tak jest, o to mi chodzilo :)
myszowata jak zwykle zapomniala zadac pytania, to ja daje, potem sobie myszowatku zadasz ;)
wyjasnij dzolk / gre słow z salmonellą
Wesele Rossa i Emily, zamiana kurczaka na lososia. M: "you wouldn’t have to worry about the salmonella"
Czym Rachel chciala zaplacic za bilet do Londynu?
to oczywiscie ta sytuacja, ale sie czepne, ze nie wyjasniona gra slow :PPP
aha rachel chciala zaplacic piecioma kartami kredytowymi, a za brak paszportu oferowala prawo jazdy i 20 $
Nie wiem co masz na mysli Satie :) Jeszcze mnie do intensywnego wysilku myslowego zmuszasz :)
Niech w takim razie inni "dopelnia" odpowiedz.
no nieee, teraz to juz po prostu weekendowy klimat z ciebie wychodzi ;) nie chce zadnych cudow na kiju ;P czy ktos " umi" odpowiedziec?
Nie wiem kur** na prawde nie wiem Satie. To moze byc:
"Monica: Chicken Kiev?
Ross: Um-hmm! Doesn’t that sound delicious at the last minute?
Monica: Yeah, y’know, but something like salmon which would be so much more elegant than the chicken. And, you wouldn’t have to worry about the salmonella. (Ross pushes her.) So, I can’t wait to see this place you’re getting married!"
ło jezusie chodzilo mi tylko o gre slow, ze jak zamowia chicken ( kurczaka) to moze byc salmonella, a jak zamowial lososia ( salomon) to moze byc chickenella. naprawde nie wiem skad nerw i przeciez ty toze znajesz angielksij jazyk ?:|
To nie nerwy, tylko moj jezyk niewyparzony. No i szukalam chyba cudow na kiju :)
Ze mnie moze wyjsc co najwyzej prostactwo i chamstwo :P
Krzeslo/ stolek? (jade z pamieci)
Czym Phoebe Senior zaatakowala Phoebe, gdy ta sie skradla do domku?
wieszakiem xD
Jak nazywał się policjant, który zatrzymał Rossa jadącego bodajże Ferrari
To bylo Porsche i officer Petty, wg Rossa Pretty :D
Jak nazywal sie policjant, ktory wylegitymowal Rachel?
Hanson ( officer Handsome ;)
jak nazywala sie pracowniczka schroniska, ktora chciala zlapac marcela?
w taka- jakby to napisac jakby sukienke dla lalki rozowa z duza tiulowa "spodniczka"
kto z friends wspominal o oposie? ( zwierzatka;))
Hm, sąsiad dziewczyn (kurde, nie wiem, jak napisać jego nazwisko :<), który narzekał, że ciągle hałasują?
To jeszcze nikt nie opdpowiedzial. Tzn ja nie pamietam imienia tego gostka ale pamietam sytuacje kiedy u Moniki w kuchni przy stole siedzialy dziewczyny i Rachel to powiedziala ze on "took" them for me czy cus a Mon ze "I knew it" a Rachel na siebie pokazala...duhhhh:):):) to tak w skrocie:PPPPP
dzien dobry! noo, dobrze myslisz bardzo dobrze:D ale dziwne, wczoraj nie chcialy mi sie tu dodac posty i zalozylam nowy watek. teraz bedzie jak debil z nieaktualnym pytaniem, ale co robic :)
brawo :) ( pisze sie wallace pincer)
sushi
kogo lub co, oprocz denise phoebe porownywala do swietego mikolaja?
Przypuszczam, ze masz na mysli Parkera :) "You are like Santa Clause on Prozac, at Disneyland, getting laid".
Co Parker "kazal" zjesc Phoebe?
Kurde mam w skrypcie tylko to: "Mockolate. It's a completely synthetic chocolate substitute" Czy o to biega?????:):)
kurde, my mistake <puk puk> mialam na mysli z czego zrobione byly fishtachios
Pojade cytatem: They taste exactly like pistachios, but they're made primarily of reconstituted fish bits.
P.S. Zapomnialam zupelnie o Bobie i St. Claus.
Jaki prezent Rachel dostala od Gavina?
szal
z fishtachios oczywiscie prawidlowo, plus jeszcze jeden magiczny skladnik (na ktory monika jest uczulona :D:D:D)
czym gavin sie kiedys zajmowal?
Ah no tak, kocia siersc.
Gavin byl rodeo clown :D
Jak Chandler napisal imie Rachel, kiedy tworzyli liste Rachel vs Julie?
To niezle pojechalas z tymi mokoladowymi fishstaciosami:):):)!!!!!
A co do pisowni to byl Rejczem (moja interpretacja):):)
A co do pytania to co nosil pod spodniami w koledzu??????:):)
chandler nosil leg warmers, czyli zgaduje, ze kalesony :)
kto i dlaczego mial na imprezie niebieski jezyk?
Chandler, jadl czekoladki/ galaretki z wodka :D
Za co byla odpowiedzialna Phoebe na imprezie dla Rachel?
za lód i kubki :)
Kim był naprawde facet z którym Phoebe całowala sie w biurze Rachel ( i myslała ze to Ralph Lauren ) ?
Za lod i kubki:):)
Gdzie Chandler "poszedl" z Janice (zanim sie skumali) on line????????