Chyba wiecie juz o co biega to dawac pytania i odpowiedzi!!!! Milej zabawy!!!!:):)
Kto to byl Ken Adams???
zajmował się dziąsłami, jak to mówił Ross "zajmujesz się najmniejszą częścią w człowieku" czy jakoś tak.
pyt. Za co wdzięczny jest Joey?
Joey jest wdzieczny ,,za taka piekna jesien" i ,,za ten cudowny wietrzyk" i oczywsicie ,,za stringi" :D
Pytanie: chodzi mi o gadke na podryw, ktora wymyslil Joey i która potem zastosowala Rachel aby uwiesc Rossa, Rachel uslyszala ta historie od swojej kolezanki, ta z koleji znala ja od...
Nie wiem ile mam czasu mam poczekac az sama odpowiem na to pytanie zeby potem nie bylo ze blokuje kolejke...dawac, dawac!!!!:):):):):):)Pzd (jakby co to o 12:00 odpowiem:)
dziadek byl szwedem a babcia malym kroliczkiem
kiedys Phoebe umawiala sie z psychiatra, ktorego kaaazdy z przyjaciol po kolei zaczynal nienawidziec, podaj powod kazdego z nich :)
No to sprobuje:
1)Chandler ktory uzywa humoru zeby trzymac ludzi na dystans
2)Ross ktory ponoc zsabotowal swoje malzenstwo bo czul sie winny za porazki Moniki:):)
3)Rachel zaczela lamentowac z powodu jakiegos zamku do zabawy (pewnie chodzi o jakies miejsce z dziecinstwa...czy cos:):)
4)Monika do ktorej Roger powiedzial na odchodnym (jak jadla ciastko) ze to tylko jedzenie to nie milosc:):) Ja tak to widze (a Joye byl zajety swoim staruszkiem i jego kochanka wiec On w tym "nienawidzeniu" chyba nie bral "udzialu"
Oooo kurza stopa zupelnie zapomnialam o Phoebe. Ona znienawidzila Rogera po tym jak opisal Ich grupe jako dysfunkcyjna, zalezna od siebie, siedzaca w tej glupiej knajpie, pijacych z tych glupich wielkich kubkow i tylko proszacych - opisz mnie, kochaj mnie!!:):)
eee pytania nie ma to ja zadam :PPtroche proste ale...
W kim się kochał Chandler w "Słonecznym Patrolu"?
Odpowiedz: Chandler kochal sie w Yasmine Bleeth i nawet nazwal kurczaczka Mala Yasmine:):):):)
No to pytanko: Dlaczego Ross nie lubil taccos:):)????
Ponieważ mial kiedys przygode na kolejce górskiej i zwiedził miasteczko na południe od wymiotów (zajebi*ty odcinek:PP)
Pyt. Z czego składała się kanapka Rossa?
To była specjalna kanapka z indykiem,do której Monica wkładała dodatkową warstwę nawilżonego (chyba tłuszczem) chleba, tzw "Moister Maker" ;]
Przez ile lat Joey gniewał się na Chandlera za przespanie się z jego siostrą?:>
Joey gniewal sie na Chandlera przez 10 lat:)
Pytanko: Kto wypowiedzial ta kwestie i dlaczego (moim zdaniem to chyba najlepsza scena !!!!!!!) ...WHAT DO YOU WANT FROM ME?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...:):)
A tak,dobrze pamiętam tę scenę - Te słowa wykrzyczała Phoebe do... alarmu przeciwpożarowaego, który nie chciał przestać piszczeć... to było piękne :)
Pytanie: Za kogo przebrał się Ross, gdy spędzał Święta Bożego Narodzenia razem z Benem? (Podpowiedź: Chodzi o tą sytuację z Hanuką)
Ross przebral sie za swiatecznego Pancernika (i byl jako reprezentant Mikolaja na cale polodniowe Stany i Meksyk:):):)
pytanie oddaje...
Na liście były tylko argumenty przeciw:
- że jest rozpieszczona
- że jest "tylko kelnerką"
- że ma za grube kostki (pomysł Joey'ego :P)
Natomiast po stronie Julie było tylko:
- She's not Rachel (w praniu jednak wyszło "Rachem")
Jak nazywała się gra, w którą Chandler przegrał do Joey'ego 1500 dolców, które ten następnie przegrał do Rossa?
Kubki :)
Za kogo podali się Monica i Chandler kiedy starali sie o adopcję dziecka?
Pytanie: Co sie stalo z dziewczynka ktora za szybko i za mocno sie starala????????;);)...:D
Zdaje się, że po chwili konsternacji padła odpowiedź, że...umarła.
W jaki sposób Joey dorabiał sobie w Las Vegas gdy jego film został wycofany z produkcji?:)
Był rzymskim gladiatorem w kasynie i ludzie sobie z nim foty robili ;)
Oddaje
Z jakiej okazji byla Gala Ralph'a Lauren'a na ktora rachel poszla w koncu sama?????????:):)
Outbreak 2: The Virus Takes Manhattan :)
Jak się nazywał partner Maca w serialu w którym grał Joey, i od czego jest to skrót?:)
Computerized Humanoid Electronically Enhanced Secret Enforcer czyli "C.H.E.E.S.E."
(Skomputeryzowana elektronicznie jednostka podnosząca poziom egzekwowania prawa) :P
co powiedziala Phoebe jak pierwszy raz zobaczyla Richarda?
Jak to kogo oczywiście, ze Mike'a :PP albo tez swoich przyjaciół.
pyt.Jak sie nazywał tworca i operator cheese'a?????????????????
Odpowiedz: Wayne
Pytanko: Jak byla ubrana Rachel na gali Soapie na ktora poszla z nominowanym Joyem????????????:):)
Jak się nazywał drugi z kolei szef Chandlera i w jaki sposób nagradzał swoich pracowników?:>
Doug, nagradzał klapsami w pupalka ;]
Pyt:
Przesłuchanie na druhnę Moniki pomiędzy Rachel a Phoebe. Przed "konkursem" Ross i Joey przez chwile sprzeczali się czego dotyczyła sprzeczka?
tego ktora liczba jest najwieksza ;) joey mowil ze 1 a ross ze 10 ;) na drugie pyt odp nie znam ;)
Facet nazywał się Doug (nazwisko o ile się nie mylę nigdy nie padło), i jego nagroda polegała na klepaniu pracownika w tyłek.
Dlaczego Rachel i Ross nie nazwali swojej córeczki Ruth?
Odp: Rachel powiedziała: "Przepraszam, czy nasze dziecko ma 90 lat?" czy coś w ten deseń ;]
Pyt: O jakim winie (nazwa) Joey stwierdził: "Kto powiedział, że wino musi kosztować więcej niż mleko?" ;]
to w takim razie to było tak, że Rachel skończyły sie Veta, i powiedziała "We'll have little baby Ruth" a Ross odpowiedział "Permission to Veto"
Ok, dokładnie o tą wypowiedź mi chodzi. Ale to i tak nie odpowiada na pytanie. Chodziło mi o to, że kiedy Rachel powiedziała: "We'll have little baby Ruth..." zdali sobie oboje sprawę, że tak nazywa się batonik firmy Nestle. O to mi chodziło :)