Monika Fellula Geller:)
Kto dostał krwotoku nosa przez Ph?????????????????????
Że niby sika przy złych snach:):):)
Co Chandler kupił Janice (to chyba bylo tylko raz wiec powinno być oczywiste)
ale mieszata :P ray roy, teraz rey?
ray byl producentem bamboozled
sekretarka miala 3 koty mitzy costam i fitz-cos, nie bylo w pytaniu, wiec nie szukam :P
podaj 2 niemieckie slowa, ktore pojawily sie w serialu( Adolf Hitler sie nie liczy;))
uberweiss ( u umlaut) tak jest. nie, nie nazisci, to slowo w jezyku niemieckim, kilka razy uzyte
yyyyyy? a kiedy to bylo uzyte, bo ja nie kojarze i mam zupelnie co innego na mysli?
No to ja sie pytam bo nie mam pojecia:):) Jakos nie kojarze juz niczego (ale wiesz jak jest kiedy tylko napiszesz od razu bede wiedziala)!!!:)
wiem wiem, ale potrzymam cie w niepewnosci i poczekajmy na innych ( lub twoje olsnienie) ;)))
A wiecie to to znaczy????? Wlasnie sobie sprawidzilam i nie przypuszczalam ze to cos takiego, zawsze myslalam ze to jakas obelga po niemiecku:):)
Ja nigdy nie mialam niemieckiego tylko angileski, francuki i £ACINE!!!:):) (Rosa pulchra est):):):P
ja niestety tez mialam lacine, ale tylko rok <uf uf> :), frencz- w szkole nie ;)
A ja wszystkiego mialam po 4 lata i gdyby tak sklecic cala moja wiedze z tych jezykow (tylko nie angielski) to nie bylby to nawet poziom miernoty (od francuza mialam przez 4 lata 6 - ciu czycieli czyli wiem ze nic nie wiem a lacina to obsrany przedmiot ktory notorycznie olewalam)
chyba nie ma pytania więc ja zadam:P
co najbardziej wkurzało Rachel i za co gotowa byłaby zabić?
hmmm, co najbardziej wkurzalo- tu duzo opcji. gotowa bylaby zabic np za salmon skin roll ( sushi). domyslam sie, ze nie o to chodzilo, ale przy tym pytniu jest duzo mozliwosci :)
Sorry za brak pytania, ale dopiero wrocilam, poza tym bylam pewna, ze
jeszcze jakiegos slowka brakuje. Co do jezykow, to ja ang. i rosyjski :D
To nie o to mi chodzi. podpowiem, że 8-9 seria:P (no nie pwoiem dokladnie, żeby nei byloo :P)
No tak fussball (bundesliga) :))))
Spinka, Twoja podpowiedz zbyt ogolna, podaj zarys sytuacji. Tutaj jest
miejsce na pyt. latwe, oczywiste :)
To pytanie faktycznie jest zbyt ogolnie bo miedzy 8 a 9 byla wsciekla np. ze Ross "zrobil" jej dziecko, ze dziecko nie chcialo "wyjsc" w terminie, ze duzo placze, ze Phoebe wystawila ja na okropna randke, ze Phoebe przyniosla na jej urodziny szczurzadka...itd, itp a chciala bardzo np. jagodowa drozdzowke...:):)
To żadne z tych odpowiedźi. ;)
no więc, to coś związanego z emmą. więcej nie powiem bo to łatweee:P:)
jednego roku byl dinozaurem a innego spud-nikiem ;) od sputnika satelity i ziemniaka albo kartofla... wg innych byl po prostu "space-dudy" czy cos podobnego ;) a skad wzial sie pomysl na przebranie dla chandlera??