nie da sie juz dodac posta w zabawie nr 7 :|
oczywicie nie monika. podpowiem, ze chlopek ;)
Female Body Inspector
Gdy Monica przygotowywała jedzenie na wesele Carol i Susan, w czym pomagali jej przyjaciele?
Joe zawijal parowki w ciasto, Chandler cos kroil, Ross po namowie wzdlubywal miasz z melona, Phoebe cos mieszala a Rachel pryebywala z mama.
Jakiego "swira" ma Richard?
musi spać po prawej stronie łóżka.
kim z zawodu jest kuzyn Chandlera, Albert?
Kiedy wystawial glowe przez szybe samochodu jadac z Chandlerem i Monika ogladac dom.
Dokad J i M pojechali po kupony na loterie?
Tak, to też. Ale mi chodzi o osobę, która pojawiła się w serialu i ma ona duży związek z "Seksem...".
Nikt nie odpisuje wiec ja zadaje pyt:
Na jakie akcje postawiła Monica swoje ostatnie 127 $ i dlaczego akurat na te (wymiencie dwie)
CHP, ZXY "Well, CHP because I used to have a crush on Eric Estrada. And ZXY becuase I think it sounds zexy."
odnosnie poprzedniego pytania - moge jeszcze dodac, ze w filmowej wersji charlotte miala hot nanny, ktora okazala sie lesbijka, albo nazwanie chandlera mr. big...., wyjazd do paryza, slawni projektanci itp...
ale... pytanie o seks w wielkim miescie pojawia sie 3 czy 4 raz, dlatego jak czytam, to nie chce mi sie odpisywac. proponuje krotka liste najczesciej powtarzajacych sie pytan:
- zwiazki z seksem w wielkim miescie
-imiona siostr joey'ego
-ile lat richard jest starszy od moniki
- nr pin joey'ego
-skladniki trufli rachel na sw dziekczynienia
- prezenty ze stacji benzynowej
- numery mieszkania
dodajcie wg uznania ...
pyt: ulubione kwiatki rachel ( to tez jedno z tych w/w, taki joke :P)
a czy jest jakas magiczna liczba? :)
ben
emma
frank jr jr
leslie
chandler
blizniaki adoptowane przez mon i ch
mala dziewczynka "duch" w domu m i ch
dzieci na sw dziekczynienia, kiedy rach miala "instynkt macierzynski"
chlopczyk, ktoremu ch powiedzial, ze jest adoptowany
dziewczynka z brownbirds, ktorej ross zlamal noge
dzieciak na hustawkach, ktory kopnal rossa
dzieci z przedszkola, ktorym phoebe spiewala
dzieci laski z sylwestra, z ktora umowil sie joey
syn janice
pewnie cos pominelam, ile jeszcze brakuje?
o-ooo hehe :)
przypomnialy mi sie jeszcze dzieci z wesela mon i ch, z ktorymi ross siedzial przy stoliku i tanczyl ( gurth :D)
chlopak, ktory wzial chandlerowi gameboya w szpitalu ( finders keepers losers weepers)
na teraz wiecej nie mam
No to jeszcze:
- Chopak ktory rywalizowac z Benem do reklamy Noodle Soup:):)
- Ross - syn Mr Zelnera (choc tylko na zdieciu)
- Chlopak ktory poprawial Joeya w muzeum kiedy ten byl "oprowadzaczem":)
- Dziewczynka murzyneczka ktora powyzywala Rossa (You Big Scroud)
- Dziewczynka kiedy otworzyla drzwi a Joey szukal "Hot Girl":);)
- Jedno z bobasow kiedy chlopcy "zgubili" w autobusie Bena...chyba juz nie moge dorzucic wiecej...
Ps: Satinku tak w gwoli scislosci ten chlopak Finders keepers...to zabral Rossowi krazek do hokeja a gameboya to pozyczyla od Phoebe rodzina armenska:):):):P
No dobra ale czy te dzieci ktore graly w "kupach" licza sie jako osobno: np dziwczynka na hallowen w "modnym" stroju kowbojskim albo Lelani Mayolanofavich, albo murzynek ktoremu Rachel musiala kase placic..bo juz nie wiem:):)
ups no to dalam plame z gameboyem, ale mniej wiecej wiadomo o co chodzilo ;)
jesli chodzi o janice, to pokazany byl tylko aaron chyba? dlatego tylko o nim pisalam
mam jeszcze maly ross ( w dziewczecym stroju, I am "bi" I drink tea) i monica ( sprzata)
dzieci na konkursie pieknosci ( np ludzik michelina)
syn stinga
...?
w ktorym odcinku wystepuje jedoczesnie rachel w czerwonym szlafroku z kapturem i janice w czerwonej kiecce?
Jest to pierwszy odcinek kiedy Rachel ma krotkie wlosy (bardzo mi sie podobala) kiedy Joey sie umawia z Erin a Janice wprosila sie na wesele M & Ch:):)..."TOW Library Book"...
Pytanko: Komu nie podobal sie pomysl na rozdawanie ciasteczek zamiast dawaniu kasy przez M & R na swieta i jak to okazali???
no wiec tak- gazeciarz rozbabral ciastko i napisal w krzyzowce bitebitemebiteme, listonosz "smashed the box", a treeger niby nie chcial naprawic kaloryfera
co sie nie zgadzalo po sprzataniu chandlera?
Krzywostający stolik, dziewnie wygladająca kanapa:) i magnesy na lodowce...to takie głowne bo na poczatku zaczeła "Why everything is different" czy cuś:):) Jezeli dobrze to...
Jaki kolor butów miała Rachel po interwju u Ralph'a Lauren'a???? Nic podchwytliwego:):)
Szpilki owszem lecz kolor nie trafiony...aczkolwiek blisko (z jednej strony:):):)
dżem.
wystarczy, czy jeszcze?
jakby co, to wymien conajmniej dwie dosc obrzydliwe sytuacje zwiazane z kaczka
Raz jedyny zadam pytanie mądrale - jaki zespół i jaki utwór grał w odcinku gdzie dziewczyny zabierają Chandlera do klubu go-go jako kolejna faza po rozstaniu? Mój ulubiony zespół w moim ulubionym serialu...
"It's no good", ale ok :P Szczegól. Tez bylam wniebowzieta, rowniez moj ulubiony zespol w ukochanym serialu :)
mądrale hehehe- do kogo to? a tak na przyszłość to żeby zadać pytanie trzeba odpowiedzieć na poprzednie. ide mieszać ciasto :P
Ja chcialam napisc ze jak chce kogos zagiac pytaniem to na Hardcore zapraszamy...tam dopiero jestesmy madrale:):):)
Tak Satie, chodzilo mi o dzem. Taka odpowiedz wystarczy.
Warisxyz, pytanie juz padlo, zadane zostalo przez Satie kilka postow wyzej, cytuje:
"jakby co, to wymien conajmniej dwie dosc obrzydliwe sytuacje zwiazane z kaczka"
Sytuacja obrzydliwa (chyba jedna z co najmniej dwoch) - kaczka zjadla krem do twarzy (odc. 702).
zgadza sie. jeszcze styknie jakas jedna syt. i bedzie ok :) ( plus question please)
A juz mam, kaczka narobila na zaproszenia/ list, ktore zaklejal Ross (nie pamietam dokladnie).
To idac na latwizne, podajcie obrzydliwa systuacje z kurczakiem :)
chyba jeszcze kaczka gdzies vomitnęła :P
kurczaki- joey wkladajacy reke w kurczaka ( takiego do jedzenia of kors!) udajacego, ze chodzi ( kurczak), cala akcja z pervertem; ze j niby podglada ludzi przez dziurke i zre kurczaki i ze zjadal tylko skorke - wiem, ze pisze nieskladnie, ale wiecie o co mi chodzi :P
wymien conajmniej 2 akcje z udzialem skarpetek ( jest o nich mowa )
1. Phoebe robiła pacynki ze skarpetek, które później Chandler dał Monice jako własnoręcznie robiony prezent
2. Kiedy Ross ożenił się z Emily, Rachel chciała wyznać mu miłość, ale Monica jej nie pozwoliła, bo wcześniej umówiły się, że to Mon będzie podejmowała decyzje za Rach. Kiedy jednak Rachel postanowiła to zrobić, Monica zawołała ją na korytarz pod pretekstem właśnie skarpetek, które rzekomo upuściła :)
Troche zagmatwane, ale chyba każdy wie, o co chodzi
Pytanie: Jak nazywała się wyimaginowana postać Chandlera, kiedy Joey pracował w jego firmie?
very good :) ja jeszcze lubie scene, gdzie mama rossa pilnuje emmy siedzac przy barze " judy, pick up the sooock !" :D
joey byl josephem, a chandler- chandy
idac tym tropem - kto nazwal chandlera "chancy" ?