Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
Pat the Dog???? Teraz bedziemy strzelac wszystkie mozliwe zywe czy nie zwierzeta ktore wystapily???????????????????:):):)PPPP
no to moze rzuce pytanie bo niewiadomo kiedy autor poprzedniego tu zajrzy zeby powiedziec o co mu chodzilo ;)
ile wazyl joey kiedy sie urodzil?? ;)
Tyle ile świąteczny indyk??
Co podarowała Rossowi jego dziewczyna Mona po powrocie z Atlantic City?
doma114 - ok 8.5 kg
rometa - Salt water taffy - nie wiem jak to dokładnie przetłumaczyć (słonowodne cukierki toffi?)
Jakie są "randkowe ruchy" Rachel?
pyta się facetowi gdzie dorastał i o jego kontakty z rodzicami ;)
idzie do łazienki, żeby mógł ją zmierzyć ;P
dlaczego hamburger był wg Phoebe znakiem, że powinna spotkać się z ojcem?
"Hamburger. McDonald's. Old MacDonald had a FARM, my dad is a PHARMacist...":):)
Pytanie: Jakie dwa wyrazy "wykaszleli" (wyszydzili) i w stosunku do kogo Will i Chandler?????
Jakich zwierzat(oprocz psow) bardzo boi sie Chandler - (dokladnie chodzi o jedno)????:):):)
gołąb???? kiedys byla scena ze nie chcial wyjsc na balkon i powiedzial ze jest zimno czy cos takiego a monica zapytala czy wciaz siedzi tam ten gołąb ;)
Wpadła do szybu windy :)
Ile chciał pieniędzy dostac striptizer na wieczorze panieńskim Phoebe?
Roy chcial za swoj wystep $300.00
Pytanie: O co poprosil Joey Treggera gdy ten mial przyjsc i rozwalic dzrzwi Moniki bo rzekomo Phoebe i Joey czuli ulatniajacy sie gaz????:):)
poprosił go że by przyniósł chleb czosnkowy
pyt. za kogo podał się joey kiedy poszedł do salonu piękności zrobić sobie brwi?
leslie, chandler i frank junior junior ;)
co doprowadzalo do szalu/przerazalo joshua'e ??
czy ktos pamieta w ktorym odcinku joey wskakuje chandlerowi na rece?, w czolowce jest taka scena ,i cos mi sie kojarzy ze w serialu tez ja widzialem,ale jakos nie moge trafic
To ja pomine to ćwierć? bo jakos tak samo zostalo:):):) i daje nastepne: Jak sie nazywal doktor ktory pozarl Rosowi "dziekczynna" kanapke???:):)
masazu :P ale wygralaby konkurs na najlepsza najgorsza masazystke :)
ile kosztowal bilet "last minute" do londynu ktory chciala kupic rachel??
2700$ :))
A ile łapówki chciała dać Rachel babce na lotnisku? (Wtedy kiedy leciała do Londynu).
chyba 20 dolarów
kto za co sie przebral podczas haloween ? chodzi o glownych bohaterow
To może ja zadam :))
Gdzie wyjechał David, naukowiec z ktorym Phoebe się spotykała?
W jaki sposób według Moniki Rachel chciała przyćmić jej wielki dzień (zaręczyny)?
przez pocalunek z ross'em albo powrot do niego :P
kiedy monica byla na nia zla, obiecala ze ona tez przycmi jej dzien slubu albo zareczyn. jak chciala to zrobic???
Powiedziała, iż w ten dzień ona ogłosi, że jest w ciąży.
A kto to jest Rosita? :>
czy chodzi o to jak palił potajemnie w biurze i chował je do szuflady w biurku?
Witam przyjacielomaniaków ;)
Dlaczego Chandler nienawidzi Święta Dziękczynienia??
czy ktos pamieta w ktorym odcinku joey wskakuje chandlerowi na rece?, w czolowce jest taka scena ,i cos mi sie kojarzy ze w serialu tez ja widzialem,ale jakos nie moge trafic