerem...
cos nie ma wzięcia to pytanie... ja osobiscie nic nie wymysliłem ;) mimo podpowiedzi
o! wymyśliłem pytanie. otóż, pamietacie na pewno grę Chandlera polegającą na wymienieniu wszystkich stanów USA. Powiedzcie, kto ile wymienił oraz jakiego stanu zapomniał Ross? ;))
Delaware!!
A odpowiedz na moje to Phoebe nie byla za dobra w inicjalach...Chandler: I already got her this briefcase, and I had R.G. put on it… (Phoebe looks confused.) Her initials…
Phoebe: Okay. I'm really bad at initials...:)
No dobra Monika zapomniala 14 czyli wymienila 36, Phoebe nic oprocz rodzaji selera, Rachel miala 48 a Joey mial 56:);)
To sprobuje jeszcze raz...Monika zapomniala 14 stanow, Rachel wymienila 48, Phoebe przodowala w rodzajach selera a Joey mial az 56!! :):)..moze teraz pojdzie
to moze ja spróbuje zadac pytanie- z kim po raz pierwszy ever całowała się Monika?
Rodzice Joeyego mieszkaja w queens? (nie pamietam).
Ross zapomnial o Massachusetts? Bo na to tez nie odpowiedzieliscie.
2 pytania: jedno latwe a drugie na "szostke" czyli nie trzeba odpowiadac, bo wychodzi poza program:)
1. Jak nazywal sie rodzinny pamietnik Gellerow?
2. W jakim innym serialu (komediowym - zakonczonym w 2000 albo 2001 roku) bylo wyrazne nawiazanie do serialu "Friendns"?
to moze w miedzyczasie.... wymien conajmniej 3 sytuacje, gdzie decydowal rzut moneta
- Ross i Joey na uwięzieni na schodach przeciwpożarowych - kto ma skoczyć
- Rachel i Phoebe - która ma zostać druchną
- Monica i Chandler - czy mają się pobrać
Szczerze mówiąc nie jestem pewien wiec prosze o potwierdzenie :)
joey i rachel - czy rachel leci do paryza ;)
na który dzien tygodnia chandler mial zalatwic joeyowi przesluchanie? i jak latwiej zapamietac ten dzien?? ;)
jak zapamietac? monday - one day, tuesday - two day, wednesday - when?, thursday - the THIRD day hahahaah
Hmmm nie moge wymyslic nic ambitnego. moze tak: Jak, według Chandlera, miał na nazwisko Gunther, a jak, według Rachel, brzmiało nazwisko Carol? :D
gunther central perk, carol the lesbian :)
pytanko zaraz, tylko cos sprawdze...
Satie, wymiatasz :D albo masz świetną pamięć albo jakieś dobre źródła, ale szacun, nie ma pytania na które nie znasz odpowiedzi :D