Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
Odpowiedz: Sir Mix Alot "Baby Got Back"... I like big butts and I cannot lie, you other
brothers can't deny, when a girl walks in with an itty, bitty, waist and
a round thing in your face you get...To bylo s.u.p.e.r:):)
Oddaje pyt
Ponieważ bała się że David Michel ją "wygryzie" z posady. Jej powrót miał go "usunąć" z jej stanowiska . :)
Pyt : jaki tips ( i z ktorej ręki ) odpadł Monice podczas robienia kolacji dla swojej matki (robiły kisze[?] :D )
Widzę że nikt nie chce odpowiedzieć więc...kolor niebieski ;) ale która ręka...nie pamiętam :D strzele że prawa ;)
Jeśli dobrze to...co w torebce zawsze ma Rachel??
Nie wiem czy wiem co Ona miala w torebce ale wiem co zawsze miala w torbie i na wszelki moge to podac:):):)
- cola
- jablka
- jogurt
- chipsy...czy o to chodzilo bo jak nie to nie wiem:):)Pozdro
sezon 5, odcinek 15? no i jak byly prawdziwe oswiadczyny to sezon 6 odcinek 25
Wydaje mi sie ze nie cwiczyl tylko z Monika. Z Ross'em i Phoebie czytali do "Mack and Chees" z Chandlerem rola w ktorej Joye mial palic papieroska a z Rachel scena z Drake'em Ramorey...poprawcie jesli sie myle:);):)
miesa, krzywdzenia zwierzat, pieniedzy, ktore sa zdobyte nieuciwie (kiedy dostala 500$ w banku), PBS, sprzedawania swoich piosenek do reklam (nie jestm pewna codo tego ostatniego)
Jaka jest jedyna rzecz, ktora Joey zapisal w swoim CV i potrafi ja zrobic??
Wypić 5litwór mleka w 10sekund...albo 10litrów mleka w 5sekund? Qrde nie pamiętam :D
To i ja się dołączę :) Witam wszystkich.
Wypić galon mleka w 10 sekund.
Jak się nazywała modelka, która razem z Chandlerem utknęła w przedsionku z bankomatem, kiedy w Nowym Jorku wysiadł prąd?
Na pewno Gil, a nazwisko ja pamiętam Gutacer...przynajmniej tak ja zrozumiałam ;)
Oddaje
Głowę manekina. Chciał ją wykorzystać jako miskę na czpisy.
Ile kartek świątecznych, ze zdjęciem jej i Rossa, chciała zamówić Mona?
Odpowiedz: Mona chciala zamowic 100 kartek z Ross'em...
Jezeli dobrze to pytanko: W jakim kolorze mieli szlafroki Ross i Richard jak sie przypadkowo spotkali w salonie Moniki...:):):)
Z pod jakiego znaku zodiaku byl policjant, ktory zatrzymal Rachel poniewaz przekroczyla predkosc?????:):)
Jak się oblicza ilu facetów naprawdę miała kobieta a ile kobiet miał mężczyzna? ;)
czy to na pewno bylo w przyjaciolach? bo jakos kojarzy mi sie to z innym serialem
Hmm...no właśnie...to chyba było w Joey`u albo jeszcze innym...
Że jak kobieta mówi że miała 2 facetów tzn że miałam8, a jak facet mówi że miał 8 kobiet tzn że miał tylko 2...jakoś tak...;)
Czyli...pytanie wolne ;)
Co Ross jako starszy brat Moniki powiedział Chandler'owi na dzień przed Moniki i Chandlera ślubem w Central Perk'u ? :D
Ross powiedział, że jeżeli Chandler kiedykolwiek skrzywdzi Monikę, to go znajdzie i skopie mu tyłek.
Jak się nazywał rodzinny newsletter Gellerów?
Geller Yeller ;)
co Phoebe miala w swojej torebce podczas swojego wieczoru panienskiego?
Odpowiedz: Ross kupil Carol krysztalowa kaczke:):):)
Jezeli dobrze to:
Pytanie: Jaka scenka kojarzy Ci sie z tym wyrazem: Budolph??????...:):)
Phoebe pisała świątąteczną piosenkę dla przyjaciół. Ponieważ nie mogła znaleźć rymu do imienia "Rachel", spytała się tejże czy miała kiedykolwiek jakieś łatwe do zrymowania przezwisko. Rachel mówi, że owszem, jej ojciec nazywał ją stokrotką (czy coś w tym klimacie). Phoebe na to: "Och super. Ale czy może nazywał cię kiedykowiek Budolph?"
Dlaczego Dennis Philips uważał, że Joey nie pasuje do obsady jego nowego przedstawienia?
Odpowiedz: Joey nie pasowal do jego przedstawienia bo nie byl Chinczykiem:):):)
Pytanie oddaje:)
co zrobil Ross zeby wymigac sie od pomocy w pakowaniu kiedy Rachel sie wyprowadzala? ;)
Stwierdził że Ben do niego wpada ;) Co było kłamstwem i zrobił sztucznego Bena...głowę miał z dyni ;) Ale i tak Mon dzwoniąc do Rossa zobaczyła co się dzieje i był zmuszony do pomocy.
Oddaje
Tez, kurczaczki ,nic nie moge wymyslic!!!!! Dobre, dobre pytanko bo trudne..:):)
Strzelam!!! Wiem ze to zbyt proste ale czy sa to moze te drewniane zaluzje na oknach???????????????????????:):)
ejjjj może mogłabyś podpowiedz jakąś dać
może za przeproszeniem penis Chandlera ;/
no dobra skoro nikt nie zna odpowiedzi to nie robmy przerwy tylko jedzmy dalej, a autor pytania odpowie na nie sam, albo da podpowiedz i wtedy pojdzie do przodu
to daje nowe pytanie
wrocmy do poczatku ;)
z ktorym facetem Monici przespala sie Phoebe kilka godzin po ich zerwaniu? ;P