PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)

Kto to byl Ken Adams???

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

Toblerone?
Ale nie jestem pewna

ocenił(a) serial na 10
garfield1213

Za co przebrał się Ross na balu przebierańców Monici? (ona była wtedy przebrana za kobietę kota, Chandler za królika a Joey za Chandlera)

ocenił(a) serial na 9
Lotta_Rosie

Ross przebral sie za Sputnik ale i tak dla wszystkich byl kupa (no dla Moniki byl "kosmiczna kupa" ):):):)
Pytanie: Kto i gdzie wypowiedzial te slowa: "Shame on you! Ugly baby judges you!:DDDDDDDDDDDDDD beka..

myszowatek81

Ross w gabinecie ginekologicznym:)) (do Rachel, która podglądała jaka wyniki badań ich dziecka). (odcinek - ten z kąpielą Chandlera z ósmego sezonu).

Pyt. Jaką cenę w ogłoszeniu Joey zaproponował za wykonany przez siebie mebel ("entertainment center")?

ocenił(a) serial na 9
slawkas82

Joey zaproponowal w ogloszeniu $5,000!!
Pytanie:Od kogo Chandler zakosil sernik:):)?????

myszowatek81

Ludzieeeeeee coś cie tak posneli???????????? :)))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

Od pani co mieszkała pod nim..jesli to o to chodzi

ocenił(a) serial na 9
garfield1213

Ale moze nazwisko tej pani???????????:):)

myszowatek81

Mrs. Braverman :)))

Na którą godzinę umówili się Chandler i Monika do kina? :)

użytkownik usunięty
Orchidea_wroc

monica umowila sie na 6 a chandler na 7.

napisz pelne imie i nazwisko phoebe ktore wybrala sobie podczas wizyty w "ministerstwie imion" ;)

ocenił(a) serial na 10

Księżna Konsuela Bananowy Hamak

W ktorym odcinku grała Rachael Harris jako Julie?

ocenił(a) serial na 9
Pawcik_2

Grala kobiete na porodowce:) i byla pierwsza "sasiadka" Rachel, bylo to Jej 3 dziecko i chciala aby Ross dotkna Jej szyjki macicy:)))))))) a odcinek to bedzie seria 8 przedostatni odcinek albo pierwszy z dwoch ostatnich jak kto woli!!:):DDDD
Pytanie: Dlaczego Mike po powrocie z miesiaca miodowego musial isc do lekarza??????:)

myszowatek81

Ponieważ przez cały wyjazd miał obstrukcję.
Tuż po rzuceniu roboty Chandler zastanawiał się nad przyjęciem pracy w jakim charakterze?

Pawcik_2

BananaHammock to nie jest żaden bananowy hamak tylko rodzaj kąpielówek. Wpisz sobie w google.

tobba

o jeju ales ty dokladny ;p przetlumaczyli tak na polki i tyle hehe ;p i ajkich uzywasz medycznych zwrotow hehe :)

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Zastanawial sie nad przyjeciem pracy striptizera:):) Czy o to chodzilo???

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

A wracajac do hamaka to i tak Mike Cie wyprzedzil bo sam wytlumaczyl Phoebe ze to nie smieszna nazwa tylko okreslenie na speedo gatki...:);)

myszowatek81

Właśnie więc dlatego go poprawiłam. Na tym chyba w zamyśle scenarzystów miał polegać żart.
Do Orchidea. No sorry, ale wydawało mi się, że chyba kulturalniej będzie napisać 'obstrukcję' niż, za przeproszeniem, 'sraczkę'.

tobba

Phoebe: Oh, he's at the doctor, he didn't poop the whole time we were there!
wiec nie mial "sraczki" tylko zatwardzenie :)

Orchidea_wroc

Dobra mój błąd. Ale może zadasz pytanie?

użytkownik usunięty
tobba

a ja proponuje nie zadawac pytan typu "w ktorym odcinku". bo kazdy z nas pamieta cale odcinki ale nie wszystkie numerki ;/ bez przesady.

ile kosztowal pierscionek zareczynowy od chandlera a ile phoebe za niego oferowala??

ocenił(a) serial na 9

Kosztował 8'600 dolarów, a Phoebe zaoferowała 10 dolarów;P.

Oddaje pytanie.

ocenił(a) serial na 9
cinderella_b

Kto po raz pierwszy wspomnial i co o Nim powiedzial - chodzi o "Ugly Naked Guy"?????????:):)

użytkownik usunięty
myszowatek81

odpowiadam zeby ten temat znowu nie przepadl gdzies na drugiej stronie :/

wydaje mi sie ze rachel go zobaczyla pierwsza i powiedziala ugly naked guy ale nie pamietam co jeszcze dodala

ocenił(a) serial na 9

Nie to byla Phoebe i powiedziala Ona..."Cute naked guy is really starting to put on weight":):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Co najbardziej lubi robić Joey na plaży ?

ocenił(a) serial na 9
milka09

Kopac doly:):):)
Pytanie: O ktorej godzinie Monika zwrocila kasete video do wypozyczalni w ktorej przypadkowo wpadla na Richarda?????

myszowatek81

oddala o 20:02 a miala oddac o 20:00 :)

Po co Phoebe potrzebowała wczorajszej gazety? :D

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

O ile się nie mylę to po to żeby zobaczyć czy sprawdził się jej horoskop.

ocenił(a) serial na 10
cinderella_b

Dlaczego Chandler jest taki uroczy/atrakcyjny? ;)

myszowatek81

ponieważ jego dziadek był szwedem a jego babcia bardzo malutkim króliczkiem ;)

kto nauczył grać dziewczyny w pokera?

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Ciocia Moniki i Rossa

i znów oddaje pytanie;P

ocenił(a) serial na 10
cinderella_b

Co wisiało na scianie u Chandlera w college'u?

myszowatek81

Do nieprzeczytania jakich trzech książek przyznał się Joey? (W ciągu całego serialu)

ocenił(a) serial na 10
tobba

nikt nie wie ?
wlasciwie ja tez nie xD
ale postarajcie sie bo dobrze by bylo isc dalej

ocenił(a) serial na 9
tobba

Hm... wiem, że w jednym odcinku czytał Lśnienie i Małe kobietki, ale ten trzeci tytuł... nie mam pojęcia.

cinderella_b

Ktoś jeszcze spróbuje? Tytuł "Małe kobietki" już padł. Jeszcze dwa :)

ocenił(a) serial na 9
tobba

Do Pawcika 2 na scianie (ale nie zawsze:):) u Chandlera w collegu wisiala makatka:)
Do Tobby - nastepna ksiazka ktorej nie czytal Joey to "Lord of the Ring" bo On wtedy "mial sex" ze tak powiem:):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Dobra mam juz. Nastepna ksiazka ktorej Joey nie przezczytal to byla nowela "Two Cities" napisane przez Charles'a Dickens'a (w odcinku jak Joey mial przesluchanie do musicalu)i On sam chcial sobie wybrac o ktorch miastach bedzie spiewal a Ross Mu na to ze "...to nie Ty decydujesz tylko Charles Dickens..." (oczywiscie Joey nie mial pojecia o co chodzi!!):DDDDDDDD

myszowatek81

No to Joey nie przeczytał czerech książek ;) Bo mi chodziło jeszcze o "Kwiaty dla Algernona"

ocenił(a) serial na 10
tobba

Ile razy zrywał Chandler z Jenice i przypomnijcie te sytuacje :))

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

mały zastój się zrobił, trudne pytanie :) może wspólnymi siłami sie uda; ja pamietam 3 sytuacje, nie wiem czy to wszystkie, pewnie nie :P

1) na Sylwestra na imprezie, wcześniej zawarli pakt, że się z nikim nie umówią, a on zadzwonił do niej, bo chciał kogoś pocałować o północy (ale wcześniej juz kiedyś byli parą, ale nie pamiętam czy to było już w serialu)

2) w walentynki, chyba po tym, jak zeszli się na randce w ciemno; ona mu przyniosła jakieś specjalnie zamówione cukierki czy cuś z napisem "Chan i Jen forever", on powiedział, że z nią zrywa, a ona, że i tak do siebie wrócą, bo on ją kocha ;)

3) po tym jak się zgadali w internecie, ona była już w trakcie rozwodu; chandler dowiedział się, że całowała się z byłym mężem, chciał się z nią rozstać dla dobra dziecka, a później zmienił zdanie, ale ona odeszła

maly_glod

a jak jechał do Jemenu? :)))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Wydaje mi sie ze to sa wszystkie sytuacje (tez tylko te pamietam) to pozwole sobie walnac pytanko: Jak Joey obliczal dni tygodnia:)?????

użytkownik usunięty
myszowatek81

monday - one day, tuesday - two day, wednesday - when?? hm?? , thursday - third day !! ;)

ile dolarow kredytu dostal ross w sklepie na nowa kanape "nieprzecieta" na pol ?? ;)

ocenił(a) serial na 9

Ross dostal az $4.00 kredytu:):):)
Pytanie: Do jakiego wieku Monika nie umiala powiedziec ktora jest godzina i jak sie z tego wytlumaczyla Chandlerowi:)???????

myszowatek81

Do 13 roku życia - jak stwierdziła "dla niektórych jest to trudne!"
Co to jest DOOL?

ocenił(a) serial na 10
tobba

Days Of Our Lives, serial w ktorym gra Joey.

Ulubione zwierze Joeya ?

użytkownik usunięty
mikiokay

odswiezajmy ten temat i zadawajmy latwiejsze pytania bo juz ludzie zaczynaja zasmiecac forum ;)

pingwinek hugsy??? ;)

ocenił(a) serial na 10

chicken i duck??

za krotki za krotki za krotki