Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
uczył się w najlepszych szkołach w Ameryce Środkowej
a co to koondis? - nikt nie wiedział ;)
czego nie potrafi zrobić grupa dobrze wykształconych ludzi i Joey?
Zdaje sie ze ta kwestie poruszyl Ross...chodzilo o to ze nikt z nich nie potrafil wymienic wszystkich stanow:):)
Pytanko: Kim byla Sarah????????????
kolezanka phoebe, z ktora umowila joey'go, ale ta bezczelnie podbierala mu frytki z talerza a potem owoce morza a joey zjadl jej deser
kto z calej szostki calowal sie ze WSZYSTKIMI z calej szostki?
Oczywiscie Joey:):)
Pytanie: Kim byla inna Sarah niz ta kolezana Phoebe o ktorej pisze satie333???????????????
chyba Rachel; z Rossem - wiadomo, z Joeyem chociażby na Barbados, z Chandlerem jak ukrywał związek z Moniką, z Phoebe po historii z Melissą, a z Moniką, żeby odzyskać mieszkanie
o jaką Sarah chodzi niestety nie wiem
co wg Chandlera rozdawali w sklepie... w zamian za pieniądze? ;P
tak, zgadza sie, rachel. joey o dziwo calowal sie tylko z phoebe rachel i rossem.
plyty z sountrackiem miami vice?
kiedy ross i monica bawili sie w " happy days", w jakie postacie sie wcielali?
nie prawda :) a pocalunek Joeya z Chandlerem w nowy rok? i kto powiedzial ze akurat Joey nie calowal sie z Monika w zamian za meiszkanie tylko z Rachel?
przeciez nie bylo powiedziane kto z kim wiec mysle ze one na zmiane sie z nimi calowali.
racja, Joey całował się z Chandlerem w Nowy Rok; ale z tego co pamiętam, z tymi mieszkaniami to było tak, że żeby odzyskać mieszkanie Monika i Rachel całowały się ze sobą i pozwoliły chłopakom patrzeć, a nie całowały się z nimi;
Dobra tak czy siak Joey sie calowal sie ze wszystkimi(no dobra watpliwa jest ta sprawa z Rachel:);) a co do Sarah to byla to dziewczyna ktora chcial poderwac Wayne (ten od robota Cheesa)!!!!;)
no dobra ale w nowy rok byl tylko cmok ;)a z mieszkaniem to tylko monica i rachel
nikt nie odpowiedzial na moje pytanie?
No to moze Rachel???? Z Ross'em - wiadomo, z Phoebie gdy byla scena z Winona, z Monika - to domniemany pocalunek w zamian za mieszkanie, z Joey jak byli razem i z Chandlerem w akademiku jak dziewczyny pojechaly tam na impreze:):);)
Już padła odpowiedź, że to Rachel :) Całowała się jeszcze z Chandlerem jeszcze w odc. pt.: "TOW The Flashback"
Pytanie trochę z innej beczki:
Która serię i dlaczego najbardziej lubił Matthew Perry?
A ja znowu sie zamulilam i odpowiadam na pytanie z odpowiedzia:):) Sorki
Co do pytania to nie wiem jaka serie Matthew lubi ale lubi napewno odcinek z Hallowen (jak byl rozowym krolikiem) bo gral tam Sean Penn.
znalazlam cos ze matthew perry lubi najbardziej odcinek 1x07 ale nie wiem czemu i nie znalazlam nic o calym sezonie :/
Tak pamietam to z Jay Leno Show!!!
No to moze ja cos zadam: Czym dla Joey'a byl indyk - ten ktory Monika upielka specjalnie dla Niego...:)
To juz zdaje sie bylo:):) Szczur - Bob:):)
No to teraz ja: Podaj pelna nazwe agencji do ktorej nalezal Joey!!!
hmm Agencja Talentów Estelle Leonard? czy coś jeszcze tam było?
skąd strażak wiedział, że znaleziony alarm przeciwpożarowy należy do Phoebe?
Skąd przyjaciele wiedzieli, że to Rachel przystawiała się do Rossa a nie odwrotnie?
Ponieważ Rachel użyła magicznej opowieści, której się używa, gdy ktoś chce
się z kimś przespać-Ross całą akcje przypadkiem nagrał i wszyscy mogli
zobaczyc jakby naprawdę;)
Kto zrzucił losy z balkonu?
Phoebe a raczej zły gołąb, który potem za to przepraszał ;D
Czemu Chandler nie lubi świąt dziękczynienia?
Ponieważ to ona pierwsza użyła magicznej historyjki ;) Ross też miał zamiar ale nie zdążył.
Oddaje
Że jest w ciąży.
O kradzież czego Monica podejrzewała dziewczynę, która sprzątała w jej
mieszkaniu?
cujo, candy & cookie ;), szklana pułapka
jak joey mowil na "najszczesliwszego psa na swiecie" ??
Mozarella:D
Dlaczego Monica nie podała Lasagne na obiad (na którym byli jej rodzice)?
Wpadł pod samochód z lodami, która ciągnęła go chyba przez 19 przecznic:(
Co pożyczył Danny od Monici na parapetówę?
Paskud zdechł.
Jak Rachel usprawiedliwiała się przed Monicą, że nie spakował się przed wyprowadzką z ich mieszkania kiedy wprowadzał się Chandler?
To może odpowiem na oba-mowiła, że to prezent dla Monici na pożegnacie-bo
ona kocha się pakować, a Chandler chlusnął jakimś napojem-kawą...chyba...
Kogo jednocześnie chciały się "pozbyć" Monica i Pheobe?
Tima z pracy Moniki ;D Phoebe chce go rzucić, Monika wylać :D
Co znalazł Joey w łóżku Moniki?
Pytanko o Mary Angele już było :)
Ross kupił spodnie, bo w sklepie ze skórą tak ładnie pachnie ;) Poza tym nigdy takich nie miał a było to wtedy kiedy wszyscy mieli jakies postanowienia noworoczne, jego było : codziennie zrobić coś, czego jeszcze nigdy nie robił.
Jakie podobieństwa dostrzegł Chandler między sobą a zmarłym panem Heckles?
w szkole był klasowym żartownisiem, czepiał się szczegółów u kobiet, z którymi się umawiał, grał na klarnecie, coś tam było z modelarzami jeszcze :)
i stukał miotłą w sufit :P
i pytanko:
kiedy Ross zauważył statuetkę dla Emmy, Rachel powiedziała, że jest to nagroda dla niej za...?