Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
Za co przebrał się Ross na balu przebierańców Monici? (ona była wtedy przebrana za kobietę kota, Chandler za królika a Joey za Chandlera)
Ross przebral sie za Sputnik ale i tak dla wszystkich byl kupa (no dla Moniki byl "kosmiczna kupa" ):):):)
Pytanie: Kto i gdzie wypowiedzial te slowa: "Shame on you! Ugly baby judges you!:DDDDDDDDDDDDDD beka..
Ross w gabinecie ginekologicznym:)) (do Rachel, która podglądała jaka wyniki badań ich dziecka). (odcinek - ten z kąpielą Chandlera z ósmego sezonu).
Pyt. Jaką cenę w ogłoszeniu Joey zaproponował za wykonany przez siebie mebel ("entertainment center")?
Joey zaproponowal w ogloszeniu $5,000!!
Pytanie:Od kogo Chandler zakosil sernik:):)?????
monica umowila sie na 6 a chandler na 7.
napisz pelne imie i nazwisko phoebe ktore wybrala sobie podczas wizyty w "ministerstwie imion" ;)
Księżna Konsuela Bananowy Hamak
W ktorym odcinku grała Rachael Harris jako Julie?
Grala kobiete na porodowce:) i byla pierwsza "sasiadka" Rachel, bylo to Jej 3 dziecko i chciala aby Ross dotkna Jej szyjki macicy:)))))))) a odcinek to bedzie seria 8 przedostatni odcinek albo pierwszy z dwoch ostatnich jak kto woli!!:):DDDD
Pytanie: Dlaczego Mike po powrocie z miesiaca miodowego musial isc do lekarza??????:)
Ponieważ przez cały wyjazd miał obstrukcję.
Tuż po rzuceniu roboty Chandler zastanawiał się nad przyjęciem pracy w jakim charakterze?
o jeju ales ty dokladny ;p przetlumaczyli tak na polki i tyle hehe ;p i ajkich uzywasz medycznych zwrotow hehe :)
A wracajac do hamaka to i tak Mike Cie wyprzedzil bo sam wytlumaczyl Phoebe ze to nie smieszna nazwa tylko okreslenie na speedo gatki...:);)
Właśnie więc dlatego go poprawiłam. Na tym chyba w zamyśle scenarzystów miał polegać żart.
Do Orchidea. No sorry, ale wydawało mi się, że chyba kulturalniej będzie napisać 'obstrukcję' niż, za przeproszeniem, 'sraczkę'.
Phoebe: Oh, he's at the doctor, he didn't poop the whole time we were there!
wiec nie mial "sraczki" tylko zatwardzenie :)
a ja proponuje nie zadawac pytan typu "w ktorym odcinku". bo kazdy z nas pamieta cale odcinki ale nie wszystkie numerki ;/ bez przesady.
ile kosztowal pierscionek zareczynowy od chandlera a ile phoebe za niego oferowala??
Kto po raz pierwszy wspomnial i co o Nim powiedzial - chodzi o "Ugly Naked Guy"?????????:):)
odpowiadam zeby ten temat znowu nie przepadl gdzies na drugiej stronie :/
wydaje mi sie ze rachel go zobaczyla pierwsza i powiedziala ugly naked guy ale nie pamietam co jeszcze dodala
Nie to byla Phoebe i powiedziala Ona..."Cute naked guy is really starting to put on weight":):):)
Kopac doly:):):)
Pytanie: O ktorej godzinie Monika zwrocila kasete video do wypozyczalni w ktorej przypadkowo wpadla na Richarda?????
ponieważ jego dziadek był szwedem a jego babcia bardzo malutkim króliczkiem ;)
kto nauczył grać dziewczyny w pokera?
nikt nie wie ?
wlasciwie ja tez nie xD
ale postarajcie sie bo dobrze by bylo isc dalej
Hm... wiem, że w jednym odcinku czytał Lśnienie i Małe kobietki, ale ten trzeci tytuł... nie mam pojęcia.
Do Pawcika 2 na scianie (ale nie zawsze:):) u Chandlera w collegu wisiala makatka:)
Do Tobby - nastepna ksiazka ktorej nie czytal Joey to "Lord of the Ring" bo On wtedy "mial sex" ze tak powiem:):)
Dobra mam juz. Nastepna ksiazka ktorej Joey nie przezczytal to byla nowela "Two Cities" napisane przez Charles'a Dickens'a (w odcinku jak Joey mial przesluchanie do musicalu)i On sam chcial sobie wybrac o ktorch miastach bedzie spiewal a Ross Mu na to ze "...to nie Ty decydujesz tylko Charles Dickens..." (oczywiscie Joey nie mial pojecia o co chodzi!!):DDDDDDDD
mały zastój się zrobił, trudne pytanie :) może wspólnymi siłami sie uda; ja pamietam 3 sytuacje, nie wiem czy to wszystkie, pewnie nie :P
1) na Sylwestra na imprezie, wcześniej zawarli pakt, że się z nikim nie umówią, a on zadzwonił do niej, bo chciał kogoś pocałować o północy (ale wcześniej juz kiedyś byli parą, ale nie pamiętam czy to było już w serialu)
2) w walentynki, chyba po tym, jak zeszli się na randce w ciemno; ona mu przyniosła jakieś specjalnie zamówione cukierki czy cuś z napisem "Chan i Jen forever", on powiedział, że z nią zrywa, a ona, że i tak do siebie wrócą, bo on ją kocha ;)
3) po tym jak się zgadali w internecie, ona była już w trakcie rozwodu; chandler dowiedział się, że całowała się z byłym mężem, chciał się z nią rozstać dla dobra dziecka, a później zmienił zdanie, ale ona odeszła
Wydaje mi sie ze to sa wszystkie sytuacje (tez tylko te pamietam) to pozwole sobie walnac pytanko: Jak Joey obliczal dni tygodnia:)?????
monday - one day, tuesday - two day, wednesday - when?? hm?? , thursday - third day !! ;)
ile dolarow kredytu dostal ross w sklepie na nowa kanape "nieprzecieta" na pol ?? ;)
Ross dostal az $4.00 kredytu:):):)
Pytanie: Do jakiego wieku Monika nie umiala powiedziec ktora jest godzina i jak sie z tego wytlumaczyla Chandlerowi:)???????
odswiezajmy ten temat i zadawajmy latwiejsze pytania bo juz ludzie zaczynaja zasmiecac forum ;)
pingwinek hugsy??? ;)