Hej, czy ktoś z Was ma jakieś informacje na temat 2 sezonu lub wie, kiedy takie informacje mogą
się pojawić? Trochę bez sensu byłoby to wszystko zakończyć w dwa odcinki, które zostały do końca.
Właśnie ile odcinków będzie miał 1 sezon 8 czy więcej? Ciekawe jaka jest oglądalność bo to od niej zależy czy serial dostanie 2 sezon.
8. Za tydzień będą upfronty, więc pewnie wtedy się dowiemy, czy będzie drugi sezon czy nie. Oglądalność wskazywałaby na to, że będzie.
Mam pytanie, czy przez te 8 ocinków wyjasnia się coś na tyle aby warto było zaczynać?
Pytam, bo chce uniknąć sytuacji gdzie wkręcam się w serial a po kilku odcinkach 1 sezonu serial zostaje zdjęty i nic się nie wyjaśnia.
Dajcie znać, proszę.
Też póki co obejrzałam 7 odcinek i szczerze mówiąc nie wierzę, że w ostatnim epizodzie wszystko się nagle wyjaśni, pozostaje czekać na następny sezon.
No i masz rację. Nic się nie wyjaśniło, powstało tylko więcej pytań i na koniec dowalili takiego cliffhangera, że nie będzie lekko czekać na nowy sezon. Jestem ciekawa. Serial na plus. Szkoda, że mało odcinków, oby 2 sezon miał więcej.
o obejrzałaś już 8 odc.? bo ja jeszcze nie... dobrze, że potwierdzili 2 sezon, bo trochę się bałam, że serial skończy się na niczym.
Będzię 2 sezon. Stacja ABC zamówiła 2 sezon na okres 2014/2015. Zamówili też :,,Revenge" - 3 sezon, ,,Once Upon A Time"- 4 sezon, ,,Castle''- 7 sezon, ,,Grey's Anatomy"- 11 sezon i jeszcze inne seriale tj, ,,Scandal": ,,Moderm Family" ,,Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.".
Wiem, ale nie udało mi się edytować. Ja zamierzam w wakacje dogonić: ,,Revenge"; ''Grimm"; "Once Upon A Time" i "Resurrection".
Resurrection powróci już jesienią z 2 sezonem (a nie w midseason jak 1). Ponadto będzie liczył 15-16 odcinków :)