Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
bo nie chciała przyznać się chandlerowi że są za małe i zmarnowała na nie pieniądze? bo gdy je nosiła, wszyscy jej zazdrościli? :]
To było coś takiego, że Joey chyba nie ogląda oper mydlanych, bo ma swoje
życie...??
Kto zdradził Rossowi płeć jego pierwszego dziecka?
że z nimi nie śpi :P
Czemu Chandler nie dostałby Emmy, gdyby coś się stalo Rossowi i Rachel , a Monici by nie było ? :P
był kelnerem w Central Perku, brał udział w badaniach genetycznych (że niby bliźniacy :D ) oddawał też swoje... swój wkład ;D do pojemniczka,... hmmm pewnie czegoś jeszcze zapomniałam ;D
- kelner w CP
- "reklamowal" VHD (chyba ze model)
- oddawal do pojemniczka
- badania na blizniakach
- wogole na nim badania robili
- w biurze chandlera pracowa, ale nie wiem co robil :P
- z rossem jak przewodnik po muzeum
- w restauracji monici
- sprzedawal drezwka swiateczne
- pracowal takze jako elf w jakims sklepie
- sprzedwal takze perfumy
chyba 10 ;)
Co według Joey'a zrobil Supermen Egipcjanom ? ;) ( odc. z holiday armadillo).
"rozumiem ze jest tu superman, ale co robi jeż na pogrzebie krolika wielkanocnego?" plus swiety mikolaj:P
Ile razy chłopak, z którym Monica poszła na bal maturalny, oglądał Gwiezdne Wojny?
317 razy i pisali o nim w gazecie:P no to pytanie dotyczace tego samego odcinka
co powiedzial chandler podczas ogladania filmu ze studniowki kiedy to monica powiedziala ze "kamera dodaje kilka kilo"?
Bo ciężko byłoby tam sprzątać
i
To ile kamer miałaś na sobie
A co było do zakrycia Connecticut?
sukienka Moniki z czasów szkoły i nos Rachel.
Czemu Joey w pewnym odcinku nie miał gdzie spać?
Bo wszędzie kaczka wymiotowała...;P
Jak zginęła postać, od której Drake Ramorey dostał mózg?
Monika spiewala: "Yummy, yummy, yummy I've got love in my tummy..."
Jak wedlug Chandler'a wygladala wydepilowana brew Joey'a???:):):)
Witam, jestem tu nowy :) Mogę się przyłączyć do gry?
Zgadza się, kostium kąpielowy :) Można to sprawdzić tu -> http://www.centralperk.fora.pl/obsada,29/matthew-perry-jako-chandler-bing,7.html
Czy w takim razie mogę zadać pytanie? Jeśli tak to: Jak miał zacząć nazywać wszystkich Joey po obejrzeniu filmu "Szklana pułapka"?
Głowę goliły Bonnie oraz Abi (nie wiem jak to się pisze). Jakie dwa nieistniejące stany wymyślił Joey podczas zabawy wymyślonej przez Chandlera?
na pewno "Love you forever" - wspaniały dar Joeya
Sex and the single mother.Finding your G-spot. i coś o wychodzeniu z depresji po porodzie. :)
No raczej Joey, bo potem maglował tego jej chłopaka :-D jaki byt jej zapewni i w ogóle hehehe
w jaki sposób Phoebe pomogła się wydostać Guntherowi z imprezy Moniki?