PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353520
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)

Kto to byl Ken Adams???

ocenił(a) serial na 10
tobba

zajmował się dziąsłami, jak to mówił Ross "zajmujesz się najmniejszą częścią w człowieku" czy jakoś tak.

pyt. Za co wdzięczny jest Joey?

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

Joey jest wdzieczny ,,za taka piekna jesien" i ,,za ten cudowny wietrzyk" i oczywsicie ,,za stringi" :D

Pytanie: chodzi mi o gadke na podryw, ktora wymyslil Joey i która potem zastosowala Rachel aby uwiesc Rossa, Rachel uslyszala ta historie od swojej kolezanki, ta z koleji znala ja od...

ocenił(a) serial na 10
kinia1095

Ken'a Adamsa'a juz bylo to pytanko ;)

ocenił(a) serial na 9
sexandthecity

No to pytanko: Kim byl dziadek a czym byla babcia Chandler'a???????:):):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Nie wiem ile mam czasu mam poczekac az sama odpowiem na to pytanie zeby potem nie bylo ze blokuje kolejke...dawac, dawac!!!!:):):):):):)Pzd (jakby co to o 12:00 odpowiem:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

dziadek byl szwedem a babcia malym kroliczkiem

kiedys Phoebe umawiala sie z psychiatra, ktorego kaaazdy z przyjaciol po kolei zaczynal nienawidziec, podaj powod kazdego z nich :)

ocenił(a) serial na 9
sexandthecity

No to sprobuje:
1)Chandler ktory uzywa humoru zeby trzymac ludzi na dystans
2)Ross ktory ponoc zsabotowal swoje malzenstwo bo czul sie winny za porazki Moniki:):)
3)Rachel zaczela lamentowac z powodu jakiegos zamku do zabawy (pewnie chodzi o jakies miejsce z dziecinstwa...czy cos:):)
4)Monika do ktorej Roger powiedzial na odchodnym (jak jadla ciastko) ze to tylko jedzenie to nie milosc:):) Ja tak to widze (a Joye byl zajety swoim staruszkiem i jego kochanka wiec On w tym "nienawidzeniu" chyba nie bral "udzialu"

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

i jeszcze czemu Phoebe go znienawidzila? :)

ocenił(a) serial na 9
sexandthecity

Oooo kurza stopa zupelnie zapomnialam o Phoebe. Ona znienawidzila Rogera po tym jak opisal Ich grupe jako dysfunkcyjna, zalezna od siebie, siedzaca w tej glupiej knajpie, pijacych z tych glupich wielkich kubkow i tylko proszacych - opisz mnie, kochaj mnie!!:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

eee pytania nie ma to ja zadam :PPtroche proste ale...

W kim się kochał Chandler w "Słonecznym Patrolu"?

tobba

I cóż taki zastój, panie i panowie? :D Podpowiem, że o było to w odcinku 2x10 :))

tobba

ooppsss sorki wielkie zagapilam się :)

ocenił(a) serial na 9
tobba

Odpowiedz: Chandler kochal sie w Yasmine Bleeth i nawet nazwal kurczaczka Mala Yasmine:):):):)
No to pytanko: Dlaczego Ross nie lubil taccos:):)????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Ponieważ mial kiedys przygode na kolejce górskiej i zwiedził miasteczko na południe od wymiotów (zajebi*ty odcinek:PP)

Pyt. Z czego składała się kanapka Rossa?

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

To była specjalna kanapka z indykiem,do której Monica wkładała dodatkową warstwę nawilżonego (chyba tłuszczem) chleba, tzw "Moister Maker" ;]

Przez ile lat Joey gniewał się na Chandlera za przespanie się z jego siostrą?:>

ocenił(a) serial na 9
John_Gravestone

Joey gniewal sie na Chandlera przez 10 lat:)
Pytanko: Kto wypowiedzial ta kwestie i dlaczego (moim zdaniem to chyba najlepsza scena !!!!!!!) ...WHAT DO YOU WANT FROM ME?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

A tak,dobrze pamiętam tę scenę - Te słowa wykrzyczała Phoebe do... alarmu przeciwpożarowaego, który nie chciał przestać piszczeć... to było piękne :)

Pytanie: Za kogo przebrał się Ross, gdy spędzał Święta Bożego Narodzenia razem z Benem? (Podpowiedź: Chodzi o tą sytuację z Hanuką)

ocenił(a) serial na 9
John_Gravestone

Ross przebral sie za swiatecznego Pancernika (i byl jako reprezentant Mikolaja na cale polodniowe Stany i Meksyk:):):)
pytanie oddaje...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

jakich argumentow za i przeciw uzyl Ross porownujac Rachel do Julie?

ocenił(a) serial na 10
sexandthecity

Na liście były tylko argumenty przeciw:

- że jest rozpieszczona
- że jest "tylko kelnerką"
- że ma za grube kostki (pomysł Joey'ego :P)

Natomiast po stronie Julie było tylko:

- She's not Rachel (w praniu jednak wyszło "Rachem")

Jak nazywała się gra, w którą Chandler przegrał do Joey'ego 1500 dolców, które ten następnie przegrał do Rossa?

ocenił(a) serial na 10
John_Gravestone

Kubki :)

Za kogo podali się Monica i Chandler kiedy starali sie o adopcję dziecka?

ocenił(a) serial na 10
Bozens

Mon za pastora, a Chan za lekarza ;)

Oddaje

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Pytanie: Co sie stalo z dziewczynka ktora za szybko i za mocno sie starala????????;);)...:D

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Zdaje się, że po chwili konsternacji padła odpowiedź, że...umarła.

W jaki sposób Joey dorabiał sobie w Las Vegas gdy jego film został wycofany z produkcji?:)

ocenił(a) serial na 10
John_Gravestone

Był rzymskim gladiatorem w kasynie i ludzie sobie z nim foty robili ;)

Oddaje

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Z jakiej okazji byla Gala Ralph'a Lauren'a na ktora rachel poszla w koncu sama?????????:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Trees or...Disease? ;]

Kogo Ross nazywał "Rigatoni" ?

ocenił(a) serial na 9
John_Gravestone

Paolo:)
oddaje

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

jak sie nazywal film w ktorym wystepowal Marcel :)

ocenił(a) serial na 10
sexandthecity

Outbreak 2: The Virus Takes Manhattan :)

Jak się nazywał partner Maca w serialu w którym grał Joey, i od czego jest to skrót?:)

ocenił(a) serial na 10
John_Gravestone

Computerized Humanoid Electronically Enhanced Secret Enforcer czyli "C.H.E.E.S.E."
(Skomputeryzowana elektronicznie jednostka podnosząca poziom egzekwowania prawa) :P

co powiedziala Phoebe jak pierwszy raz zobaczyla Richarda?

ocenił(a) serial na 9
sexandthecity

Phoebie powiedziala ze James Bond tu jest:):):)
oddaje

myszowatek81

Kogo kocha Phoebe??????????????? this is kaszaN ANBBHCHTDFUR

ocenił(a) serial na 10
Marekx

ciebie

ocenił(a) serial na 10
Marekx

Jak to kogo oczywiście, ze Mike'a :PP albo tez swoich przyjaciół.

pyt.Jak sie nazywał tworca i operator cheese'a?????????????????

ocenił(a) serial na 9
Pawcik_2

Odpowiedz: Wayne
Pytanko: Jak byla ubrana Rachel na gali Soapie na ktora poszla z nominowanym Joyem????????????:):)

myszowatek81

W czerwoną długą suknię na ramionczka? :P

ocenił(a) serial na 9
Rever

Spoko - ladnie wygladala - dawac pytanko!!!!:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Jak się nazywał drugi z kolei szef Chandlera i w jaki sposób nagradzał swoich pracowników?:>

John_Gravestone

Doug, nagradzał klapsami w pupalka ;]

Pyt:

Przesłuchanie na druhnę Moniki pomiędzy Rachel a Phoebe. Przed "konkursem" Ross i Joey przez chwile sprzeczali się czego dotyczyła sprzeczka?

użytkownik usunięty
cell555

tego ktora liczba jest najwieksza ;) joey mowil ze 1 a ross ze 10 ;) na drugie pyt odp nie znam ;)

John_Gravestone

Facet nazywał się Doug (nazwisko o ile się nie mylę nigdy nie padło), i jego nagroda polegała na klepaniu pracownika w tyłek.
Dlaczego Rachel i Ross nie nazwali swojej córeczki Ruth?

tobba

Odp: Rachel powiedziała: "Przepraszam, czy nasze dziecko ma 90 lat?" czy coś w ten deseń ;]

Pyt: O jakim winie (nazwa) Joey stwierdził: "Kto powiedział, że wino musi kosztować więcej niż mleko?" ;]

cell555

Nie o to mi chodziło.

tobba

to w takim razie to było tak, że Rachel skończyły sie Veta, i powiedziała "We'll have little baby Ruth" a Ross odpowiedział "Permission to Veto"

cell555

Ok, dokładnie o tą wypowiedź mi chodzi. Ale to i tak nie odpowiada na pytanie. Chodziło mi o to, że kiedy Rachel powiedziała: "We'll have little baby Ruth..." zdali sobie oboje sprawę, że tak nazywa się batonik firmy Nestle. O to mi chodziło :)

myszowatek81

Co do mojego pytania kogo kocha phoebe to wszyscy odpowiedzieli zle!! próbować dalej!

Marekx

Odp: Nie wiem jak to sie pisze, ale "I love Żak Kusto" "TOW Ross got high" ;] easy one ;]

ocenił(a) serial na 10
cell555

aaaaaaa no tak Żak Kusto (ale on chyba nie zyje:))

ocenił(a) serial na 9
Pawcik_2

Pytanko: Jakiej marki jeansy, mial na sobie Joye, kiedy budowal regal na RTV (i oczywiscie pokoik dla Kaczki i Kurczaczka:):):)?????