Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
na poczatku utrzymywał,ze ma operacje,a pozniej wyniosl(a wlasciwie to pomogl mu wyjsc z powodu "zakończonych" zdjec) pijanego aktora przez ktorego nie mogl wyjsc z planu ;]
jak brzmiała plotka dotyczaca Rach i kto ja wymyslił?
Że ma narządy płciowe męskie:D a wymyślił to Ross;) hehe uwielbiam ten odcinek;p
nie wpuszczac phoebe...:D
ile miał kosztowac a ile kosztował pierścionek zaręczynowy który chandler dał monice
8600$ później phoeby zaproponowała 10$, skończyło się na 8000$ i tyle miał kosztować, co do kosztu ostatecznego to można się spierać bo wymieniał go, pierścionkiem który był dużo bardziej kosztowny jak zostalo to okreslone...:)
bliźniaka dłoni
ps
z tego co pamiętam osoba odpowiadająca na poprzednie pytanie zadaje następne:)
pytanie
Które kobiety oświadczały się facetom?? kto i komu??
Monica - Chandlerowi
Phoebe - Mike
CHYBA WIĘCEJ NIE BYŁO ALE NIE JESTEM PEWIEN NA 100%
Co Chandler powiedział o Monice Rossowi gdy pierwszy raz się spotkali że przy następnym spotkaniu stracił palca???
ze nie chce zostac z jego gruba siostra;)
pyt.
kto wygral gdy wszyscy(oprócz mon&chan) grali w "papier,nożyce,kamień" :D
Joey bo powiedział ognisko co według niego pokonuje wszystko :)
pyt. Chandler nie nawidził psów a czego nie lubił Ross (ten sam odcinek)
1. Smelly Cat (chyba największy hicior)
2. Cremated Mother (o Matce to miała sporo piosenek);)
3. piosenka świąteczna o każdym z przyjaciół;0
4. Crapping on my hear lalalalalala
5. Little Black Curly Hair
Kto jako drugi dowiedział się o Monice i Chandlerze?
piosenki to
- smelly cat
- su su suicade
- pepper men
- you suck
- sticky shoe...
nie wiem czy dobrze napisałem cześć może być fonetycznie:)
Pytanie: jak nazywały się restauracje w których miała by pracować Monika po przeprowadzce do Tulsy??
Własnie balon z woda phoebe wygral wtedy;)
restauracje to "slim pikins" i "so cheese"
pyt.
kto ukradł pierścionek zaręczynowy rossa?
Kaczka;]
Co miała na sobie Phoebe w sklepie jubilerskim, kiedy miała pilnować pierścionka wybranego przez Chandlera dla Moniki? Mam na myśli te wszystkie kosztowności, które przymierzała:) Wymienić chociaż 4
diadem, obrączki na każdym palcu, wielką broszkę, bransoletki i do tego jeszcze trzymała muszkiet
Co Phoebe znalazła w puszcze z napojem?
kciuk;]
A teraz cos trudniejszego ;) Czym wg Rossa jest l-o-v-e??opisac chociaz połowe.Sytuacja kiedy Ross dowiaduje sie o Rach i Joey:)
L - is for life.
O - is for "oh, wow!"
V - is for this very surprising turn of events, which I'm still fine with by the way.
E - is for how Extremely normal I find it.
poally / To jest część z rozmowy, która miała miejsce w odcinku "The One Where Ross Is Fine".
...poally poproszę o następne pytanie ^^
"To jest część z rozmowy, która miała miejsce w odcinku "The One Where Ross Is Fine"."
Przecież wiem, coś nie tak?
oddaję pytanie.
Ok to ja moze zadam :d
hmm cos takiego podchwytliwego,hmmm ;];]
Jakim pytaniem dziewczyny przegrały swoje mieszkanie?[prosze podac pytanie,bledna i poprawna odpowiedz]
^^ :) W trakcie quizu, jednym z pytań było: "Na kogo zaadresowany program telewizyjny, który przychodzi wraz z pocztą do mieszkania chłopaków?"
Rachel powiedziała "Chandler Bing" A prawidłową odpowiedzią było "Pani Chanandler Bong".
.-. .-.
( | )
.-.: | ;,-.
(_ __`.|.'__ _)
( .'|`. )
`-'/ | \`-'
( ! )
`-' `-'\
\
)
A może chodziło o szybką rundę pytań ... wtedy dziewczyny nie odpowiedziały na dwa pytania, pierwszym było "W jakim wieku Chandler dotknął dziewczęcych piersi?" Rachel - 14 ... Ross ją poprawił mówiąc 19. Drugą błędną odpowiedzią było "transponster", a pytanie to "Czym zajmuje się Chandler", a prawidłową odpowiedź poznaliśmy dopiero parę odcinków do przodu.
Właściwie w głównej rundzie był remis, dlatego potrzebna byłe dogrywka, więc obstawiam że chodziło o rundę dodatkową "La ronda relampago" :)
świetna odpowiedz;]teraz twoja kolej na zadanie jakiegos pytania ;) daj cos trudnego;p
^^ :) Pytanie będzie takie ... Co powiedziała Joanna radzie nadzorczej przełożona, aby Rachel nie otrzymała awansu i dlaczego to zrobiła (?) Proszę przytoczyć trzy przymioty poniżające i uwłaczające godności osobistej Rachel.
A więc powiedziała iż Rach ma problemy z piciem,że najlepsza jest w przynoszeniu kawy i bułeczek(czyli nie ma doświadczenia),lubi mężczyzn(aż za bardzo;) ).A zrobiła to dlatego,że chciała zeby Rach została w jej departamencie,bo była dobra w wykonywanej przez siebie pracy :)
Dobrze,a więc mam pytanie dla spostrzegawczych:D Jakie postaci w serialu grała June Gable?
właśnie tak ;];] to jedną już mamy a teraz kolejną. podpowiem,ze szukamy dwóch, wiec jedna już mamy ;]
coś znalazłam: pielęgniarką
ale za nic jej nie pamietam;p wiec nawet nie wiem czy dobrze
ok to będzie proste bo nie mam głowy do wymyślenia teraz czegoś trudniejszego;p
kto miał termos Judy Jetson?
music band - "Way No Way". (gdyby odpowiedź była prawidłowa) ... pytanie brzmi ...
Wymień pięć imion nad którymi zastanawiała się Phoebe, aby wybrać imię dla trzeciego dziecka swojego brata (?)
Gunther jej wypaplał. Ale oddaję komukolwiek swój przywilej zadawania pytania, bo jestem ostatnio mało kreatywna.