Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
tak, to było jakieś literowanie :)
a strój dla Emmy był zdjęty chyba z jakiejś lalki Joeya ;P
Stroj wziely od Alicia Mae Emory - lalki Joey'a
Czy starzy bywalcy tego watku zauwazyli ze coraz czesciej pytania sie powtarzaja?????? Szczegolnie na tej stronie (tak jakos mi sie rzucilo w oczy)
Ale do rzeczy: Jaki numer mial Ross na pager kiedy Caroll byla tuz przed rozwiazaniem?????
hahah no a później jak dodał kasę do napiwku to panie hrabio :)
Ile odmian selera wymieniła Phoebe? :P
14!!:)(Nobody cares about the Dakotas...):DDDD
Dlaczego Rachel chciala pojsc na polowanie?????:):):)
bo jej Phoebe zabroniła a Racel chciała mieć po prostu taką możliwość;p to było po tym jak Phoebe zabroniła jej iść do SPA ;]
wylecieli razem z supermanem ;)
wczoraj rachel byla w zoo, kim jest dzisiaj?? ;)
chyba gume i piec dolarow ;)
kiedys ross zapytal czy ktos ma gume. phoebe powiedziala ze ma i zaczela szukac jej w torebce. co wtedy wyciagnela?? ;0
Niech no pomysle: napewno trampka a w nim jajko, worek z woda i rybka w srodku no i na tym koncze...moze ktos przypomni sobie wiecej:):):)Pozdro
to ja mam pytanko : gdzie chciała zamieszkać Monika ze swoją "bratnią duszą", którą znalazła jej Phoebe?
W jaki sposób Ross chciał "odzyskać" pieniądze, które wyłudził od niego i
Chandlera "Orzechowy zajazd"?
brać prawie wszystko co popadnie, papier toaletowy, kosmetyki, owoce, żarówki (lampę nie :P) itp nawet Biblię
Jeszcze Richard Crosby-aktor, z którym Joey grał w filmie wojennym (gdy sie
upił);)
Darwin, który będzie pobity w szkole przez Sandrine :P Ross upierał się na Ruth, James dla dziewczynki :P helen chyba też :)
a jaki pomysł na imię dla swojego dziecka miał Chandler, zanim jeszcze się dowiedział, że będzie tatą
No to idźmy tropem dzieci...
Jak miało się nazywać dziecko Rossa i Carol?? ;)
Jordie :)
dlaczego Rachel nie chciała, żeby śpiewali jest "happy birthday"???