PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685433}

Resurrection

2014 - 2015
6,8 1,6 tys. ocen
6,8 10 1 1611
Resurrection
powrót do forum serialu Resurrection

Hej, czy ktoś z Was ma jakieś informacje na temat 2 sezonu lub wie, kiedy takie informacje mogą
się pojawić? Trochę bez sensu byłoby to wszystko zakończyć w dwa odcinki, które zostały do końca.

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Właśnie ile odcinków będzie miał 1 sezon 8 czy więcej? Ciekawe jaka jest oglądalność bo to od niej zależy czy serial dostanie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 10
Ariel2400

Wysoka.

Ariel2400

8. Za tydzień będą upfronty, więc pewnie wtedy się dowiemy, czy będzie drugi sezon czy nie. Oglądalność wskazywałaby na to, że będzie.

Cudzoziemka87

NO WLASNIE co z drugim sezonem! jestem po 1odc. i juzmnie wciaglo:-)...

Cudzoziemka87

Mam pytanie, czy przez te 8 ocinków wyjasnia się coś na tyle aby warto było zaczynać?
Pytam, bo chce uniknąć sytuacji gdzie wkręcam się w serial a po kilku odcinkach 1 sezonu serial zostaje zdjęty i nic się nie wyjaśnia.
Dajcie znać, proszę.

harnas_007

Jestem po 7 odcinku i na razie nic się nie wyjaśniło. Ale warto.

monabezogona

ja przypuszczam że nie wyjasni sie tutaj nic nawet w drugiej serii

harnas_007

Też póki co obejrzałam 7 odcinek i szczerze mówiąc nie wierzę, że w ostatnim epizodzie wszystko się nagle wyjaśni, pozostaje czekać na następny sezon.

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

No i masz rację. Nic się nie wyjaśniło, powstało tylko więcej pytań i na koniec dowalili takiego cliffhangera, że nie będzie lekko czekać na nowy sezon. Jestem ciekawa. Serial na plus. Szkoda, że mało odcinków, oby 2 sezon miał więcej.

JaceT

o obejrzałaś już 8 odc.? bo ja jeszcze nie... dobrze, że potwierdzili 2 sezon, bo trochę się bałam, że serial skończy się na niczym.

Cudzoziemka87

Będzię 2 sezon. Stacja ABC zamówiła 2 sezon na okres 2014/2015. Zamówili też :,,Revenge" - 3 sezon, ,,Once Upon A Time"- 4 sezon, ,,Castle''- 7 sezon, ,,Grey's Anatomy"- 11 sezon i jeszcze inne seriale tj, ,,Scandal": ,,Moderm Family" ,,Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.".

wojtek1993_filmweb

świetna wiadomość! dzięki!

Cudzoziemka87

Nie ma za co polecam się na przyszłość.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Dzieki za wiadomość! Super. Dobrze ze OUaT tez ma 4 sezon :D

ocenił(a) serial na 6
wojtek1993_filmweb

wojtek1993 Revenge to już nawet 4, a nie 3 sezon :)

kwiatuszek333

Wiem, ale nie udało mi się edytować. Ja zamierzam w wakacje dogonić: ,,Revenge"; ''Grimm"; "Once Upon A Time" i "Resurrection".

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Resurrection powróci już jesienią z 2 sezonem (a nie w midseason jak 1). Ponadto będzie liczył 15-16 odcinków :)

ocenił(a) serial na 8
ludi108

Uff, to bardzo dobra wiadomość.

ocenił(a) serial na 8
JaceT

Serial wraca z 2 Sezonem 28 września.