Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
mycha213/ To przypomnij sobie, ponieważ ja też nie pamiętam ^^ :) wiem że Monika na odchodne Rachel, wymieniła ich w kolejności roczników.
a jak Joey nazwał psa, który w/g Phibi był najweselszym psem ze wszystkich?;-)
jak Joey nazwał psa, którego Phibi uważała za najweselszego ze wszystkich psów?;-)
mozarella! :D
Kto śpiewał poranna piosenke która uwielbiał Joey znienawidziła Rachel?
czarnoskóry sąsiad z oknem naprzeciwko mieszkania Joeya i Chandlera nie wiem czy jest podane jego imię;/ podczas przeprowadzki Joeya dwaj przyjaciele rozegrali mecz w piłkarzyki... jakich słów użył Chandler porównując drużynę Joeya?;P
Pomijają fakt że na pytanie wcześniejsze nie ma odp...tzn
wymien imiona wszystkich chlopakow z ktorymi rachel przespalaa sie na pierwszej randce ;P od doma14 ;-)
Odp. To tą piosenkę śpiewał sąsiad "okienny" Joeya, sympatyczny murzynek:-)
Nie zadaje pytania, aktualne jest doma14 :-)
Chyba nie o to chodzi, bo Włochy - Chiny to Joey powiedział do Chandelra że każdy z nich przyniósł potrawę swojego narodu, on włoskie, a Chandler chińskie ;-)
a na moje pytanie chyba nikt nie odpowie ;) wiec: matt wire, mark lynn i ben wise ;) wszyscy byli wymienieni w jednym odcinku
piszecie o odcinku kiedy Chandler się wyprowadzał do Monici a mi chodzi o odcienek kiedy to Joey wyprowadzał się od Chandlera i grali o to kto zabiera stół piłkarski;P
Twoja drużyna zaliczy lepsze dymanko niż Twoja Siostra;)
Wymiencie co najmniej 3 osoby które wzięły Chandlera za geja?;D
Dziewczyna na pogrzebie babci gellerów, na poczatku rachel, sasiad,ktory pisal o nim w dzienniku, kolezanka z pracy, ktora chciala go umowic z facetem itd,
Chandler 15 ulic Joey 12;P argumenty według których Batman jest lepszy od Bonda??;)
pyt ile piosenek o samobojstwie swojej matki zaspiewala phoebe w okresie swiat??
miala 12 nowych piosenek o zabojstwie mamy i jedna o balwanku :PP ;) jesli dobrze to zadam moje pytanie:
jaki model fotela kupila Rachel po "smierci" Rosity?
lazy boy encleaner 3000 czy coś w tym stylu:) jak sie nazywał rówieśnik emmy?;)
nie wiem czy dobrze napisze ale rowiesnik Emmy czyli synek Janice nazywal sie Aaron Litman Neurolic ;p
odp: goalie :P czyli chyba bramkarz podczas gry w hokeja :PP
Pyt: Gdzie zostala wyprodukowana figurka ktora Rachel rozbila u Rossa w miszkaniu? :)
ja tylko kojarze jeden taki motyw, jak Chandler uciekl przed slubem i powiedzial : "The only person that can make marriage work is Paul Newman I don’t race cars!And I’ve met me. I am not Paul Newman. I don’t make popcorn! None of my proceeds go to charity." :PP
jak dobrze to nastepne pytanie: jaka plotke rozpuscila Rachel w liceum o Rossie? :)
skidmark - uciekinier ;)
a jakie przezwisko wymyslil sobie ross, ktorego nie lubil joey ;)
Ken Adams;D
ile dzieci ma Janice?;)
---------------------------------------------------------------
No to kaczką:D
Co się kojarzyło Rosowi z Carol?
Jak jest za krótki to wystarczy tylko spację wcisnąć X razy ;-)
kameleonem jest;) ale to takie nie dokładnie sformułowane było;)
co powoduje naciśnięcie 3 sutka:P?
no fakt moglam lepiej sprecyzowac o co mi chodzi ;)
odp. na Twoje pytanie jest przezabawna po angielsku "pressing my third nipple opens the delivery entrance to the magical land of Narnia" czyli 3 sutek otwiera wejscie do magicznego swiata Narnii :PP
dobra wiec skoro mowa o sutku to:
co symbolizuje 3 sutek w niektorych kulturach? ;)
w niektórych plemionach jest to oznaka męskości;P niestety nie mieszkają one w Nowym Jorku:P
co Joey zrobił z kamizelkami (pulowerkami) Chandlera, gdy wyszło na to że ten nie wierzy w sukces jego filmu:P?
można napisać że od tamtej pory psy w Ohio noszą te kamizelki;P ile % napiwku zostawiał zawsze w restauracji ojciec Rachel??;)
chodzi o Tulse;) jaki napisał widniał na koszulce którą Susan kupiła Benowi??;P;P
moje mamusie mnie kochają;)
co musi zrobić kolega Rossa z pracy aby jego rodzina nie zginęla:P?
LOL musi 17 razy wlaczac i wylacz swiatlo zanim wyjdzie z pokoju :P
Kim byl "ogromny facet" ktory napadl na Rossa gdy byl dzieckiem? :P
patrzenie na Chandlera gdy ten spi :PP
jaki prezent Joey kupił Kathy na urodziny i dlaczego byl to odpowiedni prezent dla dziewczyny? :)
dlugopis z zegarkiem, poniewaz ona duzo pisze i ten dlugopis bedzie jej przypominac o nim;)
pyt. kiedy phoebe calowala sie z gunterem?