Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
teraz moja kolej :PP
Ken Adams to Joey ;)
jaka ksywke wymyslił Ross dla Elizabeth i obok kogo ona siedziala na jego wykladach? :)
Elizabeth - Cuty Mcpreety a siedziala Ona obok Slippy Slipperson i Smelly Von Brownshirt
Co powiedziala Monika w swojej restauracji do kraba, ktorego wrzucala do garnka jak weszla do kuchni Janice???
z wersji z polskim lektorem, z tego co pamiętam była to Słodka McPiękność, a koło niej siedział Theodor von Śmierdziuch;) jeśli tak to jak brzmiała kołysanka którą ojciec śpiewał Pheobe proszę o pełny tekst;P??
Gdzie wyjechal Richard i co tam robil po zerwaniu z Monika?????(scena w kuchni jak przyszedl wyznac Monice ze caly czas Ja kocha...)
był 6 miesięcy w Afryce i próbował zapomnieć o Monice.
Ile trzeba przejść kroków od mieszkania Joeya do Central Perk?
Czy to bylo moze 100 krokow???????
I co zrobic jesli chce sie niewiele napisac a w dolnym lewym rogu pokazuje sie na czerwono <za krotki> ????? Bo troche mnie to zaczyna irytowac!!!! To tak poza tematem:):)
kroków mniej niż sto.
a żeby nie pisało za krótki to duuużo spacji wciskać i już po sprawie
Moja odp. nie byla "prawie prawidlowa:):)" ale nikt sie sie kwapi wiec teraz ja.
Jaka nazwa miasta pada z ust Susan Sarandon a Joey pomylil ja z nazwa lotniska????
Będzie to:
Guadalajara
moje pytanie: co uznaje za wrogów postać grana przez Brada Pitta?
Rachel Green i weglowodany
Wymien conajmniej 2 dziwne rzeczy jakie Monika zjadla (lub prawie zjadla) jak byla jeszcze gruba????
monica chciała zjeść wiewiórkę ale utknęła na ogrodzeniu a zjadła makaron z papieru który sama zrobiła ;) a na slubie monici i chandlera było chyba 180 osób ;) pyt oddaje
to bedzie tak chyba - Isabella, "Ruth", "Delilah"(?), Emily (to chyba Ross sie upierał , ale dobrze nie pamiętam :P) jeśli dobrze to - do reklamy jakiego produktu była przyjaciółka Phoebe podstępem wykorzystała "Kotka śmierdziuszka"? :D :]
do reklamy żwirku dla kota :)
chyba najlepiej trafiony produkt :D
jeżeli poprzednia odp jest w pełni poprawna i pytanie wyżej zostaje uznane, to moje pytanie brzmi:
wymień dwie osoby, które miały problem z zapamiętaniem imion głównych bohaterów lub ich rozróżnieniem.
gunther i rodzice ross'a. kiedys w kawiarni gunther powiedzial chyba do joey'a "myslalem ze to ty jestes chandler" a ojciec ross'a zapytal joey'a "ktorym jestes?" na urodzinach emmy ;)
wymien dwie rzeczy ktorych boi sie joey
Bał się filmu "Kudżo" (nie wiem jak się to pisze, sorki) i obrazu Phoebe (wtedy co go Rachel straszyła).Nie wiem czy dobrze.Jeśli tak oddaje pytanie.
Zgadzam sie co do filmu Kudzo a ja jeszcze bym dorzucila pajaki (Joey strasznie swirowal jak Pheobe mu jednego kupila:):);)
Jaka znana Pani fotograf zapomniala wlozyc klisze do aparatu na wymyslonym slubie R&R:):)????
to ja, korzystajac z okazji, dołącze do zabawy jeśli pozwolicie;>
jak nazywal sie klub do ktorego nalezal ross i will (grany przez brada pitta);>
Spoko zapraszamy kazdego kto ma ochote!!! Nie tak jak ten nademna:P
To byl klub pod nazwa "Nie nawidze Rachel Green":):):)...
Albo po ang. jezeli dobrze zrozumialam to "God I hate Rachel Green" Club:):):)...Pozdawiam
ależ ty durny jestes :/ jak tak bardzo nie lubisz tego serialu to po co wchodzisz na jego forum i zasmiecasz tematy?? chyba brakuje ci wrazen skoro zadajesz takie idiotyczne pytania na forum na ktorym sa sami wielbiciele serialu :/ to chyba logiczne ze go lubimy :/
Co kłamiesz??? Weś sie dziewczyno nie ośmieszaj i nie pisz na forach po pijaku!!!!! Radze wśiąś coś na kaca.
jezu, ty prowadzisz jakąś akcje , która ma na celu wybić wszystkich fanów Friends?
Wszędzie jesteś i wszędze piszesz straszne durności,niewiadomo po co i naco bo nikogo nie przekonasz inwektywami i żałosnymi argumentami.
Tekst o piciu jest nudny i żałosny, może wymyślisz coś bardziej oryginalnego?
A Ty kim chlopcze jestes zeby sie do mnie odzywac w ten sposob. Czy my sie znamy?? Nie sadze i po co stwarzasz sztuczne problemy???? End.
A może ty odczepisz się od forum serialu o którym nic nie wiesz i którego nawet w pełni nie widziałeś?
Po jakiego grzyba tu piszesz, zupełnie nie na temat?
ja tu skończyłam, nie będę dyskutować na te tematy.
olejmy idiote. wkoncu sie znudzi.
no to jedziemy z pytaniami ;)
z jaka maskotka spi joey??
Joey spi z pingwinem:):)
Jezeli dobrze to w ktorym miesiacu ciazy Pheobe miala bzika na punkcie Evander'a Holyfield'a
Jak chcecie sobie organizować takie zabawy to wejdcie sobie na jakieś forum przeznaczone temu serialowi!!!!!!!!!