PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)

Kto to byl Ken Adams???

maly_glod

Mniej niż 100 kroków, 97 jeśli dobrze pamiętam.

Jaka była nazwa góry i nieopodal jakiego miasta się ta góra znajdowała, w słynnej opowieści o pieszych wycieczkach w Europie, służącej do poderwania kogoś by uprawiać z nim sex? :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

Pytanie o liczbe kroków do Central Perku już było
góra to Tibi Dabo niedaleko Barcelony :)
Co było w notesie, który dała Rachel Phoebe po zaręczynach z Mikem?

dudzisz88

numery do facetow

ile kosztowal stolik farmaceuty?

Orchidea_wroc

1,5 dolara? Jesli tak to ile lat miał Chandler kiedy po raz pierwszy pocałował dziewczynę (albo dotknął kobiecej piersi - nie pamiętam dokładnie jak to było)?

Mcin

na pewno nie 1.5$ jak już to 200$. Chandler miał wtedy 19 lat :)

paulinaldz

Sprawdziłem właśnie i Rachel powiedziała Phoebe, że kosztował 1,5 dolara :)

Mcin

bo Phoebe chyba miała wiedzieć że tyle kosztował i że jest z rynku staroci czy coś.

ocenił(a) serial na 10
Mcin

Prawdziwie kosztował 200$ ale że Phoebe nie lubi "Pokery Bon" (nie wiem jak się to pisze ;) ) to powiedziała jej że kupiła na targu staroci ;)

mycha213

Aha, chodziło o cenę faktyczną :)

Do kogo porównała Phoebe swojego nowego chłopaka Parkera kiedy już nie mogła wytrzymać jego pozytywnego nastawienia do życia? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

pamietam tylko jak powiedziala ze jest swietym mikolajem na prozaku w disneyland.

agowa182

no z grubsza tak :) po angielsku, słowo w słowo, jest to znacznie zabawniejsze :)

myszowatek81

co Joey kupił państwu Geller na 35 rocznice ślubu?

paulinaldz

książkę - kamasutra dla starszych ludzi czy coś w tym stylu :) jakie 2 zabawne epizody wiążą się z Chandlerem i rybą/rybami? :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

kiedy Monika myślała, że onanizuje się przy programie o rekinach
kiedy wprowadził się do niego Eddie i oskarżył go o zabicie jego ryby, którą potem zrobił z krakersa:)

Z kim Joey nakręcił sobie film w Londynie?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

plastikowa rybka eddyego ktora nazywala sie chendler i cale przeboje z rybkami i eddym; masturbacja chendlera przy rekinach:P

agowa182

Nakręcił film z Sarą Ferguson. Nie mam pomysłu na pytanie, niech ktoś coś wymyśli :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

jak chandler chciał umyć żurawiny?

ocenił(a) serial na 10
dudzisz88

W płynie do naczyń ;) I tak teraz...nie mogę sobie przypomnieć co to było..."Nie próbowałaś jeszcze moich...?...ale Palmolive";)

Pyt: O której dziewczynie Joey myślał, że mógłby mieć z nią dzieci?

P.S Trza powoli uważać...tak żeby jako ostatnim postem było...podanie strony do nowego tematu ;)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

nie probowalas jeszcze moich ziemniakow ala palmolive :)

a co ten watek moze miec tylko 20 stron?

użytkownik usunięty
dudzisz88

nie 20 stron tylko 1000 odpowiedzi :P

ocenił(a) serial na 9

Joey chial miec dzieci z Erin!!
Dlaczego rodzice Mike'a nie polubili Phoebe przy Jej pierwszej wizycie u Nich w domu???:)

myszowatek81

Bo na dzień dobry opowiedziała o tym jak alfons napluł jej do buzi, i kopnęła ojca Mike'a w brzuch (właściwie w szwy):]

Dlaczego Phoebe nie zjawi się na urojonym ślubie Rachel i Rossa?

użytkownik usunięty
paulinaldz

bo bedzie na chrzcie jednorozca i cos jeszcze ze skrzatem bylo, pytanie zreszta juz tez takie bylo :P

ocenił(a) serial na 10

Jak miały na imię kochanki Berego??

mycha213

Chodziło Ci o Barry'ego? To chyba Mindy i Rachel. W zależności od tego, z którą był to zdradzał ją z tą drugą :)

Jaki był numer mieszkania Phoebe?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

To juz chyba bylo bo znalazlam swoja odpowiedz na to pytanie: Adres Phoebe: 5 Morton Street, Apartament 14 :):):P

myszowatek81

nie, nie 14 :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Taka odpowiedz padla kiedy Phoebe z Rachel znalazly w Central Perk komorke a potem Phoebe umowila sie na kolacje z jej wlascicielem - no chyba ze chodzi Tobie o stare mieszkanie ale to tez chyba juz bylo (nie jestem pewna)

myszowatek81

Przed chwila ogladalem odcinek kiedy Phoebe spotyka się pierwszy raz po rozstaniu z Mike'iem i na drzwiach był numer 16 :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

Ale to nie wszystkie jego kochanki ;) Jeszcze jednej brakuje :D

mycha213

heh, to nie cwaniakuj tylko powiedz jak miała na imię :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

No to moze wkradl sie jakis blad bo Phoebe mowi osobiscie swoj adres a na drzwiach inna liczba (moze to inne mieszkanie???) tak czy siak mamy po trosze racje:):):) Pozdro

myszowatek81

mam dobre pytanie - jak ustawia meble w swoim salonie Joey? :)

Mcin

tak, żeby fotel był w równej odległości do kibelka i do lodówki:)

paulinaldz

tak też, ale był jeszcze jeden "sposób" :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Chodzilo o to ze Steve stoi w takiej odleglosci ze wtedy jest najlepszy odbior tzn: zadnych odbic itd...:):):) zgadza sie???

myszowatek81

Dokładnie chodziło mi o to, że wszystkie meble w salonie są ustawione w kierunku telewizora :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

Dokładniej to nie telewizora ale telesfora :P

A trzecie imię kochanki Barego to Amy :P

To będzie 996 post więc...od razu założę nowy temat ;)

http://www.filmweb.pl/topic/1222273/Zabawa+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+4+D.html