Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
Zaprezentował się jako Shelley Winters z "Tragedii Posejdona"- nie za bardzo to pomogło;/ Sunny, dawaj następne pytanie- ja dzisiaj ograniczę się tylko do roli odpowiadającego.chyba mnie przesilenie wiosenne ogarnia...a może starzeję się?
Po scenie w której Chandler i Joey zaczęli zwiedzanie Londynu, a piosenka Rogera Millera leciała w tle ("England Swings"), widzimy jak Monika, Ross i Emily idą w stronę miejsca, gdzie rodzice Emily mieli kiedyś ceremonię ślubną. Emily opowiada o przygotowaniach do ślubu. Co odpowiedziała Emily, gdy Ross pokazał jej dwie dłonie przyłożone do siebie na kształt litery "T" (?)
mmm... wiem że spotkali się w apartamencie Rossa, było to po powrocie z Barbados. Coś z kuchni meksykańskiej, ale co?
A więc ;] wszyscy wiemy jak podrywa Joseph ;] a jakie sposoby mają inni? Podac chociaż 2 ;]
ross/janine - opowiesc o downloadowaniu mysli do komputerow.
rachel/paolo - na kota:)
chandler/jill - na uratowanie życia:D
dawid/phoebe - po prostu powiedzial jej ze jest najpiekniejsza kobieta jaka widzial..
i wiele innych...:D
pyt.
Jakie jest najdziwniejsze miejsce, w ktorym uprawiała sex Rachel?
ross'atron
kiedy chandler rozstał sie z kathy joey wyjechał na ryby. kiedy wrócił poszedł na zdjęcia do filmu, KTO grał w tym filmie??
Charlton Heston
Co takiego w ramach przeprosin przesłał Emily, jej mąż Ross (?)
72 czerwone róże, to pyt, już było
jaki miał numer pokój w którym Rachel mieszkała na Barbadosie?
1202
Za kogo był przebrany każdy z teamu Friendsów na pamiętnej imprezie Hallowen?
... Huston Huston mamy problem ...
a więc tak, odpowiedź ze znakiem zapytania ...
Monika - Kobieta Kot
Phoebe - Super Woman
Rachela - Stylish Girl
Ross - Radziecki Splutnik
Chandler - Pink Rabbit
Joey - Actor
(?)
Rachel- była ubrana w sukienke, w którą jak przytyje z powodu ciąży sie już nie zmieści, czyli Stylish Girl pasuje;),
Joey- był przebrany za Chandlera
To jakieś pytanko by sie przydało:)
Na jakiej ulicy miał mieszkać Chandler w Jemenie?:) 'scena pożegnalna z Janice na lotnisku'
No w tym kierunku, z tego co pamiętam jemeńska 15 tam było;) Następne pytanie dajesz
Proszę podać trzy gafy, jakie poczyniła Rachel w nowej pracy, w jednym z biur firmy Ralph Lauren (?)
1. Pocałowała szefa,
2. Myślała że chce uprawiać z nią seks i nakrzyczała na niego,
3. Złapała go za pędzla.
Kto zadzwonił z przeprosinami gdy Phoebe strąciła losy na loterii;)?
A co do gaf, to można chyba uznać, że gafą było to jak powiedziala Joeyemu
Rachal ze szef chce jej zabrać dziecko... :D poza tym wysłała opis pracy swojego asystenta z opisem, ze ma fajny tyłek :D
Achmaja / Z Gołębiem też dobrze, więc może zaczniesz z pytaniem?
Pokazali nam ich jeszcze parę, a o niektórych z nich rozmawiała z przyjaciółmi. Ale ten z prywatną wiadomością na dokumentach w pracy, było uśmieszne :D :)
Miała też parę takich wpadek, gdy paliła papierosy z przełożoną i druga asystentką.
Achmaja/ Co z pytaniem?
;)) Na którym piętrze pracował koleś, którego szef Chandlera chcial przyjać do swojego zespolu? Pamietacie? Na końcu razem rozwalali biuro Chandlera :P
W morzu, maja pojechac na lunch i wrzucic cialo, coś takiego, nie chcial byc przewidywalny :D ^^
W dzieciństwie Ross miał koszmar, przez którego chodził do terapeuty, co mu sie śniło?:D
W wersji z polskim lektorem, była to "Gleba";)
Jak nazywała się kochanka Rossa w szkole średniej?
50letnia bibliotekarka Anida Oltman ( nie wiem czy dobrze zapisalem)
PYT. Jakie przezwisko w liceum miala rachel?
nie wiem czy dobrze ale pyt. zadam:D
Jaką piosenke śpiewała Monika w klubie Mike'a?
kiwi i fistaszki :D :D wymien 3 rzeczy jakie musial odgadnac Joey grajac w Piramids :)
z kategorii co jest w lodówce?- śmietana, majonez, ketchup, soda
a w finale było chyba: gatunki drzew, hiszpańskie słowa
chyba starczy;)
Który z przyjaciół pierwszy pocałował Rachel?
Chandler na imprezie w college'u.
Jaki napis stworzył Joey na śniegu gdy utknęli w zajeździe w drodze na narty?
chciał HELP ale jak to Joey ułożył PLEH;]
kto miał być ojcem dziecka Pheebs?(kiedy to ona kryła Rach)
James Brolin, mąż Barbry Streisand,
Jak ubrany był ojciec Chandlera podczas jego zawodów pływackich?
za kazdym razem za inna gwiazdeczke ale opisywał jedne zawody gdy jego ojciec przebral sie za Carmen Mirande.
Pyatanie.
oo czym była historia ktora opowiadał joey dziewczynie gdy miał ochote na sex ?
backpacking po zachodniej Europie , i o jakiś górach bodajże ,
Jeżeli to dobra odpowiedź to zadaję pytanko :
Ulubiona piosenka Marcela , małpki Ross'a
in the jungle, ake to juz chyba bylo :p poza tymtam chodzilo o chyba portugalie? i o jeziorze :D
podróżował z plecakiem po Europie Zachodniej, był w Hiszpanii u podnóża góry Tibidabo... i tak dalej i tak dalej, jezioro diewczyna i te sprawy;)
w sumie to nigdy nikt w serialu tej historii nie dokończył:) a szkoda;p
a co do powtórzeń, to wydaje mi się, że tego nie unikniemy ze wzgl na długość tej gry, nie wszyscy brali w niej udział od początku;)
co do powtórzeń to zgadzam sie z Poally, były są i będą i tego sie nie przeskoczy, a widze że z pyt. cisza to może ja coś zadam;)
Wymień conajmniej 2 pytania jakie Benjamin Hobart zadał Rossowi, w trakcie rozmowy o dotacje na jakieś tam wykopaliska:)?