Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
Odp: Jakas babka próbowała ukraść jej parasolke i ją walnęła ;D
Pyt: Co chcial zaproponować Joey jednej dziewczynie w central perk w zamian za randke (kiedy tam pracował), a Gunter zabronił mu dawać darmowych babeczek? ;]
No to moze jakas podpowiedz???? Albo zmiana pytania???? Bo chyba utknelismy albo juz nie ma chetnych (oprocz mnie oczywiscie - bo ja zawsze!!!!!) Pozdrowki
Szczerze to ogladalam specjalnie dla tej odpowiedzi jeszcze raz i jakos nie kumam????? Co chcial Joey dac kobiecie oprocz buleczek w zamian za randke???
troche nie rozumiem pytania ale joey powiedzial ze jezeli tag nie lubi rachel to bedzie ona w punkcie muuu. punkt muuu jest jak opinia krowy. nie ma znaczenia ;)
poprzedniego pytania tez nie rozumiem ;) moze cos ze mna nie tak ;) ale joey dawal im babeczki i proponowal randki a pozniej gunther mowil ze moze dawac babeczki tylko jak ktos ma urodziny a nie kazdej ktora mu sie spodoba wiec joey zaczal kazdej spiewac 100 lat zeby moc dac babeczke ;)
co sie dzialo kiedy puscilo sie babla prosto w twarz zolwiowi wodnemu?? ;)
doma114 nie jest z Toba tak zle bo o to mi chodzilo z tym MUU (o wytlumaczenie)...a tego poprzedniego caly czas nie kumam co autor mial na mysli??:):)
Kto to widział żeby na to nie odpowiedzieć:
Pyt: Co chcial zaproponować Joey jednej dziewczynie w central perk w zamian za randke (kiedy tam pracował), a Gunter zabronił mu dawać darmowych babeczek? ;]
Odp: Koncówka tego odcinka, Chandler siedział chory z Moniką, podszedł do lodówki po jakiegoś owoca albo sok i powiedział:
"Nothing's here, who took our food" i wtedy scena z Joeyem w Central Perk, gdzie proponował dziewczynie kawałek lazanii albo noge od kurczaka ;D. Kobietka powiedziała nie, a on "How about date with me saturday night", ona odpowiedziała znów nie i Joey zaczął sam jeść to co chciał jej dać ;]
To chyba jakas wersja uncut bo ogladalam ten odcinek kilka razy(oczywiscie nie pod rzad:DDD) i nigdy nie widzialam tego, ale dobrze wiedziec:):)PPPPPPP
A to bardzo możliwe, kiedyś miałem wersje te ze średnią jakością, ale zalatwiłem sobie DVD. Polecam bo jest od cholery więcej scen, i to zajebistych scen ;D
Pyt: Co śmierdziało u Joey'a w mieszkaniu kiedy Rachel wprowadziła się tam po raz pierwszy?
No właśnie tego nie do końca zczaiłam...ale chyba dywan, bo co mu spadło to mogło tam leżeć, a podał to na przykładzie spaghettii;)
Jak tak to oddaje
Wrong...
R: What is that...Is that the old shrimp?
J: I THINK IT IS !!!!!!!!!!!!
;]
Pyt: Ile piw wypił Joey na łodzi kiedy Rachel go uczyła żeglować? ;]
wypil chyba 6 i pol piwa bo reszte wytracila mu z reki.
co robi zolw wodny jak pusci mu sie babla w twarz ? ;) powtarzam po raz 3
Boo-hockey - bullshit
gosh darn - god damn it
brother pucker - no tego chyba wyjaśniać nie trzeba :)
powszechnie wiadomo ze "joey doesn't share food" ;) komu nie chcial dac winogron ze swojego talerza??
Tak naprawdę to nie wiadomo. Pod koniec odcinka, Ross stwierdził, że zapomniał o Delaware - to miał być ten brakujący 50 stan. Chandler zauważył, że Ross wpisał Nevadę dwa razy, więc nadal miał tylko 49.
Dzięki czemu Chandler odkrył nowe sfery przyjemności?
Dzieki soli do kompieli:):):)
Pytanko: Jaki byl pierwszy wyraz Emmy, co oznaczal i co wynikalo z tego dla Ross'a????
'Gleba' i to był bodajże jakiś naukowy termin związany z grzybami. Ross stwierdził, że Emma zostanie naukowcem.
Jak Monica zemściła się na Paul'u?
Rozdeptala Jego zegarek, ktory kazala zostawic na ziemi:):)
Pytanko: Jakie dwa inne okresy znala Rachel (oprocz kolonialnego)???
Niegdysiejszy i przeszłoroczny (yore, yesteryear)
Jaki był numer Powerball dzięki któremu Friendsi wygrali 3$?
To byl numer 7.
Pytanko: Przy filmie z czym Monika przylapala masturbujacego sie chandlera???:):);)
Znowu utknelo wiec moze to niekoniecznie o co chodzilo ale trzeba ruszyc...znalazlam dwie sytuacje ktore czesciowo odpowiadaja na to pytanie - "...You were this spoiled helpless little girl who-who still used daddy’s credit card..." oraz "...Oh, god, I am so spoiled... That's it!"
Jezeli to nie to to napisz o co chodzilo a ja i tak napisze pytanie - tak na przyszlosc:):):DDDDD
Pytankie: Ile kasy chciala Rachel od Terry'ego akonto?????
Odpowiedz: Betty, Neil i Loolie:):) He must deside, he must decide - To byl kawal dobrej piosenki:):);DDDDDD
Pytanie:Jak Chandler nazwal Monike w zlosci gdy ta caly czas zmieniala pokoje podczas Ich pierwszego wyjazdu razem do New Jersey????
Nie chodzilo mi o MUGSY - to jeden z bohaterow Warrner Bros "Rocky and Mugsy" dwoch gangsterow (to bylo przy okazji poscigu samachodu w Real TV)
A narzeczona Sandiego to Deliah.
Pytanie: Z jakim chlopakiem Rachel "bylo z uczuciami" jak to porownala Monika:):)
Kate Miller to byla kochanka Joey'a, razem grali meza i zone w teatrze The Lucille Lortel zdaje sie ze sztuka miala tytul "Boxing Day"
Pytanie: Jak mieli na imie glowni bohaterowie komiksu Chandlera???
Joey zaplacil $3,500 za swoje porcelanowe safari:):)
Pytanie: Jak miala na imie dziewczyna Molly????
Adres Phoebe: 5 Morton Street, Apartament 14
Pytanie: Co sie "cofalo" Chandler'owi jak slyszal smiech Janice:):):):DD