nie da sie juz dodac posta w zabawie nr 7 :|
oczywicie nie monika. podpowiem, ze chlopek ;)
ciocia Moniki.
Ross miał rozpięty rozporek.
jak według Phoebe mógłby mieć na imię facet potrącony przez samochód, który później zapadł w śpiączkę, i dlaczego akurat tak?
oj dziekuje za korekte, przyznaje sie, ze nie sprawdzalam :)
z facetem w spiaczce to mam Glen lub Agamemnon i w zasadzie nie wiem czemu akurat tak- monika wnosila kwiatka w doniczce a phoebe robila sweter na drutach. potem phoebe powiedziala, ze pierwsze imie jest " not special enough" czyli nie dosc wyjatkowe, a drugie o wiele zbyt wyjatkowe. chyba, ze chodzi o inny motyw, ale nie kojarze :/
jesli znow nie palnelam gafy to: podaj odniesienie do kaczora donalda ( bylo, wiem, ale dosc dawno temu):P
bardzo wyczerpująco i dobrze ;)
Chandler wspominał że 'kaczor Donald nie nosi spodni, ale kiedy wychodzi spod prysznica, owija się w pasie ręcznikiem'
kim z pochodzenia była kobieta, o którą kłócili się Chandler z Joeyem podczas gry w rugby?
Co na te swoje gry macie czas!!! a żeby zagłosować w moje grze to co ja cały czas proszę was o to zobaczcie sobie mój komentarz z przed trzech dni i z 27 września naprawdę proszę o zagłosowanie ten temat cały czas jest widoczny w rubryce.
friendsfan1 nie goraczkuj sie proszę :)
czytalam wczoraj Twoj watek od poczatku do konca i uznalam, ze po prostu nie umiem wybrac wiec nie ma po co pisac, mowie za siebie, nie wiem jak inni.
popoerdolona - byla Holenderka
pyt: prosze zacytowac conajmniej 2 wersy piosenki, ktora Ross spiewal " do brzucha"
Dzięki jesteś super że odpisałaś jak ktoś z was będzie umiał wybrać to niech zagłosuje w moim temacie,najlepszy najgorszy
Dodaje cię do znajomych.
ale mnie tu długo nie było! tęskniliście? :D:D
odpowiedź na pytanie satie:
"Hey, hey, I'm your daddy. I'm the one without any breasts." - potraktujesz to jako dwa wersy?
jeśli tak moje pytanie: po co, według Rachel, Monica miałaby jechać do doków?
http://www.filmweb.pl/serial/Przyjaciele-1994-33993/discussion/Gra+najlepszy+naj gorszy,1450072
Napisały mi trzy osoby jak wybierzecie swoje typy to napiszcie.
buzzkill - twoja odp oczywiscie poprawna
wg rach monica mialaby udac sie do dokow po sperme
o jakie choroby monica i chandler pytali zacka?
Choroby serca, choroby psychiczne, cukrzyca, alzheimer i chyba cos jeszcze o zebach bylo. Wiecej nie pamietam.
Dokad Joey zakupil bilety zamiast na Barbados?
minął tydzień i nic wiec moze podpowiedź, albo nowe pytanie albo cokolwiek, bo chyba tym wszystkich zagięłaś ;p
http://www.filmweb.pl/serial/Przyjaciele-1994-33993/discussion/Gra+najlepszy+naj gorszy,1450072
Proszę zagłosujcie wy też jak znajdziecie swoje typy.
to moze ja zadam, choc dość brutalne xD Wymień osoby, które umierają podczas trwania serialu. Niekoniecznie pojawiające się, może byc jedynie wspomniane o ich smierci ;)
nana
dziadek fun boba
babcia phoebe
heckles
mrs adelman
na niby ross
osoby- czyli nie psy typu la poo itp
Mrs. Verhoeven - holenderka z budynku rossa
lily, mama phoebe
to na razie ode mnie tyle - i na pewno to nie wszystko, wiec poki co nie zadaje nastepnego :)
dobrze sie spisalas, ale ja wymysliłem jeszcze 3 z czego 2 dosc istotne, ale moze byc jeszcze wiecej ;)
zgadza sie, jeszcze byla wrożka Phoebe, która przepowiedziała ze umrze Phoebe, ale sama umarła. dogadajcie sie kto zadaje ;p
Paleontology Doctoral Candidate - kandydatka do doktoratu z paleontologii (jej specjalność to era kenozoiczna).
Jak na imię miał Joey grając w reklamówce przyrządu do nalewania mleka?
Kevin.
Z kim Rachel przeprowadziła pierwszą rozmowę kwalifikacyjną (jako pracodawca)?
Czy chodzi o to, że podczas konkursu na druhnę Moniki, Joey wymyślił scenkę dla Rachel, w której Monika tuż przed ślubem ucina sobie drzemkę w pokoju z Rossem? Ross kładzie się wtedy na podłodze,myśląc ze odgrywa rolę Moniki, po czym Joey rzuca się na Rossa i mowi ze bedzie Moniką :D
Nie. Podpowiedź (moze trochę źle sformułowałem pytanie): To nie był taki super-podstęp, wynikał on z krótkiej rozmowy Joey'a z Rossem.
W takim razie Joye powiedział w Central Perk Rossowi, że jest zmęczony tym całym zamieszaniem z druhnami i bez powodu oczywiście ;p powiedział mu że idzie się zdrzemnąć na swojej kanapie i wyszedł z kawiarni. Ross za chwię wyszedł za nim :)
Ross: But it's over, Joey!
Joey: I want to do it again.
Ross: We can't do it again.
Joey: Why not?
Ross: Because it's weird!
Joey: Fine. You want a drink?
Ross: Sure. What do you got?
Joey: Warm milk and Excedrin PM.
O to mi chodziło. Anyway, twoja kolej.
Chodzi o to jak Chandler nazwał Joey'ego seksoholikiem, zeby reszta sie nie skapnela o jego zwiazku z Moniką, gdy Rachel powiedziała innym o zdjęciu Moniki (nagim), które przypadkowo znalazł Joey?;]
plastikowy ludzik G.I. Joe
na co chcial przeznaczyc kase siwy gosciu wystepujacy z joey'm w piramidzie?