zajarzylam z duzym opoznieniem, ze to ja nie zadalam pytania, wiec: kto pachnial jak łąka?
Wedlug Joeya to Mon:):)
Dlaczego Chandler nie chcial robic "tego" w kibelku????:):):)
bo tam sie robi dwojke ( that's where people make number two "):D
wymien grekow wystepujacych w serialu
Ksiadz, para bioraca slub, Monica Stephanopolus i Chandler Acidofolus.
Gdzie ukryl sie Chandler przed slubem?
i jeszcze george stephanopolus!:D
odp wiem, ale zostawiam, bo nie mam pytania ani czasu :P
W swojej firmie lecz nie w swoim biurze jezeli chodzi o scislosc:);)
Jak mieli na imie towarzysze M i Ch na ich miodowym??????
czy robotki reczne wystarczy za odp?jesli tak, to ktory prezent monika otworzyla jako pierwszy?
jeśli tak, to moje pytanie to: w jakiej sytuacji/ sytuacjach Joey użył tego "znaku" Rossa?
Ja na razie kojarze tylko w CP kiedy przyszedl sie pogodzic z Ch a on siedzial z Kathy...vafanappoli:):);)
Jeszcze kojarze scene kiedy obija pięściami o siebie ale nie wiem kiedy i do kogo:) Ale odpowiedz:PPP
No wlasnie wiec ja juz z gory mowie ze no idea!!!!!:):):) Ale wesze ze to do Chandlera po jakiejs jego uwadze do Joeya:):)
No to moje węszenie zatrzymuje sie na Rossie ale w dalszym ciagu nie wiem dlaczego:):):)
Kiedy kręcił film przed ślubem Moniki i Chandlera i reżyser nie chciał go wypuścić?
Ogólnie miło mi poznać zacne towarzystwo, Asia jestem. :)
O, to witam imienniczkę. :] W sumie nie wiem czy dobrze odpowiedziałam i ogólnie jeszcze mało się tu orientuję, ale jak coś to pytania zadawać nie chcę, bo nie umiem. ^^"
Przewaznie na potwierdzenie odpowiedzi sie troche czeka no chyba ze wiesz to na bank to od razu zostawiasz pytanie...nic trudnego:):):) Milej zabawy:);)
Partaey man czyli Ross:):)
Jak sie nazywala pani ktora wydala sie Phoebe na poczatku strasznie glupia?????
Joey w CP jak Monika weszla i byla poklucona z Ch...i te ich miny pomarszczone z Rossem na kanapie:):);)
Co Gunther zabronil robic Rossowi w CP?????
Rozklejac plakaty o sprzedazy/ oddaniu mebli.
Jaka rola przypadla Rossowi w szkole rodzenia (z Susan)?
Musiał być kobietą i wyobrazic sobie, ze jego wagina otwiera się jak kwiat;d;d.
Dlaczego Janice zerwała z Rossem?;d
Janice zerwala z Rossem bo za bardzo marudzil a Joey poznal tak po prostu po oddechu????????
Mysza, a pytanie!!! Znowu bedzie zastoj :/ Czyjej kanapki nie chcial zjesc pies pod domem ojca Phoebe?
Do Susan:):):):)
Jak miala na imie ciocia od ktorej M i R mieli dostac po $5?????
To pytanie mozna zlekcewazyc bo jest z uncatow znowu sie zapedzilam sorki!!!! Wiec dawac inne!!:):):)
nie jest z uncutow, to ciocia Liddy :) ( 9 seria 1 odc)
podaj odniesienie do "seksu w wielkim miescie"
<puk puk> - nij sie satie w leb, to oczywiscie tez, ale chodzi mi o slowne nawiazanie, nie aktorke
nie wyrazilam sie jasno- slowne nawiazanie, a nie aktorke wystepujaca w serialu, co nie znaczy, ze... :D