Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
wyjął ,udajac kompletnego wariata ,powiedział ze musi wyjąc coś ze spodni i wrócić przed 7 do zakładu,albo jakoś tak :),wrrr meczy mnie to skakanie na ręce :)
nie było pytania to ja zadam :)
kto z szóstki przyjaciół nie lubi lodów i dlaczego?
ross nie lubi bo sa za zimne
jak ostatecznie monica pozbyla sie bialego psa (nie bylo to wprost pokazane) :P
ross'a ;)
ile lat mial chandler kiedy pierwszy raz dotknal biustu dziewczyny ?? ;)
Pytanie: Co powiedzial Chandler po tym jak Erica urodzila Ich drugie dziecko?????:):)
kiedy Chandler i Monica umówili się, że dadzą sobe na walentynki coś, co sami zrobili, ofiarowanie jakich rzeczy proponowali mu poszczególni przyjaciele
Nie szczury to była Bob i Suzi ;)
Szczelam, może chodzi o opiekunkę do Emmy? Tą lesb??
Miało być były ;)
A co do opiekunki to może ona i jej dziewczyna konkretniej....jak ja nie lubię być chora bo nie składnie mówię i piszę ;)
Nie kochani moi. Kiedy Janice wrocila do meza Chandler spotkal Ja w Rockefeller Center na lyzwach (i tak apropos rzucil w nich precelkiem:):) i byl smutny a Joey na to ze tez byl smutny jak zerwal z Katharina i widzial jak rozmawiala z Donna a Chandler na to ze i tak tego wieczora Joey przespal sie z Nimi obiema:):):) Sory za dlugosc i brak skladu i ladu!!!
pełna odpowiedź na moje pytanie o prezenty walentynkowe jeszcze nie padła :) tylko Phoebe się zgadza :) ktoś wie?
oooo i joey zaproponowal cos (nie pamietam co) a do tego majtki z wycieta dziura w kroku ;)
to dodam jeszcze, że Ross proponował model rakiety, który sam zrobił, ale Chandler zauważył, że z boku ma napis kapitan Ross, a na spodzie "nienawidzę Moniki" :D
Babcia Rachel to Spuds:):)I zapewne w polskij wersji jezykowej przetlumaczyli to jako Ziemniaczek lub cos podobnego..
Pytanko: Jakie zdanie zostalo wypowiedziane 3 razy pod rzad przez 3 rozne osoby (dosyc dlugie zdanie...) albo chociasz kto je powiedzial!!???
Jeszcze poczekam na kogos czy zajarzy:):):) ale moze mala podpowiedz (bylo to w czasie kiedy Emily grala)
chyba o to zdanie chodzi
"There's a deer just outside, eating fruit from the orchard " odc. 414 ? ;d
pyt. Ile lat miał Tag (chłopak Rachel) ?
chyba 24, w odcinku, gdy Rachel miała 30 urodziny mówił, że świruje na myśl o skończeniu 25 lat :)
skąd się wzięło imię dla córeczki Rossa i Rachel?
easy. To jest imię które Monika chciała dać swojemu dzidziusiowi :) ale że Rachel się spodobała to jej oddała.
"gum would be perfection" :D:D:D
po co Chandlerowi małe buteleczki z alkoholem? :)
skórzane spodnie i tequille
pyt: podaj imię osoby od której ross dostał małpke?
od koleżanki o imieniu Bathel (nie mam pojecia czy tak to sie pisze)
czego bal sie Joyey i trzymal to w zamrazalce? :)