Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
bo sa za zimne ;) na pytanie o phoebe nie znam odp.
jakbys nie zauwazyl to to jest wlasnie forum o tym serialu a jak ci sie nie podoba ze takie zabawy urzadzamy to nie zagladaj. nudny juz jestes z tym piciem
gdzie, zdaniem rossa, nogawki od spodni mierzy sie w taki sposob, w jaki robil to krawiec joey'go? ;) (uwielbiam ten dialog:D)
Pytanie: Kim byli na poczatku M & Ch (zawody) dla Eryki (omg ale zformulowane pytanie, przepraszam):):);)
A wogole to fajnie ze ktos jeszcze bierze w tym udzial!!!!!!!! Myslalam ze po prawie 2000 pyt. i odp. juz sie ludziom przejadlo!!! Ale nie mnie i na szczescie nie Wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I powiem Wam ze podniecam sie tym jak Monika przy sprzataniu:):):):):POZDRO
Ciekawe ilu z nas siedzi przy kompie i czujnie czeka na pytania???:):) Bo odpowiadamy bardzoooo szybko ha ha ha
pyt. - jakimi slowami rozpoczynala sie opowiesc joego, przez którą ross pocałował rachel ;D (troche pokrecone pytanie, ale mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi;P)
ps. ja dopiero pierwszy raz sie w to bawie, wiec dla mnie to mega ekscytujace haha
poza tym strasznie nudzie sie w pracy;P
Odpowiedz: "...Przed wielu laty wedrowalem z plecakiem po Europie Zachodniej..."
koles ma downa pewnie z zawodowy dostal neostrade i sie cieszy ze moze kogos z blotem zmieszac bo w rzeczywistosci nie odniesie zadnych sukcesow poprostu zal takich ludzi pzdr
Sopko,spoko pelen luzik jedziemy dalej: Dlaczego Pheobe nie przyszlaby na wyimaginowany slub R&R?????:);)
kontunuujac
"Dlaczego Pheobe nie przyszlaby na wyimaginowany slub R&R?????:);) "
:D mysle i mysle i nie moge sobie przypomniec, cos tam gadala o chrzcinach jakiegos pingwina, czy cos... ;D
no nic, czekam az ktos odpowie, bo jestem ciekawa jak to bylo
Słuchajcie dajmy na wstrzymanie, głupszemu trza ustąpić, niech sobie pisze co chce a my po prostu grajmy i nie zwracajmy na niego uwagi :)
Słuchajcie dajmy na wstrzymanie, głupszemu trza ustąpić, niech sobie pisze co chce a my po prostu grajmy i nie zwracajmy na niego uwagi :)
Bo jeszcze bardziej lubi się rozwodzić? RosRozwodnik i tak mu na nagrobku mieli napisać i miał założyć klub rozwodnika;)
Jeśli tak to Jakie przykłady podali Przyjaciele Monice mówiąc że jest uzależniona od sprzątania?
Odpowiadam (na swoje pytanie:):)) Pheobe nie przyszlaby na slub R&R bo ma chrzest Jednorozca i barmitzwe Homolda:):) cokolwiek to znaczy!!!
Bo wg niego (AAA!!! Mam to słowo na końcu języka...jeszcze dziś je wymawiałam...zaraz sobie przypomnę;) ) jest bramkarzem ;) I tym sposobem próbował Zelde poderwać;)
Bo wg niego (Qrde... a jeszcze dziś to słowo wymawiałam...zaraz sobie przypomnę;) ) to bramkarz. Rachel później udawała Zeldę;)
napisalem do redaktora o usuniecie jego glupich wypowiedzi jak bedzie dalej pisal to go zbanuja pzdr
Bo wg niego (Qrde...a jeszcze dziś używałam tego słowa...zaraz sobie przypomnę ;) ) to bramkarz. Rachel później udawała Zeldę ;)