Barbra
Jak nazywał się chłopak z którym Rachel szła na swoj bal maturalny, a potem przez jeden odcinek Monica z nim chodzila ?
dziewczyna Mike'a.
Kogo zawsze wołali w siłowni, żeby członkowie nie mogli się wypisać, a kogo w banku (chodzi mi o imiona dziewczyn) ?
Poprawka do pytania, wlasciwie nie jest podane, ze to akurat Jej imie.
Pytanie brzmi, jak Ph nazwala Precious?
Pytania nie ma węc ja zadam. ;P
Jak nazywał się ten fotograf który mógł zostać współlokatorem Ch?
no i myszowata nie zadala pytania - " khm, typical" - a kto tak kaszlnal i powiedzial?
I pytania nie ma i nie bedzie!!!!:):PPPPP Nie no dobra jakies latwe??? Co to bylo Flimbies??????
Flimby’s - wymyslone przez phoebe, "Oh, yeah, that’s the word I use when I can’t remember the real thing"
rozwin skroty C.H.E.E.S.E i W.E.N.U.S.
- Computerized Humanoid Electronically Enhanced Secret Enforcer
- Weekly Estimated Net Usage Systems
Do ktorego buta Moniki narobil Marcel?????
do lewego.
czy w serialu jest odniesienie do lizakow chupa chups? jesli tak, to kiedy?
Q jezd powyzej :D - oczywiscie wiem, o co ci chodzi ( which one/ which ones :)) sorka, ze tak z opozniaczem ale mam taki zapierd, ze ostatnio nie mam kiedy posiedziec na fw nawet
odpowiedz prawidlowa, nie ma nic o czupaczupsach :P
a o jakim slodyczu o dwuczlonowej nazwie ( oba wyrazy b do siebie podobne) jest mowa? ( ps w sklepie spotkamy to pewnie b blisko czupa czupsow :D)
Michele
ch powiedzial- nie dwa niedorzeczne pytania naraz - kogo i jakie pytania mial na mysli?
dwie osoby zadaly chandlerowi dwa niedorzeczne pytania naraz. on na to " nie dwa niedorzeczne pytania naraz!" kto zadal i co to za pytania?
Tez z pamieci jade, Ross, ze nikt nie przyszedl na przyjecie po Jego
"smierci", Monika, ze wyglada jak facet.
tak jest :) "I'm dead and no one cares?" " I look like a guy?" hehehe
-hit by a blimp ( znalazlam, ze to balon meteorologiczny, statystycznie zabija prawie jednego amerykanina rocznie <lol>)
pyt oddaje
Albo i na rok ale raczej tu by pasowal ten sterowiec bo ponoc umarl ogladajac je:):):)
wypic galon mleka ( niby ;)
podaj 10 przykladow rzeczy, ktore wolno wziac z hotelu wg rossa
szampon, szczoteczka, pasta do zebow, mydlo, reczniki, zarowki, baterie,
jabłka, gazety, papier toaletowy, sól :D
Skad pochodzila Phoebe Sr.?
Monica: Do you umm, you really think the best reason to get married is because you're sorry?
Chandler: No, the best reason to get married is pregnancy. Sorry is pretty much fourth y'know, behind being ready and actually wanting to get married. (Laughs.) Will you be my wife?
sory za gotowca, ale z glowy zaczelam pisac i od razu wiedzialam, ze cos pomerdalam ;)