PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)

Kto to byl Ken Adams???

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Chodzi mi o dalsza (bardziej drastyczna:):) czesc tej opowiesci:)

myszowatek81

Odp: Jakas babka próbowała ukraść jej parasolke i ją walnęła ;D

Pyt: Co chcial zaproponować Joey jednej dziewczynie w central perk w zamian za randke (kiedy tam pracował), a Gunter zabronił mu dawać darmowych babeczek? ;]

ocenił(a) serial na 9
cell555

No to moze jakas podpowiedz???? Albo zmiana pytania???? Bo chyba utknelismy albo juz nie ma chetnych (oprocz mnie oczywiscie - bo ja zawsze!!!!!) Pozdrowki

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Szczerze to ogladalam specjalnie dla tej odpowiedzi jeszcze raz i jakos nie kumam????? Co chcial Joey dac kobiecie oprocz buleczek w zamian za randke???

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

To idźmy dalej...najwyżej to pyt się powtórzy z podpowiedzią...

ocenił(a) serial na 9
mycha213

No to pytanko: Dla kogo i dlaczego opinia byla MUUU???????:):)

użytkownik usunięty
myszowatek81

troche nie rozumiem pytania ale joey powiedzial ze jezeli tag nie lubi rachel to bedzie ona w punkcie muuu. punkt muuu jest jak opinia krowy. nie ma znaczenia ;)

poprzedniego pytania tez nie rozumiem ;) moze cos ze mna nie tak ;) ale joey dawal im babeczki i proponowal randki a pozniej gunther mowil ze moze dawac babeczki tylko jak ktos ma urodziny a nie kazdej ktora mu sie spodoba wiec joey zaczal kazdej spiewac 100 lat zeby moc dac babeczke ;)

co sie dzialo kiedy puscilo sie babla prosto w twarz zolwiowi wodnemu?? ;)

ocenił(a) serial na 9

doma114 nie jest z Toba tak zle bo o to mi chodzilo z tym MUU (o wytlumaczenie)...a tego poprzedniego caly czas nie kumam co autor mial na mysli??:):)

użytkownik usunięty
myszowatek81

no to chociaz na moje pytanie odpowiedzcie ;)

Kto to widział żeby na to nie odpowiedzieć:

Pyt: Co chcial zaproponować Joey jednej dziewczynie w central perk w zamian za randke (kiedy tam pracował), a Gunter zabronił mu dawać darmowych babeczek? ;]

Odp: Koncówka tego odcinka, Chandler siedział chory z Moniką, podszedł do lodówki po jakiegoś owoca albo sok i powiedział:
"Nothing's here, who took our food" i wtedy scena z Joeyem w Central Perk, gdzie proponował dziewczynie kawałek lazanii albo noge od kurczaka ;D. Kobietka powiedziała nie, a on "How about date with me saturday night", ona odpowiedziała znów nie i Joey zaczął sam jeść to co chciał jej dać ;]

ocenił(a) serial na 9
cell555

To chyba jakas wersja uncut bo ogladalam ten odcinek kilka razy(oczywiscie nie pod rzad:DDD) i nigdy nie widzialam tego, ale dobrze wiedziec:):)PPPPPPP

myszowatek81

A to bardzo możliwe, kiedyś miałem wersje te ze średnią jakością, ale zalatwiłem sobie DVD. Polecam bo jest od cholery więcej scen, i to zajebistych scen ;D

Pyt: Co śmierdziało u Joey'a w mieszkaniu kiedy Rachel wprowadziła się tam po raz pierwszy?

ocenił(a) serial na 10
cell555

No właśnie tego nie do końca zczaiłam...ale chyba dywan, bo co mu spadło to mogło tam leżeć, a podał to na przykładzie spaghettii;)

Jak tak to oddaje

mycha213

Wrong...

R: What is that...Is that the old shrimp?
J: I THINK IT IS !!!!!!!!!!!!

;]

Pyt: Ile piw wypił Joey na łodzi kiedy Rachel go uczyła żeglować? ;]

myszowatek81

cos stanelo wszystko ;ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

użytkownik usunięty
Orchidea_wroc

wypil chyba 6 i pol piwa bo reszte wytracila mu z reki.

co robi zolw wodny jak pusci mu sie babla w twarz ? ;) powtarzam po raz 3

ocenił(a) serial na 10

Jak dostanie bąbla w oczy to zaczyna gonić :P

Oddaje;)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Albo mam...jakie słowa przeksztalcili R&R przy Emmie? ;)

mycha213

Boo-hockey - bullshit
gosh darn - god damn it
brother pucker - no tego chyba wyjaśniać nie trzeba :)

użytkownik usunięty
mycha213

powszechnie wiadomo ze "joey doesn't share food" ;) komu nie chcial dac winogron ze swojego talerza??

wtf?! na jakie Ty pytanie odpowiadasz?

tobba

Odp: Emmie.

Pyt: Jakiego stanu zapomniał Ross w grze w stany Chandlera? ;]

cell555

Tak naprawdę to nie wiadomo. Pod koniec odcinka, Ross stwierdził, że zapomniał o Delaware - to miał być ten brakujący 50 stan. Chandler zauważył, że Ross wpisał Nevadę dwa razy, więc nadal miał tylko 49.
Dzięki czemu Chandler odkrył nowe sfery przyjemności?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Dzieki soli do kompieli:):):)
Pytanko: Jaki byl pierwszy wyraz Emmy, co oznaczal i co wynikalo z tego dla Ross'a????

myszowatek81

'Gleba' i to był bodajże jakiś naukowy termin związany z grzybami. Ross stwierdził, że Emma zostanie naukowcem.
Jak Monica zemściła się na Paul'u?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Rozdeptala Jego zegarek, ktory kazala zostawic na ziemi:):)
Pytanko: Jakie dwa inne okresy znala Rachel (oprocz kolonialnego)???

myszowatek81

Niegdysiejszy i przeszłoroczny (yore, yesteryear)
Jaki był numer Powerball dzięki któremu Friendsi wygrali 3$?

ocenił(a) serial na 9
tobba

To byl numer 7.
Pytanko: Przy filmie z czym Monika przylapala masturbujacego sie chandlera???:):);)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Z rekinami ;)

Jak bardzo rozpieszczona jest Rachel??

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Znowu utknelo wiec moze to niekoniecznie o co chodzilo ale trzeba ruszyc...znalazlam dwie sytuacje ktore czesciowo odpowiadaja na to pytanie - "...You were this spoiled helpless little girl who-who still used daddy’s credit card..." oraz "...Oh, god, I am so spoiled... That's it!"
Jezeli to nie to to napisz o co chodzilo a ja i tak napisze pytanie - tak na przyszlosc:):):DDDDD
Pytankie: Ile kasy chciala Rachel od Terry'ego akonto?????

myszowatek81

100$
Jak miały na imię odpowiedniki Rossa, Rachel i Julie w piosence wymyślonej przez Phoebe?

mycha213

Odrobinę. (2x08 TOW The List - "All right, I guess you can say she's a little spoiled sometimes.")

ocenił(a) serial na 9
tobba

Odpowiedz: Betty, Neil i Loolie:):) He must deside, he must decide - To byl kawal dobrej piosenki:):);DDDDDD
Pytanie:Jak Chandler nazwal Monike w zlosci gdy ta caly czas zmieniala pokoje podczas Ich pierwszego wyjazdu razem do New Jersey????

myszowatek81

Powiedział do niej "mamo" :)
Jak miała na imię narzeczona Sandy'ego?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Nie chodzilo mi o MUGSY - to jeden z bohaterow Warrner Bros "Rocky and Mugsy" dwoch gangsterow (to bylo przy okazji poscigu samachodu w Real TV)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A narzeczona Sandiego to Deliah.
Pytanie: Z jakim chlopakiem Rachel "bylo z uczuciami" jak to porownala Monika:):)

myszowatek81

chyba musisz sama odpowiedziec :P :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Tony DeMarco
oddaje

ocenił(a) serial na 9
sexandthecity

No i sie jednak udalo!!!!!:):)
Dawac ktos pytanie!!:DD

myszowatek81

Kto to jest Kate Miller?

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Kate Miller to byla kochanka Joey'a, razem grali meza i zone w teatrze The Lucille Lortel zdaje sie ze sztuka miala tytul "Boxing Day"
Pytanie: Jak mieli na imie glowni bohaterowie komiksu Chandlera???

myszowatek81

Archie i Reggie o to ci chodzilo :)??? bo nic innego nei przychodzi mi do glowy.
:)

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Tak o to:):)no to dawac pytanie!!!!

myszowatek81

ile Joey zaplacil za "zoo" do swojego miezkania? :))))

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Joey zaplacil $3,500 za swoje porcelanowe safari:):)
Pytanie: Jak miala na imie dziewczyna Molly????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

dziewczyna Molly - Tabatha :)

w jakim filmie grał Marcel??

maly_glod

Outbreak 2: The Virus Takes Manhattan.
Pod jakim adresem mieszkała Phoebe?

ocenił(a) serial na 9
tobba

Adres Phoebe: 5 Morton Street, Apartament 14
Pytanie: Co sie "cofalo" Chandler'owi jak slyszal smiech Janice:):):):DD

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

To pytanie juz było :-)
a cofają mu sie jaja...troche brzydko brzmi

myszowatek81

Jak sie nazywal wielki baton z lotniska którego zjadl Emilly Joey?